|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 9, 2009 22:37:52 GMT 3
"Olgu, ma tänan ja head aega!" lausus Amanda tõustes. Neidis naeratas ja lahkus kabinetist, suundudes koheselt ka kolmanda toa poole.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 9, 2009 23:02:44 GMT 3
Lauren astus ettevaatlikult direktrissi kabinetti. "Tere," sõnas ta ning naeratas. "Tulin end registreerima."
Nimi: Lauren Sparks Vanus: 18 Elukoht: Broadstairs, Ühendkuningriigid Eriala: Hip-hop Lisa: Laulmine
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 9, 2009 23:11:51 GMT 3
Jane vaatas taas uue õpilase poole kes sisse astus. "Tervist sullegi" vastas direktriss. Ta ulatas õpilasele tühja ankeedi. "Sa võid ennast kolmandasse tuppa sisse seada" rääkis Jane, samalajal kui too ankeeti täitis. "Tunnid algavad juba homme ning puudumine nendest on keelatud" selgitas direktriss. "Ja muidu soovin ma teile head siinviibimist" lisas ta lõppu ning naeratas soojalt.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 9, 2009 23:17:17 GMT 3
Lauren naeratas tänulikult ning lahkus kabinetist.
|
|
|
Post by Caitlyn Femi Blossom on Aug 10, 2009 11:32:38 GMT 3
Cate astus vaikselt käega haigutust varjates direktrissi kabinetti. ,,Tere,'' lausus tütarlaps viisaka tervitusena naisele noogutades. Femmie oli siin koolis esimest aastat niiet jah.. uus asi. ,,Ma tulin ennast registreerima,'' lisas Lynn veel, näol naeratus.
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 10, 2009 13:06:59 GMT 3
"Tervist" tervitas direktriss uut õpilast, sest see nägu oli talle küll võõras. "Ma annan sulle ankeedi, mille sa ära täidad" alustas Jane. "Ma loodan, et oled reeglitega tuttav" lisas ta. "Tunnid algavad juba homme (OT, ehk siis on juba peal)" seletas ta edasi. "Ja hetkel on vaba 4jas tuba, seega võid ennast sinna sisse seada" lausus Jane viimaks ning naeratas soojalt, kui tühja ankeedi tüdrukule ulatas.
|
|
|
Post by Caitlyn Femi Blossom on Aug 10, 2009 13:12:05 GMT 3
Cate naeratas kergelt ning noogutas direktrissi sõnade peale reeglite kohta. Saanud ankeedi, silmitses tütarlaps seda hetke, enne kui täitma asus.
Nimi - Caitlyn Femi Blossom. Vanus - 16 Elukoht - Chicago, Illinois, USA. Eriala - Kunst. Lisa - Laulmine.
Seejärel asetas Femmie täidetud ankeedi tagasi direktrissi lauale. ,,Head päeva,'' lausus tütarlaps veel viisakusest, enne kui kabinetist lahkus.
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 10, 2009 13:15:01 GMT 3
"Teilegi" vastas Jane, enne kui õpilane kabinetist lahkus.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 10, 2009 16:44:03 GMT 3
"Tere päevast," lausus Bella. Saanud ankeedi asus ta seda täitma: Nimi: Isabella Dale Vanus: 16 Elukoht: Albuquerque Eriala: Laulmine Lisa: Klaver
Ulatanud paberi direktrissile jäi Isabella teda ootavalt silmitsema.
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 10, 2009 19:04:20 GMT 3
Jane vaatas ankeedi üle. "Võid ennast sisse seada neljandasse tuppa" lausus direktriss siis hetke pärast. "Meeldivat siinviibimist" lisas ta lõppu ning naeratas soojalt.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 10, 2009 19:07:41 GMT 3
Bella noogutas ning naeratas. "Suur aitähh ja nägemist," lausus Bella naeratades. Bella oli üllatanud, et mingit probleemi ei tulnud, kui ta jõudis päev hiljem kohale. Bella viis korraks veel pilgu tagasi ning hakkas seejärel ühika poole sammuma.
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 10, 2009 22:58:34 GMT 3
Jane noogutas kui korralikult täidetud ankeedi üle vaatas. "Võid end sisse seada neljandas toas" lausus ta ning naeratas sõbralikult.
|
|
|
Post by Lilian Lardé on Aug 10, 2009 23:00:30 GMT 3
Lilian astus sisse ning andis oma ankeedi ära.
Nimi: Lilian Lardé Vanus:16 Elukoht: Island Eriala: Laulmine Lisa: Klaver
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 10, 2009 23:03:12 GMT 3
"Ka sinu saadan ma neljandasse tuppa" lausus direktriss, kui taas üks õpilane oma ankeedi ära andnud oli. "Head päeva teile" lausus ta ning naeratas sõbralikult.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
Nothing is that easy, as you see it..it?s more complicated.[y]
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 12, 2009 22:32:41 GMT 3
Natasha avas direktori kabineti ukse ning astus rutakate sammudega sisse. See polnud esimene kord, kui ta siin käis, seega ta teadis täpselt, mida ta tegema peaks. Tütarlaps viis oma pilgu direktrissile ning naeratas: "Kena hommikut, las ma pakun, ankeet tuleb ära täita?" küsis tütarlaps ning vaatas lauanurgale, kus seisid ankeedi. Ta võttis ühe enda kätte ning kirjutas:
Nimi:Natasha L. Revons Vanus:18.aastane Elukoht: Los Angeles Eriala: Hip-hop Lisa: Laulmine
Tasha pani täidetud ankeedi direktrissi lauale ning vaatas talle otsa.
|
|