|
Post by Jane Smith on Aug 8, 2009 23:08:44 GMT 3
OT, selge.
Jane vaatas noormehe poole ning võttis siis ankeedi vastu. "Ja veel üks küsimus. Kas soovid hetkel tühja tuba, või panen sind kahe tüdrukuga kokku?" küsis direktriss ning vaatas siis Marcuse poole.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 8, 2009 23:49:08 GMT 3
Kes seal on?" Küsis mees naeratades? Poiss mõtles kas ta teadis neid või ei. Sellest see oleneb.
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 8, 2009 23:51:35 GMT 3
"Chanell ja Catherin" vastas Jane seepeale ning jäi siis taas Marcuse vastust ootama. "Seal on veel kaks kohta vaba, seega tuleks üks inimene veel, peale sinu" selgitas direktriss.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 8, 2009 23:53:19 GMT 3
Ma arvan et ma liitun nende kahe ilusa tüdrukuga ja lisan nende elule vähe särtsu." Ütles mees naeratades. Ta teadis lihtsalt mõlemit tüdrukut.
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 8, 2009 23:55:59 GMT 3
Jane naeris endamisi ning noogutas. "Seda ma arvasin" lisas ta ning pani siis Marcuse täidetud ankeedi teiste juurde. "Sel juhul võid sa 2.tuppa suunduda" lausus direktriss lõpetuseks ning naeratas vaevumärgatavalt.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 8, 2009 23:56:08 GMT 3
Regin koputas ning avas ettevaatlikult direktori kabineti ukse. "Tere päevast," ütles ta viisakalt.
Ta pani lauale ankeedi, mis oli juba täidetud ja ütles:"Minu ankeet. Loodan, et kõik on korras."
Nimi: Regin Fiarth Vanus: 17 Elukoht: Reykjavik Eriala: Klaver Lisa: Laulmine
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 8, 2009 23:59:13 GMT 3
Jane noogutas nüüd uuele õpilasele, kes sisenes. Direktriss vaatas ankeedi üle ning noogutas taas. "Jah, korras" lausus ta ning naeratas sõbralikult. "Oled sa esimest aastat?" küsis Jane, kuna ei mäletanud ju kõiki õpilasi. Too oli ju 17 ning see oleks alles tema teine aasta. "Ja kas soovid tuppa, kus on juba inimesed, või asetan sind hetkel eraldi tuppa?" küsis Jane ka järgmise küsimuse, kui Regin'i ankeedi teiste täidetud ankeetide hulka asetas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 0:01:29 GMT 3
Regin noogutas kergelt ja ütles:"Esimene aasta tõesti. Ning mul vahet pole, kus toas ma olen. Võite kokku panna küll."
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 9, 2009 0:05:51 GMT 3
"Seega, tere tulemast" lausus Jane ning naeratas. "Kuna sul ankeet täidetud on, võid sa suunduda 2.tuppa" lisas ta ning noogutas, andes märku, et ta ei hoia enam õpilast kinni. Direktriss suunas pilgu jällegi monitorile ning hakkas sinna midagi toksima.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 0:07:13 GMT 3
Regin noogutas viisakalt, tänas naist ning suundus siis uksest välja.
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 9, 2009 0:07:53 GMT 3
OT. Tegelikult nr 2 tuba ongi see, kus hetkel inimesed on!
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 9, 2009 0:10:30 GMT 3
Mees oli juba tegelt ammu lahkunud ruumist.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 9, 2009 12:19:49 GMT 3
Umbes poole tunni pärast saabus kooli Brian. Noormees polnud varem seal koolis käinud. Ta lükkas direktrissi kabineti ukse lahti ning vaatas sisse. "Tervist" lausus ta viisakalt ning lühidalt. Brian astus vaikselt edasi ning vaatas siis direktori poole, kes midagi arvutisse toksis.
|
|
|
Post by Jane Smith on Aug 9, 2009 12:27:43 GMT 3
Jane tõstis pilgu arvutist ning suunas õpilasele. "Tere" lausus ta siis vastu. "Astu aga edasi ja istu" lausus ta, kui siis käega tooli poole suunas, mis otse tema laua vastus oli. "Ma annan sulle ankeedi, täidad selle ära ning siis saad ka oma toa teada" seletas direktriss, sest teadis, et poiss on uus siin koolis.
|
|
|
Post by Brian Miller on Aug 9, 2009 12:30:34 GMT 3
Brian noogutas kergelt ning istus siis toolile. Ta võttis ette ankeedi ning hakkas seda täitma.
Nimi: Brian Miller Vanus: 19 Elukoht: Saksamaa, Berliin Eriala: Hip-Hop Lisa: Kaver
Vaadanud oma ankeeti, lükkas noormees selle tagasi direktrissi poole. Nüüd jäi ta vaid ootama järgmiseid juhiseid.
|
|