|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 19:38:18 GMT 3
Regini säravsinised silmad puurisid tüdruku omi ning ta ütles häälega, milles ei lugenud, mida ta ütles, vaid see kuidas nad seal seisid/ujusid:"Ei kahtle."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:47:35 GMT 3
Nella naeratas siis veelgi säravamalt. "Mul on hea meel su üle, et suutsid õige otsuse teha" lausus Catherin siis ning hakkas kergelt naerma, lastes ikka poisil oma kätest hoida. Kerge liigutusega, kui poiss oma haaret lõdvemaks oli lasknud, võttis neiu taas enda kätega Regin'i omadest kinni ning naeratas salakavalalt.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 19:49:36 GMT 3
Reg muigas ja kui tüdruk uuesti ta käed haaras lasi ta endal vette vajuda, vajudes üha sügavamale. Niikaua, kui Nella temast kinni hoidis pidi ta koos temaga vajuma.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:51:45 GMT 3
Nella naeris, kuid vajus siis Regin'iga kaasa. Ta ei kavatsenudki lahti lasta.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 19:53:05 GMT 3
Lõpuks hingas noormees pahinal välja ning kopsudest õhu väljumine pani ta põhja vajuma.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:56:48 GMT 3
Nella läks aga tagasi pinnale ning tõmbas ka Regin'it kätest pinnale, nii palju kui suutis. Peanupu suutis ta vähemalt pinnale tõmmata. "Kui sa ennast uputada üritad, siis see pole küll hea mõte" nentis ta ning muigas endamisi, kui ikka noormehe poole vaatas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 19:58:20 GMT 3
Regin muigas ja ütles:"Ma oleksin seal põhjas natuke vastu pidanud. ja ära muretse ma ei ole õnneks suitsiidile kalduv inimene."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:59:55 GMT 3
Catherin naeris. "Seegi hea" vastas ta siis ning naeris kergelt edasi. "Tegelikult peaks varsti tagasi minema, sest ma tahaks kuivad riided selga saada" lausus neiu mõne aja pärast, hoides ikka kätega noormehe omadest. Ta ilmselt üritas näidata, et vahel jääb ka tema tahtmine peale vms.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 20:01:21 GMT 3
Regin vabastas enda käed õrnalt ning ütles:"Kui tahad saadan su tuppa."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 20:03:30 GMT 3
"Ühikani piisab" lausus Nella ning muigas kergelt. "Ma arvan, et paar tuba edasi kõndida pole just suurem asi" lisas ta ning turtsatas lõbusalt.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 20:05:35 GMT 3
Reg noogutas ning ronis veest välja. Ta võttis oma jaki ning jäi Nellat ootama.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 20:08:30 GMT 3
Ka Catherin hakkas veest välja liikuma. Ta võttis oma väikese jaki ning kontsadeta kingad näppude otsa ning hakkas siis rahulikult ühikate poole sammuma.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 20:11:42 GMT 3
Vaikides kõndis poiss kaasa Nellaga ise igas suunas ringi vaadates. Jutujärg oli käest kadunud ning Regini tavapärane vaikne olek hakkas tagasi tulema.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 20:14:26 GMT 3
"Mitmendas toas sa üldse oled?" küsis Nella huvitatult. Ta oli lihtsalt uudishimulik nagu tavaliseltki. Cath väänas taas oma juukseid kuivaks.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 20:15:38 GMT 3
Regin muigas ning ütles:"Ma olen vist üsna märkamatu, kuid ma olen sinuga ühes toas."
|
|