|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 20:47:53 GMT 3
Nella naeris veelgi rohkem. "Selge" lausus Catherin seepeale. Tüdruku sai Reginiga vabalt rääkida. Põhimõtteliselt sama vabalt kui enda parima sõbranna Chanell'iga.
Siiski hoidis neiu noormehe jaki hõlmadest kinni, kui ikka järve poole liikus. "Eks ma siis hoian seda.." pomises Cath vaikselt ning muigas salakavalalt.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 20:49:03 GMT 3
"Mina vastu pole," ütles noormees kergelt ning nad liikusid tagasi järve poole.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 21:04:56 GMT 3
Nella naeris kergelt ning suunas siis pilgu enda ette. Mõne aja pärast olidki nad seal samas kus enne, järve kõrval. "Võidu vette?" küsis Nella siis, kui Regin'i poole vaatas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 23:47:36 GMT 3
Reg mõtles ja venitas:"No ma ei tea..." Ning hetk hiljem tormas ta vee poole ning hüppas täies riietuses vette.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 23:51:59 GMT 3
Catherin naeris endamisi, kui noormees järgmisel hetkel vees oli. "Jobu" pomises ta endamisi, kui siis muigas. Nella võttis noormehe jaki seljast ning samuti ka enda pisikese jaki. Talle jäid selga hallid pikad teksad ning tuhmroosa maika ning need ligunesid. Catherin liikus ka ise rahulikult vee poole.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 0:00:22 GMT 3
Regin sukeldus ning ilmus taas pinnale. Ta läks Catherinele vastu ning ulatas talle käe. Kuid lähemale astudes ta libastus ja tõmbas mõlemad kogu täiega vette.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 0:07:44 GMT 3
Catherin hakkas kätt vastu võtma, kuid libastus siis koos Regin'iga. Kui nooruk taas pinnale tuli, hakkas ta naerma. "Oh jah" pomises ta itsitades, kui enda silmaaluseid hõõrus. Tüdruk oli tavaliselt kerge meigiga ning ka praegu oli talripsmedušš laiali. Ta nägi välja nagu panda. Kõik Catherini riided liibusid rohkem, kui enne.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 16:52:55 GMT 3
Regin muigas mõnusalt ning ütles:"Sa oled ikka panda küll." Ning ta kahlas läbi vee tüdruku poole ja pannud käed ta pihale, tõmbas ta Cahterine vette.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:06:11 GMT 3
Nella naeris, kui ta jälle vees ulpis. Vaikselt hakkas ta siis sügavamale ujuma, ise vahepeal Regin'i poole vaadates, kes aina kaugenes.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 19:18:59 GMT 3
Regin naeris ning sukeldus. Ta ujus vee all Catherinele lähemale ja ujus sügavalt tema alt läbi. Ta kõdistas tüdrukut kõhu pealt ning tõusis siis tema ees pinnale.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:21:16 GMT 3
Tüdruk oleks justkui krambid saanud, sest nii kui Regin teda kõditas, kadus tema ujumisvõime. Ta kartis ju kõdi. "Nii, ei tohi teha!" lausus ta kurjalt, loomulikult naljaga.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 19:24:09 GMT 3
"Tohib ikka," ütles noormees naerdes ning vajus vee alla, ujudes tüdruku selja taha ning hakkas teda kõdistama.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:26:51 GMT 3
"Eii tohii, ma kaotan ujumisvõime muidu ju" lausus ta ning naeris, kuna Regin hakkas teda jällegi kõdistama. Nella pööras end kuidagi ümber ning mingi valemiga, sai ta mõlemast noormehe käest kinni. Ega ta nii nõrguke ka nüüd polnud ju. "Ma olen ka tugev" lausus ta ning naeris nüüd, kui oma panda silmadega noormehe poole vaatas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 19:32:47 GMT 3
Reg haaras omakorda mõlemi enda käe Catherine omadest ning naeris:"Muidugi. Tõeline kulturist."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:36:35 GMT 3
Nella tungis noormehe silmadesse. "Sa kahtled minus?" küsis ta ning muigas kavalalt ning ei katkestanud silmsidet.
|
|