|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 0:12:14 GMT 3
Regin istus järve lähedal, kuid seal, kus enam liiva polnud, oli muru. Noormees toetas oma selga vastu puud, mis pakkus päikese eest varju. Üks põlv oli kõverdatud, et toetada käes olevat raamatut.
Raamat oli keskelt lahti oli ning noor mees oli sellesse süvenenud.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 0:45:36 GMT 3
Vaikselt ümisedes jalutas Catherin järve ääres. Ta ümises laulu, mida nad eelmise aasta kooli lõpu aktusel laulsid. See oli lihtsalt ilus ning tuletas palju häid mälestusi meelde. Neiu tõstis ümisedes pea ning märkas kusagil eemal Regin'it, kes puu najale toetudes raamatut luges. Tasapisi võttis Nella oma sammud tema poole. "Segan kui ühinen?" küsis Catherin, kui siiski noormehe kõrvale istuma maandus.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 0:47:55 GMT 3
"Ei, sugugi mitte," ütles Regin ning sulges raamatu.
Ta vaatas tüdrukut, kes tema juurde tulnud, sama tüdruk, kellega ta tuba jagas.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 0:51:46 GMT 3
Catherin muigas kergelt. "Millest see räägib?" küsis Cath, kui noormees raamatu sulges. Nella tahtis lihtsalt teemat arendada ning uute inimestega tuttavaks saada. Neiu sättis päikeseprille oma ninal, kui Regin'i poole vaatas ning kergelt naeratades vastust ootas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 0:55:30 GMT 3
"Mingi romaan," ütles noormees ning keeras esikaane tüdruku poole. Pealkiri oli kaanel mustalt kirjas "Drowning Ruth".
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 0:59:44 GMT 3
Cath suunas pilgu nüüd raamatu kaanele. "Või nii" pomises ta pigem endamisi. "Mis erialal sa oled?" küsis Catherin nüüd eriti lampi küsimuse. Ta lihtsalt tahtis teisi tundma õppida.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 1:02:05 GMT 3
"Klaver," vastas Regin, "ja lisana on laulmine."
Kerge uudishimuga neidu silmitsedes küsis ta ka vastu:[color/]""Kuid sa ise?"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 1:04:29 GMT 3
Catherin turtsatas vaikselt ning järgnes ka vaikne naer. "Mul on täpselt vastupidi" selgitas ta oma naeru põhjust, sest lampi naermine oleks lihtsalt imelik olnud. Tüdruk võttis taskust enda musta patsikummi ning pani oma juuksed kõrgele hobusesabasse, sest väljas oli ikka suhteliselt palav.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 1:10:40 GMT 3
"Laulja? Nice," ütles Regin ning tõmbas käega läbi oma blondide juuste. Tukk kippus näole ning noormees tõstis seda eest ära, kuid see vajus tagasi.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 1:13:54 GMT 3
Catherin noogutas. "Ma pole varem sind koolis näinud, seega oletan, et oled uus?" küsis Nella igaksjuhuks üle. Kui tavaliselt oli neiu väga ergas siis nüüd oli ta kuidagi rahulikum. See oli lausa imelik juba. Lihtsalt Regin'i rahulik olek tegi ka Catherini rahulikumaks. "Miks sa varem siia kooli ei ole tulnud?" küsis Cath siis järgmise küsimuse, lihtsalt puhtast uudishimust.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 1:16:19 GMT 3
"Esimene aasta tõesti. Eelmine aasta ei saanud ma tulla. Olin pikalt haiglas," rääkis Regin, nagu oleks see kõige igapäevasem asi maa peal.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 1:19:24 GMT 3
Cath aga kergitas üllatunult kulmi. "Ja mis juhtus, kui tohib küsida?" küsis neiu vaikselt, kuna ehk oli see midagi, mis on noormehele südamelähedane. Ta ju ei teadnud, seega oli ta ettevaatlik.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 1:22:53 GMT 3
Regin naeratas mõrult ning ütles:"Tohib ikka, ega see mingi saladus ei ole. Me sõitsime sõpradega hunnikusse just enne kooliaasta algust. Mu parim sõber oli roolis ja ta oli joonud. Mina jäin ilma autost ja heast sõbrast."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 1:25:13 GMT 3
Catherin kuulas juttu ning hammustas siis tugevalt alahuulde. Ta mõnes mõttes kahetses, et oli küsinud. "Mul on kahju.." oli ainuke lause, mida ta öelda oskas. Ta ei julenud ka midagi juurde öelda. "Mis vigastustega sa siis sealt välja pääsesid?" küsis neiu siiski hetke pärast.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 1:28:19 GMT 3
"Paar murdunud ribi ja murdunud käsi. Üks katkine ribi vigastas kopsu. Kõhus oli mingi verejooks, peapõrutus oli ka. Pluss miljon sinikat ja kriimu," noormehe toon oli asjadest rääkides väga rahulik.
Regin oli mitu korda pidanud enda lugu jutustama ning nüüd suutis ta seda teha ilma liigsete emotsioonideta.
|
|