|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 2:16:01 GMT 3
"Eks ma siis ootan, kuni see ka mulle selleks saab," ütles Reg. Kuna ta oli seal vähe olnud, polnud ta kohaga ka tutvunud veel.
Taskus sobranud võttis noormees välja suitsupaki. Enne endale võtmist pakkus ta ka Catherinile. Ta ei teadnud kas tüdruk suitsetas, kuid pakkuda oli ikka viisakas.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 2:19:21 GMT 3
"Usu mind, saab" kinnitas Cath. Kui Regin talle suitsu pakkus, raputas Catherin pead. "Ei tänan, mul on endalgi" vastas ta seepeale, kui lühikeste varrukatega jaki taskust oma suitsupaki välja võttis. Sellest ühe suisu endale ette pannud, süütas ta selle ning hakkas tasapisi tõmbama. "Aga miks sa enda eelmises koolis edasi ei käinud?" küsis Nella küsimuse, vahetult enne, kui oli tossu välja puhunud.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 2:23:22 GMT 3
Regin noogutas ja võttis endale ühe suitsu. Kunagi oli ta suitsetamist vihanud, kuid peale sõbra surma oli ka tema alustanud. See aitas kunagi rahustada, nüüd oli see harjumus.
Tükk aega sobras ta taskutes, kuid välgumihklit ei leidnud. "Tuld on?" küsis ta tüdrkult.
"Vilets tase. Koht on väike ning kohaliku muusikakooli seitsmeaastase kursuse tegin läbi. Edasi ei olnud mõtet seal passida. Miski ei hoia enam kinni seal ja ma tahtsin mujale ka."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 2:27:17 GMT 3
Tule küsimuse peale Cath vaid noogutas ning ulatas Regin'ile tulemasina. "Arusaadav" vastas Catherin aga noormehe järgmise jutu peale. Neiu tõmbas rahulikult suitsu edasi, vaadates nüüd taas järve poole. "Lisaks heale tasemele on siin ikka Väga ilus koht" pomises Nella siis vaikselt, kui nad mõne hetke vaikuses istunud olid. Taaskord tõmbas neiu oma suitsust mahvi.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 2:29:30 GMT 3
Reg pani oma suitsu põlema ja andis jacksi tagasi.
"Ma pole palju ringi vaadata jõudnud, kuid siiani on päris kena," rääkis poiss.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 2:31:06 GMT 3
"Vaatad veel veits ja saad aru, et ma ei valeta" lausus Catherin seepeale ning naeratas siis, kui taas Regin'i poole vaatas. Tüdruk tõmbas viimased mahvid oma suitsust ning kustutas koni siis enda kõrvale muru peale. Tulemasina pani Nella aga tagasi oma jaki taskusse.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 2:33:30 GMT 3
Regin vaatas päikese käes sillerdavat järve ja ütles kavalalt:"Ma peaaegu usun sind juba."
Reg leidis, et talle meeldis see tüdruk. Temaga oli tore ja vaba rääkida ning too ei olnud ka libitsev nagu paljud teised, kes posile närvidele käisid. Ilus välimus oli lihtsalt veel üks boonus.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 2:36:20 GMT 3
Taaskord suunas neiu oma pilgu noormehele. "Ainult peaaegu?" küsis Cath siis ning turtsus taas kergelt. "Mida ma pean tegema et sa kohe usuksid?" küsis neiu siis hetke pärast ning tegikutsikasilmi. Seda pilku ei suutnud ta kaua hoida, vaid Nella hakkas peagi naerma.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 2:37:59 GMT 3
Regin naeris ja pakkus:"Mulle kõike ülejäänut näitama?"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 2:40:44 GMT 3
Neiu muigas ning noogutas. "Minugipoolest" lausus ta ning naeratas siis. "Veel üks ilus koht on kooli park" seletas Catherin. "Mida sa auto parklast ikka vaatad.." lisas ta ning itsitas vaevukuuldavalt. Taaskord viis Nella oma pilgu järvele, mis päikese käes justkui sätendas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 2:43:57 GMT 3
Reg kuulas tüdrukut ning tõusis siis püsti ja pühkis enda püksid puhtaks. Muru valgetel pükstel oleks silmapaistev olnud.
Ta ulatas Catherinile käe ning ütles:"Lähme vaatame siis neid ilusaid kohti."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 2:46:27 GMT 3
Cath muigas kergelt ning võttis noormehe käe vastu, et püsti tõusta. Kergelt tõmbas ka tema oma hallidest teksadest kätega üle, et murulibled ära pühkida. "Neid kohti pole palju" kordas Catherin siis. "Peale järve on veel vaid park" lisas ta ning naeratas kui siis pargi suunas jalutama hakkas.
OT, teed ise teema?
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 2:49:10 GMT 3
Reg kõndis tüdruku kõrval ning nad võtsid suuna pargile.
OT: Kirjutab siiasamasse.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 2:51:40 GMT 3
OT, if you say so.
Catherin oli vaadanud enda ette, kuid suunas nüüd pilgu noormehele. Alles nüüd pani neiu tähele, et ta on Regin'i kõrval suhteliselt lühike - pisut õlgadest üle. See tekitas Nella näole kkerge muige. "Õdesid vend on sul?" küsis Cath siis hetke pärast, ise ikka vaikselt pargi poole jalutades.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 9, 2009 2:54:34 GMT 3
"Noorem vend. Nate," ütles Regin.
"Sul endal?"
|
|