|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 13:57:26 GMT 3
Deily lausa tantsiskles söökla ustest sisse. Tal oli ilmselgelt (taaskord) imehea tuju. Taldrikule kiirelt kartulid, kastme ja ühe pirni haaranud, suundus ta ühe tühja neljase laua juurde. End ilusti näoga uksepoole istuma sättinud, hakkas ta vaikselt oma sööki sööma, lastes säraval pilgul pidevalt üle söökla käia.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 22:32:00 GMT 3
Regin astus sööklasse, endal kerge naeratus näol, mis tõsise poisi kohta ebaharilik oli. Ta tõstis endale rohelist salatit ning võttis ühe sidrunivee. Vaadates ringi kuhu istuda märkas ta Deily säravat kuju. Ta läks sinna ning istus. Mälestus vihmas mängimisest oli teda viimasel ajal soojendanud nagu talisman ning tal oli hea meel tüdrukut uuesti näha. "Loodan, et sa ei pahanda."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 22:34:28 GMT 3
Deily muigas rõõmsalt, kui Reginit söökla uksest sisenemas nägi. Lõpuks ometi mõni tuttav kuju. "Nomh, rõõmurull on kaa kohale jõudnud." tervitas ta poissi lõbusalt, kui too kuuldekaugusesse jõudis ning lisas siis kohe kinnitavalt "Mkm, ei pahanda." Tüdruk muigas ning võttis siis veel paar ampsu oma austatud söögist. [/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 22:37:20 GMT 3
"Kes siin rõõmurull on?" küsis Regin muiates ning sorkis enda salatit kahvliga. Siis vaatas ta seda nägu krimpsutades ja jõi lonksu enda sidruniveest. See maitses hea ning Reg jäi Deilyle otsa vaatama.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 22:41:07 GMT 3
Deily turtsatas vaid lõbusalt poisi vastuse peale ning ei vastanud ise esialgu midagi. Tüdruk vaatas üsna lõbustatult, kuidas poiss oma salatis surkis ning küsis siis järsku "Miks sa salati võtsid, kui see sulle ei maitse ?" Ly ütles alati oma esimese arvamuse kohe välja, mõtlemata sellele, et võibolla Regin lihtsalt h e t k e l ei tahtnud seda.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 22:42:59 GMT 3
"Mm ma ei teagi. Tundus parem mõte kui mitte midagi võtta. Kuigi see pirn näeb päris hea välja," möönis poiss, silmad kavalalt helkimas.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 22:46:01 GMT 3
"Niiet sinu meelest on olemas sööklas ainult kaks võimalust - salat või mitte midagi ?" tegi Deily lustaka naeratuse saatel järelduse, kuid haaras siis järsku pirni, mille ta letilt suure vaevaga - kujutad ette, pidi käe välja sirutama ja v õ t m a - saanud oli, enda kätte. "Mina selles nii kindel poleks, kastead. Sellel pirnil.. on ka halbu külgi." teatas tüdruk veendunud ilmega, kui suurt muiet tagasi hoidis. Mitte, et see tal väga õnnestunud oleks.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 22:47:58 GMT 3
"Põhimõtteliselt," noogutas noormees tüdruku esimese jutu peale. Kuid kui too pirniga mängima hakkas ütles Reg kavalalt:"Ehk ma saaks ampsu?"
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 22:51:06 GMT 3
"Täitsa totu. Nüüd väida veel, et sa pole kunagi makarone söönud.." vastas Deily laialt muiates ning kindluse mõttes oma pirnist ampsu hammustades. Nii oli kindel, et ta seda ei võta. "Või siis mitte." vastas ta lõbusa naeratuse saatel Reg'ile, kui oli ampsu alla neelanud ning jäi siis teda pool sõjakal & pool ma-peaaegu-naeran ilmel jälgima.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 22:53:39 GMT 3
"Söönud olen, kuid eriti ei maitsenud küll," ütles Regin ning vangutas lõbusalt pead kui too pirni sõi. Ta võttis lonksu enda sidruniveest ning lokustas klaasis olevat jooki edasi-tagasi.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 22:59:15 GMT 3
"On siin siis mõni asi mis sulle maitseb ?" küsis Deily peaaegu et huvitunud häälega ning viis siis laialt muiates pilgu poisilt uuesti pirnile, mis ta enda käes oli. "Õhtusöök on kõige tähtsam osa päevast, kas tead." mainis ta väikese muigega, mis siis, et originaalis oli selles lauses õhtu asemel hommiku. Paar tähte siia-sinna, mis see ikka teeb.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 23:01:05 GMT 3
"Ma ei teagi," kehitas Reg õlgu, "Ma söön vähe seega pole mul erilist vahet."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 23:04:49 GMT 3
Deily piidles huvuitunud kulmukortsutuse saatel sõpra. "Tead, sa ei näe üldse nii kahvatu välja, et sul mingi vitamiinipuudus võimiskit oleks aga tead.. mitte söömine on üks kahjulik asi. Vot." ütles Ly lõpuks veidi eemalolevalt, kuid naeratas siis varsti jälle. Tüdruk haaras pirnist uuesti ühe ampsu.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 23:07:11 GMT 3
Kuigi Regi jume oli pisut heledam, kui teistel ning ta ei päevitunud eriti, ei olnud ta tõesti haiglase väljanägemisega. Lõpuks pani ta ampsu salatit suhu ning näris ja neelas kiirelt. "Ma ei nälgi, ma söön lihtsalt vähe."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 23:14:03 GMT 3
Deily muigas kergelt. "Noh.. loodetavasti teed sa seda siis väga mitu korda päevas." vastas ta naeratades ning olles üsna kindel, et tema lause tõele ei vasta. Tüdruk tegi prinile kiirelt lõpu peale ning avastas siis järsku, et ta polnud jooki võtnud. "Jooki laenad ?" küsis ta laia muigega, kuid seda siiski tõsiselt mõeldes.
|
|