|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 23:17:43 GMT 3
Regin lükkas oma sidrunivee üle laua Deily ette ning ütles:"Võta aga." Ning ta vaatas enda salatit, võttis pisut kahvli otsa, kastis üle laua küünitades tüdruku kastme sisse ja pistis siis suhu.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 23:20:46 GMT 3
Deily muigas laialt, tõstis klaasi ning jõi selle siis vähemalt poole võrra tühjemaks. Klaasi tagasi poisi kandiku kõrvale asetanud, tegi ta kergelt mossitava näo pähe. "Nähh, ma ei ole öelnud, et sa kastet võtta võiks." tüdruku suunurgad aga kiskusid mõne hetke pärast iseenesest üles ning lõpuks oli tema näol jälle naeratus. Polnud just kuigi hea näitleja, võimis ?[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 23:22:51 GMT 3
"Tõsi, kuid ma tegin seda ikkagi," ütles Reg ning tõmbas pika varukaga kampsuni varuka taas sõrmedest kaugemale alla, varjates nii hõbedast sõrmust, mis tal sõrmes oli.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 23:26:13 GMT 3
"Tegid jah." nentis Ly kerge muigega ning sõi siis viimase oma taldrikul asetseva kartuli ära. "Mis sa hiljem teed ?" küsis tüdruk lõpuks, kui oli endamisi paar minutit arutlenud, mis tal endal täna kavas võiks olla.. ning aru saanud, et mitte kui midagi. Deily vaatas huvitunult poisile otsa.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 23:27:43 GMT 3
Reg kehitas õlgu ja ütles:"Vist mitte midagi. Praegu ei meenu küll, et ma midagi oleks plaaninud."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 23:32:46 GMT 3
Deily muigas kergelt, kui endamisi sõnale 'praegu' mõtles. Igalpool on ikka mõni aga. Tüdruk turtsatas vaikselt ning tõusis siis püsti. "Võib olla teeks siis midagi .. hiljem ?" pakkus ta umbmääraselt, andes seega võimaluse poisil aeg ja koht valida ning samas ka keelduda. Ly ise ei teadnud ju nagunii siit peaaegu mitte ühtegi kohta.ot: sorri, ma unustasin täitsa ära, et see õhtusöök on. see võis päris imelikult kõlada.. [/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 17, 2009 23:37:26 GMT 3
"Jah ikka," oli noormees nõus ning küsis:"Millal sa saad? Selles suhtes, et kell pole veel palju, kuid ega kaua enam ka aega pole."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 11:29:17 GMT 3
"Saaks mingi.. tunni aja pärast tubade juures kokku ? Mul on paar asja veel vaja teha enne.." pakkus Deily sellisel arutleval toonil, samal ajal vastu seina nõjatudes. "mitmendast toast sa üldse oled ?" lisas ta mõne hetke pärast, kui talle meenus, et ta ei teagi seda. Tüdruk jäi küsivalt poissi piidlema.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 12:58:00 GMT 3
"Teises toas," ütles Regin ning noogutas. Tund aega, temale sobis. "Kus me siis kokku saame?"
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 18, 2009 13:02:06 GMT 3
Deily naeratas ning noogutas. Kui teises, siis teises. "Tubade juures.. ee.. ma siis tulen su toa ukse taha." vastas ta muiates, kuna poiss tema enda toa numbrit ju ei teadnud. Tüdruk suundus kandikut ära viima. "ja edasi.. ise valid." lausus ta naeratades lõpetuseks, pani kandiku kästud kohta ning Reginile lehvitanud, suundus ühika poole.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 18, 2009 13:03:31 GMT 3
Regin noogutas ning ütles lõbusalt:"Tore. Tunni pärast siis." Ning ta kulistas alla viimase joogilõpu, et kandik söömata salatiga ära viia ja siis enda tuppa suunduda.
|
|