|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 17:44:48 GMT 3
Valerie astus sisse ja tellis ühe kohvi ning mõned koogid. Asjad kätte saanud ja maksnud, pääras tüdruk ringi. Siis istus ta esimese vaba laua taha ja hakkas sööma.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 17:50:21 GMT 3
Käthlyn jalutas mööda tänavat ning märkas siis enda õnneks kohvikut. Ta oleks tõesti tahtnud natuke süüa. Ta suunas sammud sinnapoole ning kui oli sisse astunud viis pilgu üle toa, et näha kas see on ikka sobiv koht. Kohvik tundus hubane ja korralik nii et Käth suundus leti juurde. Ta tellis kakao ja kaks maasikakoogitükki ning kui oli nende eest maksnud pöördus taas ringi. Nähes ühte natuke tuttavana tunduvat nägu suunduski ta tüdruku juurde. "Hei, võib siia istuda?" küsis ta.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 17:52:16 GMT 3
Valerie pööras oma pilgu tema poole. "Jah, muidugi." ütles ta. "Mina olen Valerie, muide." lausus tüdruk rõõmsalt.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 17:55:43 GMT 3
Käthlyn pani oma koogid ja kakao lauale ning istus siis Valerie vastu. "Käthlyn" vastas ta ning naeratas korraks. "Sa oled koolist, eks ju?" küsis Käth igaksjuhuks üle ning võttis siis kakaost lonksu. Ta kurk valutas veidi ja see oli eriti nõme, kuna hetkel oli ju ikkagi suvi.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 17:58:30 GMT 3
Valerie lõpetas just sel hetkel esimese kookidest. "Jah." vastas ta siis tüdrukule. "Mitmendas toas sa oled?" uuris Valerie edasi.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 18:01:41 GMT 3
"Kuuendast. Heleni, Deily ja Ty'ga. Tead mõnda neist?" vastas Käthlyn, teadmata kas Valerie mõnda neist teab, vähemalt polnud sõbrannad talle Valeriest rääkinud.. Ta võttis veel ühe lonksu kakaost ning lisas siis "Mis toast sa ise oled?"
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 18:08:33 GMT 3
"Ei. Mitte kedagi neist ma ei tea." ütles Valerie. "Ise ma olen esimeses toas. Koos Briani, Shadi ja Christiega." vastas tüdruk ja vajus mõtesse.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 18:18:33 GMT 3
Käthlyn võttis ampsu koogist ning kortsutas siis korraks kulmu. "Ookei.. tuttavad nimed, aga rääkinud nendega ei ole" ütles ta Valerie toakaaslaste peale ning küsis siis mõne aja pärast. "Mis tundides sa käid, muidu?" kuna oli teda vist kuskil tunnis näinud, kuid talle ei tulnud hetkel meelde kus.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 18:20:54 GMT 3
"Laulmises, klaveris ja näitlemises ka, kui seda saab tunniks nimetada." vastas Valerie lõbusalt. "Ja sa ise?" uuris tüdruk teiselt.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 18:23:39 GMT 3
"mm.. seal ma siis ilmselt sind nägingi." muigas Käthlyn korraks ning võttis kakaost lonksu. "Hip-hop, kunst ja näitlemine. Kuigi selles muusikalis jään seekord tahaplaanile." ütles ta veidi kahetsevalt, kuigi, ta lootis siiamaani, et sinna mingi tants sisse pannakse. Siis oleks lõbusam ju..
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 18:28:25 GMT 3
"Tead sa juba, keda mängid?" uuris Valerie tüdrukult huviga.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 18:34:19 GMT 3
Käthlyn muigas juba ette ning ütles "Ilmselt nunna.." ja turtsatas siis lõbusalt. Taaskord võttis ta ampsu koogist ning nõjatus siis kergelt vastu seljatuge. "Ja sa ise? Mis osa?" küsis ta, kuna polnud seda tähele pannud tunnis.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 18:36:17 GMT 3
"Brigitta." vastas ta lühidalt. "Miks nunna?" küsis Valerie temalt üllatunult.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 18:42:26 GMT 3
Käthlyn muigas korraks, tüdruk tundus üsna hästi sobivat sinna rolli.. kui ta korralikult näidelda oskas muidugi. "Sest et.. ma jäin hiljaks ja enamik normaalseid kohti oli selleks ajaks juba võetud. Ma ei saa ju Gretlit mängida või mõnda teist nendest väikestest, ma olen ikkagi 17 juba" selgitas ta ning muigas siis korraks. "Nii et.. kas nunnad või politseid. Aga politseiks saavad ilmselt poisid." lisas ta juurde.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 18:47:18 GMT 3
"Nojah... Ilmselt on sul õigus." arvas Valerie.
|
|