|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 18:54:13 GMT 3
ot. pikemad postid ehk veidi ?
"Mhmh.." pomises Käthlyn ning võttis siis taas ampsu maasikakoogist. "Sa oled esimest aastat siin, eksole?" küsis ta ning lisas kohe "Koolis ma mõtlen." ja viis küsiva pilgu tüdrukule.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 18:59:17 GMT 3
OT: Ma ei viitsi teha, sorry.
"Jah, üsna esimest ikka jah." ütles Valerie ja itsitas selle peale. Siis lõpetas ta oma teise koogi ja kohvi ja jäi lihtsalt teist tüdrukut vaatama.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 19:05:32 GMT 3
ot. raske on vastata lühikestele postidele lic.
Käthlyn muigas korraks ning ütles: "Ma olen teist.. Päris tegus aastaalgus on olnud seekord. Ja väga palju uut rahvast on tulnud, võrreldes eelmise aastaga." ta võttis taas lonksu kakaost ning viis siis pilgu korraks tüdrukule. "Oled siis paljusid uusi tuttavaid saanud?" küsis ta, kuna essal aastal oli ta ise üsna tagasihoidlik olnud.. mõnda aega vähemalt.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 19:09:25 GMT 3
"Suhteliselt, ma arvan. Üsna paljusi tunnen juba. Ühte tundsin muidugi ka enne kooli juba." ütles Valerie ja vajus korraks mõttesse. "Sa tundsid ka kedagi enne kooli?" uuris tüdruk teiselt.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 19:11:33 GMT 3
Käthlyn neelas suutäie kiiresti alla. "Mm.. jaa, Deilyt, aga ma ei teadnud, et ta siia laagrisse tuleb. Ja ta oli ka rohkem nagu tuttav. Sõbra väike õde." muigas ta ning küsis siis "Keda sa siis enne teadsid?" kuigi polnud eriti kindel, et ta seda inimest teab.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 19:13:13 GMT 3
"Isabellat, oma kaksikõde." vastas Valerie naerdes. "Sa tunned teda?" uuris tüdruk siis edasi.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 19:17:56 GMT 3
Käthlyn turtsatas korraks. Jeah, ilmselgelt teadis ta oma kaksikut. "Mm.. vist mitte. Ei tule ette küll." ei olnud Käthlyn eriti kindel. Kuid ilmselt oli ta teda mõnikord näinud. "mul on ka õde." tuli talle järsku meelde. "Helen, aga sa ei tea teda, nagu sa juba enne ütlesid." vastas Käthlyn ise esitamata küsimusele. Valerie oli ju enne öelnud, et ei tea Käthlyni toakaaslasi.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 19:21:31 GMT 3
"On ta sinust vanem või noorem?" küsis Valerie.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 19:32:36 GMT 3
"aasta noorem." ütles Käthlyn üsna napilt, kuna ei tahtnud eriti sel teemal rääkida. Noh, sest ta ei osanud ikkaveel eriti palju oma õest ju rääkida. "Mis sind siia tõi täna, muidu?" küsis Käthlyn, oskamata eriti muust rääkida.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 25, 2009 19:36:19 GMT 3
"Igav hakkas. Ja kohvikus istuda on alati lahe. Võib kedagi kohata, nagu näiteks täna. Tegelt ma kohtan üsna tihti kedagi." ütles Valerie. "Ja sa ise? Tulid siia mispärast?" uuris tüdruk ettevaatlikult.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 25, 2009 20:39:18 GMT 3
"Jaah? Tegelikult, kui mõtlema hakata siis ma kohtan ka üsna tihti kogemata inimesi. Aga noh, see ei ole eriti üllatav, kuna enamuse ajast olen ma ju koolis ja koolis ongi enamus inimesi ju tuttavad." muigas ta kergelt. "Ma käisin šoppamas ja siis avastasin, et mul on suur nälg ja kurk valutab natuke. Siis otsustasingi kohvikusse tulla. Ma pole selles kohvikus tegelikult enne käinud." vastas ta tüdruku küsimusele ning osutas käega paarile kotile mis ta poodidest kaasa oli saanud.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 26, 2009 9:18:07 GMT 3
"Ma ka pole siin varem käinud. Esimene aasta ka ikkagi ju." lausus Valerie ja uuris kotte, mis tüdruk oli näidanud. "Mida sa ostsid siis?" küsis ta lõpuks.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 27, 2009 17:35:07 GMT 3
Käthlyn viis pilgu paberkottidele ning hakkas loetlema: "Valge maika, põlvpüksid, teksad, üks armas pusa jaa.. mõned asjad veel." ta ei hakand kõiki asju ära ütlema, kuna neid oli päris palju ning pöördus siis tagasi Valerie poole. "Üks kaelakee ka" tuli talle meelde üks mitteriidest asi mille ta ostnud oli. Siis võttis ta tüki koogist ning hakkas seda mäluma.
|
|
|
Post by Valerie Dale on Aug 28, 2009 12:37:37 GMT 3
Valerie turtsatas. "Ma pole päris ammu niimoodi poes käinud, mujal on päris palju tegemist." ütles tüdruk. "Noh, tegelikult, mulle pole kunagi selline poodides ringikolamine eriti meeldinud." lisas ta mõtlikult. Ta heitis korraks pilgu tüdrukule ja ei öelnud enam midagi.
|
|