|
Post by Regin Fairth on Aug 25, 2009 0:35:04 GMT 3
"Ma olen leidnud mõne põhjuse elada," ütles Regin ebamääraselt. "Ja ma ei sunni ei kiirusta sind tagant, sa tead seda."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 25, 2009 0:39:34 GMT 3
"See pole kerge" lausus Nella nüüd. "Niikaua, kuni sa mulle selliste asjade puhul valetad, siis .. ei hakka midagi kunagi olema" rääkis tüdruk. "Ja kui Lilian on ikka veel sinuga seotud, siis ma ei .. suuda" lisas Nella taas, lootes, et Regin nüüd saab aru.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 25, 2009 0:41:46 GMT 3
Hetke ajel pakkus noormees spontaanselt:"Kuid kui ma ütleks, et ma pole temaga seotud?"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 25, 2009 0:43:04 GMT 3
"Siis takistaks ikka valetamine" lausus Nella. "See on sama suur põhjus, kui Lilian" seletas tüdruk taas, vaadates Reginile otsa.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 25, 2009 0:45:50 GMT 3
Regin hammustas huulde. Kas see oli siis tableti mõju, et tal julgust oli, kuid ta ütles:"Ma ei valeta kui ma ütlen, et ma armastan sind."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 25, 2009 1:01:00 GMT 3
Nella sulas sel hetkel, kuid hoidis end tagasi. "Kust ma tean, et see vale pole?" küsis Nella. Regin oli ennegi öelnud, et ei valeta ning hiljem tunnistanud, et valetab.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 25, 2009 1:04:40 GMT 3
Regin pööras end ringi, et ta saaks korralikult Nellale otsa vaadata ning ta tõmbas õrnalt käega üle tüdruku põse. "Sest sa tead ise ka, et see on tõsi."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 25, 2009 1:06:32 GMT 3
Nella ohkas raskelt. "Kuid see on ka ainuke asi .." lausus tüdruk vaikselt.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 25, 2009 1:08:40 GMT 3
"Mitte päris," ütles Regin ning impulsi ajel tõmbas ta tüdruku enda vastu ning surus ta huultele suudluse.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 25, 2009 1:13:02 GMT 3
Nella oleks tahtnud jääda Regini käte vahele, kuid tõmbus hetke pärast siis eemale, ise vaikselt pead raputades. "See on ainuke asi mida ma usun, kuid kõik ülejäänud.." lausus tüdruk, andes mõista, et nii lihtne see asi siiski pole.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 25, 2009 1:15:56 GMT 3
"KÕIK ülejäänud?" kordas Regin, kes ei suutnud korralikult keskenduda. Tüdruku huulte puudutus põletas tema enda omi ning ta mõtles vaid sellele.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 25, 2009 1:17:31 GMT 3
"Muud ma lihtsalt ei julge uskuda, sest pärast võib jälle välja tulla, et see on vale. Olgu see siis pisike, või suur vale. Vale on vale ning need ei meeldi mulle" lausus Nella ning hammustas õrnalt alahuulde, kui ikka näoga Regini poole vaatas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 25, 2009 1:19:13 GMT 3
Regin keeras pea mõtlikult viltu ning ütles:"Ma ei taha valetada. Ma ei valeta rohkem. Ma luban mitte valetada." Tema toon oli siiras ning päris kindlasti mõtles ta ise seda lubadust pidada.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 25, 2009 1:25:01 GMT 3
"See ei käi nii lihtsalt" lausus Nella. "Sa võiksid seda, kui sõbrana, tõestada" lisas tüdruk siis vaikselt. Ta lootis, et Regin mõistab.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 25, 2009 1:26:21 GMT 3
"Mul on raske sind sõbrana vaadata," ütles Regin ausalt. Ta ei teadnud, kuidas ta seda väljendama oleks pidanud.
|
|