|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 23:40:25 GMT 3
Nella kuulis kilekoti sabinat ning nägi siis Reginit vannituppa minemas. ´Palun ära tee seda, mida ma arvan et sa teed´ mõtles Nella, kui vannitoa ust vaatas. Kuna Regin seda lukustanud polnud, läks ta aeglaselt noormehele järgi. Õrnalt jäi ta ukse peale toetuma, jälgides poissi.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 23:44:23 GMT 3
Regin pakkis kiirelt lahti väikse kilekoti, võttis sealt sees taassuletava kotikese, kus olid sees paar pisikest tabletikest. Ta õngitses ühe välja ja pani ülejäänud tasku. Võtnud klaasi vett pani ta tabletti keelele ning neelas selle koos veega.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 23:47:41 GMT 3
Nella ohkas nüüd kergelt, kuna teadis, et see ei muuda, kui üritada ju võis. "Regin .. palun, ära tee seda enam" lausus Nella vaikselt. Ta oleks tahtnud noormeest kallistada, kuid enese uhkus ei lasknud tal temaga uuesti kokku minna. Ta lihtsalt silmitses noormeest, kurva pilguga.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 23:51:35 GMT 3
Regin keeras järsult ümber ja vaatas jahmunult Nellat. Ta polnud kuulnud tüdrukut endale järgnemas. "See on rohi," ütles ta kindlalt. Ta ei kavatsenud ka Nellalt noomitusi saada. Tema vennast ja Deilyst piisas.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 23:53:59 GMT 3
Nella turtsatas nüüd, kuid ei olnud õnnelik selle üle, mida Regini suust kuulis. "See on järgmine vale," lausus ta. "Nate süüdistas mind, et sa hakkasid seda kraami tarvitama, nii et ma tõesti ei usu sind" selgitas Nella rahulikult, üldse mitte vihaselt. Tüdruk hoidis seda endas, sest praegu polnud küll õige aeg valetamis teemat välja tuua.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 23:58:40 GMT 3
Regini silmad sähvisid vihaselt. Jälle oli Nate oma suuri lõugu laiutanud. "Ta ise võttis mult need ära," ütles ta siis. Mis ei olnud otseselt vale, sest osa oli tõesti Nathanieli käes, kuid siiski ei muutnud see tema taskus ja maos olevate tablettide olemust.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 25, 2009 0:03:19 GMT 3
"Ilmselt oli sul varu" vastas Nella siis, sest ta siiski keeldus uskumast, et see mingi rohi oli, mida Regin just sisse võttis.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 25, 2009 0:07:18 GMT 3
Regin vaatas hetke hindavalt Nellat ja ütles siis lihtsalt:"Täiesti tõsi."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 25, 2009 0:11:02 GMT 3
"Ma enam ei hakka mölisema, et sa jälle mulle valetada suutsid, kuid .. palun, jäta see maha" lausus Nella vaikselt, kui nüüd Regini selja taha liikus. Ta oleks tahtnud teda kallistada, kuid Regin ei tahtnud viimane kord isegi mitte sõpradeks jääda.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 25, 2009 0:13:14 GMT 3
Regin jälgis tüdrukult üle parema õla ja ütles:"Ma ei valetanudki. See on rohi. Kõige selle vastu, mida ma unustada tahan."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 25, 2009 0:14:29 GMT 3
Nella raputas õrnalt pead. "Rohi on tavaliselt hea, kuid see asi ei tee muud, kui ainult halba" seletas tüdruk, kui Regini poole vaatas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 25, 2009 0:20:24 GMT 3
Oli Regini kord pead raputada:"Ei tee halba. Ma tunnen ennast siis jupp maad paremini."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 25, 2009 0:22:41 GMT 3
"Ja see on ka jupp maad halvem su tervisele" jätas Nella nüüd. Peagi ta ohkas raskelt. Ta oli üritanud, kuid ilmselgelt ei lasknud Regin end aidata. Nella ei teadnud, kas üritada veel või jätta see sinnapaika, et mitte jälle täiesti tülli minna.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 25, 2009 0:26:10 GMT 3
"Võimalik, kuid mulle pole vahet," ütles Regin vaikselt ja jälgis kurbade silmadega endiselt Nellat.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 25, 2009 0:29:56 GMT 3
"PEaks olema" lausus ta, rõhutades sõna ´peaks´. "Ma täiesti usun, et su eluisu on kadunud" lausus Nella vaikselt. "Ma ei kujuta ette, kuidas ma sind jälle usaldama saaks hakata, kuid hetkel ei ole see võimalik" lisas Nella sosinal ning üldsegi mitte kurjalt.
|
|