|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 18:42:00 GMT 3
Oli reede õhtu ja Chanel sõitis enda autoga maa-alusesse parklasse. See oli mega suur parkla ja seal oli lahe, mõnusalt hämar. Autosi ei olnud palju, kuid mõned siiski olid. Tüdruk lasi auto akna alla ja süütas suitsu, jäädes ootama tuttavaid, kellega ta pidi kokku saama siin täna.
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 9, 2009 18:45:08 GMT 3
"Yo," lausus Shad, kes oli just enda musta bmw Chaneli auto kõrvale parkinud ja akna alla lasknud. "Mis toimub?" Ta muigas laialt, kui sõbrannale otsa vaatas.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 18:47:22 GMT 3
"Tsau," lausus Chanel Shadile ja naeratas. "Kuuled, ma loodan, et teised jõuavad varsti," lisas ta siis küsimuse peale, "ma olen juba viis minti siin üksi passinud." Ta tõmbas viimase mahvi ja viskas siis koni parkla põrandale, tulles nüüd autost välja, ta toetas vastu ust ja vaatas poisi poole. "Ma loodan, et sellel aastal veab meil samamoodi nagu eelmisel aastal, mente ei ole vaja. Kahju, et sind eelmisel aastal ei olnud."
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 9, 2009 18:49:05 GMT 3
"Teil vedas siis, ma jäin korra Yorkis vahele, sest mendid tulid meid laiali ajama." Shad tuli ka nüüd autost välja ja toetas juhiukse vastu, vaadates parklas ringi. Lagi oli suhteliselt madal ja seal põlesid ridadena kollased tuled, mõne meetri tagant olid toetus postid. Viimaks viis poiss pilgu tagasi Chanelile, enda sugulasele.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 18:58:43 GMT 3
"Sa ei ole seda mulle rääkinudki," lausus Chanel ja tegi "solvunud" nägu. Siis ta aga muigas ja libistas ennast istuma enda auto kapotile. Tema autoks oli subaru ja tüdruk jumaldas enda autot. auto:
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 18:59:24 GMT 3
Peagi keeras parklasse sisse hall mercedes, milles istus Nella. Tüdruk peatas oma auto täpselt Chanell'i oma kõrval. Ta väljus autost ning jäi siis sinna samma seisma. "Mis toimub?" küsis ta ning naeratas kergelt. "Nella" lausus tüdruk enda tutvustamiseks, avaldades vaid oma keskmise nime.
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 9, 2009 19:01:30 GMT 3
"Tere," lausus Shad uuele neidisele. "Sahad, Chanelli sugulane," tutvustas ta ennast siis, sest sai aru, et Nella on Chaneli sõbranna. Poiss aga ei ütelnud muud midagi, ta vaikis ja süütas suitsu, asudes seda tõmbama,
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 19:02:29 GMT 3
"Teiste ootamine toimub," lausus Chanel sõbrannale, kes jõudnud oli ja vaatas tema poole. "Imelik, et neid veel ei ole." Tüdruk silmitses telefonilt kella ja tema kulm tõmbus kortsu.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 19:07:39 GMT 3
"Mis kell nad siin pidid olema?" küsis Nella siis hetke pärast, kui oma mobiililt kella vaatas. See näitas 21.58. Nooruk tõstis taas pea ning vaatas kordamööda Chanell'i ja Shad'i.
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 9, 2009 19:11:49 GMT 3
"Mina olin kutsutud kella 21.45," lausus siis Shad vahele. "Teised ka?," küsis ta Chaneli käest. Nooruk tõmbas enda suitsu edasi.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 19:25:53 GMT 3
"Jah, ma saatsin teisele ka sõnumi, et nad tuleksid selleks ajaks, kes tahab, et arutaks selle aasta kohta, et kas hakkame uuesti sõitmas käima või mitte, eelmisel aastal vajus lõpu poole suht palju rahvast lampi ära lihtsalt." Chanel kortsutas kulmu, kuid siis ta muigas, sest kuulis juba eemalt auto häält ja viimaks keeraski nurga tagant välja tuttab punane sport bemar. "Sealt tulebki Joe," lausus tüdruk.
|
|
|
Post by Shad Gregory Moss on Aug 9, 2009 19:30:01 GMT 3
Shad toetus ikka enda auto vastu ja vaikis, ta ei teadnud kedagi veel.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 19:30:28 GMT 3
Nella naeratas rahulolevalt, kui Joe auto mürinat kuulis ning nüüd ka autot nägi. Tüdruk oli oma sõpru igatsenud.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 9, 2009 20:14:02 GMT 3
Robert sõitis oma autoga parklasse. Ta parkis driftides oma auto nende inimeste juurde. Noormees astus autost välja. '' Tervist, '' sõnas ta ja viis pilgu neidudele ning hiljem ka poisile hip-hopi tunnist. Robi auto streedi jaoks : i30.tinypic.com/nppd1e.jpg
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 20:17:53 GMT 3
"Naiss," lausus Chanell ja naeratas säravalt tüübile, kes enda seksika autoga sinna oli tulnud. Seksiga kehaga, mõtles ta siiski. Tüdruk ei saanud enda mõtteid normaalseks ega pilku poisilt ära.
|
|