|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 13:34:04 GMT 3
Nella muigas kergelt, kui kaks autot temast mööda vuhisesid. Tüdruk vaatas nüüd seljataha, endal juuksed nüüd tuulest sassis.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 15:21:31 GMT 3
Chanell kiirendas, kuni viimaks oli posti juures, seal lasi ta veidike gaasi lahti, võttis osavalt kurvi välja ja keeras auto vastassuunda, ta kihuts nüüd tagasi, vaadates, et Robert on ikka tema kõrval. Neidis andis endast kõik, kui autot sirgelt hoidis ja gaasi põhja surus.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 17:26:43 GMT 3
Robert keeras kurvis osavalt, sest ta oli ju aastaid driftimisega tegelenud. Varsti olid nad jälle üksteise autodega kõrvuti.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 17:38:31 GMT 3
Olid sõita veel ainult mõned viimased lõpu meetrid, Chanel lisas gaasi.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 20:11:33 GMT 3
Ka Robi lisas samuti gaasi ning varsti oli jäänud vaid umbes 10 meetrit finishini.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 20:16:20 GMT 3
Chanel libises üle lõppjoone, tal oli suur kiirus sees, tüdruk ei pannud tähele kumb võitis. Ta surus pidurid viimaks põhja ja tõmbas külje ette. Võistlus oli läbi saanud. Chanell lasi turvavööd lahti, kuid jäi autosse istuma, adrealiin pulbitses tal hetkel täiega.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 20:18:28 GMT 3
Siiski jõudis Chan finishisse ligi pool sekundit varem. Ta peatus varsti samuti, eemaldas turvavöö ja astus autost välja. '' Sa oled selles hea, '' lausus ta ja muheles.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 20:20:35 GMT 3
Catherin naeratas kergelt. "Üks punkt Chanell'ile" lausus ta ning hakkas naerma, ise kergelt oma juukseid sättides, sest tagasi tulles, oli kerge tuul tüdrukul uuesti juuksed sassi ajanud.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 20:21:16 GMT 3
"Ma võitsin?," küsis Chnell üllatunult, kui autost ka ise viimaks välja tuli. "Härrasmees," ütles ta siis ja naeris, "laseb alati naisel võita." Tüdruk ei uskunud, et ta suudaks Robertile pähe teha.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 20:24:49 GMT 3
'' Mul polnud sees praegu seda energiat, mida ma muidu võidusõitudel kasutan, aga noh.. võit on sinu, '' lausus noormees ja muigas.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 20:26:09 GMT 3
"Kergelt tulnud võit, sel juhul," lausus tüdruk ja muigas, kui siis suitsu süütas. Ta toetas ennast vastu enda autot ja jäi vaikides suitsu tõmbama. Tema veri pulbitses ikka veel.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 20:29:36 GMT 3
Robert muigas. '' Kes järgmised on? '' küsis poiss ja viis siis kavala pilgu Nellale ja tumedanahalisele poisile.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 20:33:20 GMT 3
"Mina pakun välja Nella ja Shadi," lausus Chan ja muigas iis laialt, kui tuhka maha raputas. Ta tõmbas uue mahvi.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 11, 2009 23:11:50 GMT 3
Nella raputas pead. "Ma annan täna vaid starte" lausus Cath muige saatel. "Ma pean uut autot ostma minema, millega ma driftimas käin" seletas tüdruk ning naeris kergelt.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 12, 2009 0:26:35 GMT 3
"Selge," lausus Chanel ja muigas laialt. "Mis te arvate, kui lõpetaks tänaseks, nii on igav." Ta vaatas teistele küsivalt otsa. "Läheks kuskile edasi parem, näiteks sööma või nii." Ta naeratas ja keeras lahti nüüd enda energiajoogi pudeli, millest ühe sõõmu rüüpas.
|
|