|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 3:32:25 GMT 3
Deily jälgis üsna kaastundliku pilguga Nate'i ning lasi siis kohale jõudes tal käest lahti. Ta tundus ikka täitsa lootusetu olevat.. Mitte, et Deily ise mõni aeg tagasi kaa poleks olnud, kuid.. nojah. Keegi pidi seda kõike ju veidi positiivsemasse valgusesse väänama. Poisi vastu, asfaltile istunud, silmitses ta mõne hetke eemal olevat teed, kus vaid mõned üksikud autod sõitsid ning viis siis pilgu tagasi Nate'ile.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 15:35:37 GMT 3
Nate vaatas tuima pilguga kohta, kust mootorratas pidanuks välja ilmuma, kui Regin kohale jõudma pidi.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 16:03:28 GMT 3
Sissesõiduteelt hakkas peagi paistma Regin. Kuigi ta kahetses, et oli Natele öelnud, kus ta on, kohe kui oli telefoni kinni vajutanud polnud tal enam midagi teha. Ta ei olnud just kõige kainemas olekus ning pea valutas suitsust ja alkoholist, mida mõlemad, koostöös paari teise asjaga oli noor mees proovinud. Jõudnud kohale oleks ta tahtnud otsa ringi pöörata. Mida Deily koos tema vennaga tegi? Kui Nathaniel talle rääkinud oli dootas teda üks korralik tohlakas...
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 16:19:36 GMT 3
Deily silmitses vaikselt huult närides eemalt paistvat teed. "Tuleb." lausus ta järsku Nate'ile, kui eemalt tuttavlik mootorratas paistma hakkas ning tõusis siis püsti. Tüdruk suundus koheselt Regini juurde ning valmistus juba midagi ütlema, kuid peatus siis. Noh.. okei.. ta pidi tal näo täis sõimama, need asjad ära võtma ja siis veel kord näo täis sõimama. Aga samas.. nad olid ju Nellaga lahku läinud. Ta on päris kindlasti.. noh, tal on niigi kõik asjad sassis ju. Võibolla peaksid nad mingit teist taktikat proovima ? Ly viis pilgu Nate'ile.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 16:21:57 GMT 3
Nate aga ei hoidnud enast tagasi. Kohe kui vend oli kiivri peast ära saanud, sai ta vastu kõrvu. "Kus kurat sa terve öö olid, et inimesed ennast sinu pärast haigeks muretsevad. Ja... oot oot. SA OLED JOONUD?" Nate oli ðokis. Tema vend ei joonud kunagi. Suitsetas ja tegi muud jama, kuid ta ei joonud peale seda eelmise aasta õnnetust kunagi.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 16:24:29 GMT 3
Tavaliselt oleks Regin jõudnud Nate'i peatada enne, kui too üldse tema lähedusse oleks jõudnud, kuid alkohol, mis tema veres veel päriselt lahtunud polnud, ei aidanud just kaasa. "AI!" vandus ta ning tõmbas käega üle kõrva. "Sa sihid veel halvemini kui enne, hambad on siin väikevend," ütles Regin kulmu kortsutades.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 16:29:39 GMT 3
Deily vaatas imestunult, kuidas poisid kohe alustuseks kätega asja lahendama kukkusid. Ta hakkas juba midagi ütlema, kuid Nate'i märkus Regini joomise kohta, pani tal suu lukku. Kuid mitte kauaks.. Ly virutas poisile järjekordse kõrva kiilu ning vaatas teda tigedalt. "Mida sa MÕTLED enda arust !?"[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 16:31:40 GMT 3
Ükski tüdruk polnud kunagi saanud korralikult Reginile virutada ja seekord jõudis ta ette. Ta püüdis tüdruk, tema näo poole lendava, käe õhust kinni ning hoidis seda tugevalt kinni. "Aitab peksmisest eks. Ma ei mõtlegi. Ning jah Nate ma võtsin Klaasikese."
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 16:39:04 GMT 3
Nate väänas venna käe Deily oma ümbert ära ja lükkas tüdruku enda selja taha. "Ainult klaasikese jah? Sa oled ikka veel täis. Mida kuradit Reg? Sina ei joo ju. See on ainuke asi mida sa ei tee, kuid seda sa ei tee. Sa tead millega see eelmine kord lõppes. Kuid usu, kui masinas pole kedagi peale sinu ei saa ühe hukkunud kõrvalt sa enam ellu jääda!"
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 16:50:56 GMT 3
Deily hingas paar korda rahustavalt sisse välja, kuid enne kui ta midagi öelda jõudis, oli Nate juba ta Regini haardest vabastanud ja.. enda taha lükanud ? Ta ei arvanud ju ometi, et Reg talle midagi teeks ? Nate'i jutu ära kuulanud, viis ta pilgu tema vennale. Ta teadis, et kogu räägitud jutt vastas tõele ning see hirmutas teda veidi. Reg oli jälle tablette tarvitama hakanud ja nüüd veel alkohol sinna juurde..[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 18:14:59 GMT 3
"Anna need siia. Anna need meie kätte. Palun," nüüd oli Nathanieli toon palju vaiksem ja rahulikum ning ta tõesti palus venda, et too lõpetaks.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 18:36:17 GMT 3
"Sorry Nate, kuid ma ei kavatse seda teha. Ma olen siin, te nägite ära, et ma olen elus ja terve nii, et kas ma palun võin oma tuppa minna?" küsis Regin, justkui küsiks vanematelt luba söögilauast lahkumiseks.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 18:44:17 GMT 3
"Regin, sa ei saa seda asja nii.. kergekäeliselt võtta." lausus tüdruk järsku, pingsalt oma sõnavaliku üle mõeldes. "See on.. Mäletad viimast korda, kui me rääkisime ? Siis kui sa mulle ütlesid, et sa enam neid.. asju ei võta ? Mäletad ? Sa olid nii.. rõõmus siis kõige pärast ja." väike paus. "Mis siis nüüd teisiti on ? Mõtle.. Nate'iga on kõik korras, ilmselt te pääsete Liliani abielust ja.. Nellaga lepite te kaa ära. Sa ei saa selliseid asju lihtsalt.. tablettidega lahendada." üritas Ly nüüd temaga rahulikult rääkida.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 18:50:43 GMT 3
"Ja mul on tõesti hea meel, et asjad on korras Natega, tõesti on. Kuid ma ei usu, et minust ja Nellast enam asja saab. Ma saan sellest üle, mul on lihtsalt vaja pisut aega eks? Jätke mind mõneks ajaks rahule ja kõik on korras," eitas Regin täielikult enda lootusi, kuidagi taas tee Nellani leida.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 18:53:50 GMT 3
"Ja mis sa selle ajaga peale hakkad ? Jood selle kuskil Lübecki urkas maha või ?" ärritus Deily nüüd jälle kergelt. Kuidas ta üldse sai mõelda, et nad julgevad teda nüüd üksi jätta, peale seda, kui ta Lübeckis tablette toomas käis ? "Me e i s a a sind mõneks ajaks rahule jätta, okei ? Me.. muretseme sinu pärast ju." Ly vaatas kergelt huult närides poisile otsa.[/color]
|
|