|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 18:54:19 GMT 3
Nate mõtles hetke ja ütles:"Ma lasen su läbi kohe, kui sa oled need tabletid meile andnud."
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 18:57:56 GMT 3
"Saate küll, ma ei vaja abi ega teie muretsemist," ütles Regin, kuid võttis taskust kotikese. Seal sees oli kümmekond väikest valget tabletti. Ta pani kotikese Nate ootavasse kätte ja trügis temast mööda.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 19:01:46 GMT 3
Nate võttis tabletid ja lasi venna läbi. Mures või mitte, ta teadis, et praegu torkimine ei aidanud.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 19:05:40 GMT 3
Deily vaatas murelikult poisile järgi, kui ta minema tormas. Järgmisel hetkel sinna samma maha istuma potsatanud, viis ta kerge ohkega pilgu Nate'ile. "Mis me teeme nüüd ?" küsis ta, vaikselt huult närides ning seda küsimust nagu Reginiga seoses mõeldes. "Ma saan aru küll, eksole, et sa ütled, et meil ongi parem teda natukeseks rahule jätta, aga mõtle kui midagi juhtub ja meid seal ei ole ? Ta ei saa kellegiga isegi rääkida ju.."[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 19:07:23 GMT 3
"Ma üritan pärast veel. Las ta jahtub maha, siis on mul võimalus, et ta mind päriselt kuulab ka," ütles Nate, kes murelikult oma vennale järgi vaatas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 19:09:13 GMT 3
Regin pani käe taskusse ning liikus edasi kooli poole. Kahjurõõmsa naeratusega võttis ta välja teise paki tablette, võttis sealt ühe ja pani ülejäänud tagasi tasku.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 19:10:24 GMT 3
Deily näol oli kerge kulmukortsutus. "Nad lepivad ju Nellaga ära.. tõesti lepivad. Aga ta ei saa ju lihtsalt.. Mis need tabletid aitavad ? Ma mõtlen, et.. ta peaks temaga rääkima minema, mitte kõik oma mured lihtsalt mingisuguse klaasi sisse uputama." seletas tüdruk vaikselt ning vaatas huulde hammustades Reginile järgi. Peagi polnud aga teda enam näha.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 19:13:18 GMT 3
"Vot selle koha peal olen mina sama nõutu kui sina. Ta ei joo ju kunagi. Mitte piiskagi. Kus kurat ta selle idee välja võttis."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 19:17:00 GMT 3
Deily ohkas kergelt ning tõusis siis püsti. Parklas külmetamine ei teinud asja teps mitte paremaks ning selle asemel oleks ta võind midagi kasulikku teha.. "Kui sa temaga kunagi räägitud saad, siis anna teada, eks ?" lausus ta lõpuks koolivennale ning hakkas siis vaikselt ühika poole liikuma. Kõik oli täiesti valesti.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 19:19:23 GMT 3
Nate ei saanud parata, et ta oli isekas. Ta võttis oma musta jaki ning pani selle tüdruku õlgadele, ise temaga kaasa kõndides. Taevasinise triiksärgi väele jäänud, surus ta käed püksitaskusse ja ütles:"Räägin."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 19:22:13 GMT 3
"Sul külm ei hakka niimoodi või ?" küsis Deily koheselt, kui poiss talle oma jaki andnud oli. Nate oli ikkagi raskelt haige olnud ning alles paar nädalat tagasi opi saanud. Külmetus talle just kasuks ei oleks tulnud. Nate'i vastuse peale noogutas ta vaid. Seegi hea.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 19:24:13 GMT 3
"Oh ei külma ma ei karda. Talvemaalt mäletad?" ütles Nate.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 19:29:18 GMT 3
"Nojah.. võibolla tõesti." vastas Ly, kuid saatis poisi poole siiski kahtleva pilgu. Olgu siis Islandilt või mitte, külm oli siin ikkagi. Peaaegu sügis juba ju. Kuid noh.. kui ta just nii ütleb. Vaidlust teemal 'võta-ei võta-võta ikka' ei tahtnud ta üles võtta ning pealegi olid ta mõtted niikuinii praegu rohkem Regini juures.[/color]
|
|