|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 1:26:47 GMT 3
Nate oli just lõpetanud hommikuse jooksu ringiga muruplatsil ning nüüd tegi ta harjutusi, mis arst talle kaasa oli andnud, et ta saaks peale haige-olemist oma füüsise taastada.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 1:31:26 GMT 3
Deily jalutas mõtlikult palli ühest käest teise loopides muruplatsile. Kell oli täpselt piisavalt vara, et ta veel hommikusöögile mitte jõudmise pärast muretsema peaks ning samas piisavalt hilja, et ta juba üleval oleks. Mõne aja pärast pilgu pallilt tõstnud ja suht lähedal Nate'i näinud, muigas ta kergelt. "Hei," lausus Ly ning naeratas soojalt. Poisini jõudnud, sättis ta end kuhugi tema kõrvale murule istuma ning asetas palli enda kõrvale maha.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 1:35:52 GMT 3
"Deily, hey," tervitasNate tema juurde tulnud tüdrukut. Ta lõpetas ühe painutusharjutuse ning istus siis Ly kõrvale. "Mis sa siin siis teed? Kell on vähe veel."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 1:40:22 GMT 3
Deily naeratas kergelt ning asus siis parema käega hajameelselt oma pallile mustreid 'joonistama.' "Mulle meeldib siin.." vastas ta lihtsalt ning muigas. Inimesele meeldib kõige tavalisem muruplats, mis asub otse kooli ukse ees. Igati loogiline, eksole. "On jah vähe, muidu.. ma olen tegelt siin suht tihti. Tavaliselt kõksin või midagi aga täna nagu.. jah.. niisama." põhjendas ta siis otseselt praeguse siinviibimise ära ning viis siis lõpuks pilgu poisile. "ja sa ise ? teed trenni ?" Ly muigas sõbralikult.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 1:43:36 GMT 3
Nate naeratas, kuid talle tulid meelde Heleni sõnad ja selle pärast polnud tema toonis ehk tavalist siira soojust. Kuid sõbralik oli ta siiski. "See on kena koht. Ainult muru, kuid siiski. Mina pean jah tegema, iga hommik, et ennast korda saada jälle. Viimased kaks-kolm aastat haigla- ja voodiravi pole mu figuurile ja jumele eriti head teinud, tervisest rääkimata.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 1:48:24 GMT 3
Deily naeratas kergelt ning noogutas siis. "Arusaadav." vastas ta ning muigas siis, nähes, et isegi päike ajab end vaikselt pilve tagant välja. Tõotas tulla järjekordne mõnusa ilmaga päev. "Sa Reginit oled näinud ?" küsis ta aga mõne hetke pärast, kui talle meenus, et pole teda juba.. ikka päris kaua näind. Viimati oli vist isegi nädal tagasi või midagi sellist. Igaljuhul enne Nate'i tulekut. Ly vaatas poisile küsivalt kulme kergitades otsa.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 1:53:54 GMT 3
"Ee.. jah ikka olen. Ta läks Lübeckisse vist kontrolli või midagi. Kuid see oli eile õhtul, peale õhtusööki, ma ei tea kus ta nüüd on," ütles Nate, kes ei tahtnud vanemat venda sisse rääkida. Vale oli küll ainult kontrolli mineku osa, kuid siiki.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 1:58:01 GMT 3
"Mis kontrolli ?" uuris tüdruk korraks silmi kissitades. "Ahjaa.. sa mõtled õnnetuse pärast, jah ?" tuli Ly'le mõne hetke pärast kulmu kortsutuse saatel meelde, kui talle taas kohale jõudis, et Regin sai siiski selle käigus viga, eksole. Jättes mainimata märkuse, et kontroll ei peaks ju tervet päeva ja veel vähem, ööd kestma, viis ta pilgu tagasi oma pallile, mida nüüd taas käes veeretama hakkas. Mõned asjad polnud lihtsalt mõeldud nendes surkimiseks.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 2:03:09 GMT 3
"Ee.. jah. Just selle pärast," hammustas Nate huulde. Ta oli kohutavalt kehv valetaja ning mõnes mõttes oleks Deily ehk aidata saanud, kuna ta seda varem juba korra tienud oli, kuid Reg oleks Nathanieli maha löönud, kui too tema peale kaebama oleks läinud.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 2:07:33 GMT 3
Deily puuris kergelt kahtlustava pilguga poissi. Tema jutt oli kuidagi kahtlevalt kõlanud ning see.. ei olnud just eriti positiivne, või mis ? Sest vaevalt, et keegi tema eest mingit head uudist varjata tahaks. Ka siis, kui Regin oli teada saanud, et Nate opi saab, oli ta esimese asjana seda Ly'le rääkima tulnud. Ühesõnaga pidi midagi halvasti olema. Tüdruk viis oma umbuskliku pilgu tagasi pallile ning oli esialgu vait. Talle ei meeldinud, kui ühte lausesse sattusid Regini nimi ja negatiivsus. Temaga oli niigi palju igasuguseid jamasid olnud ja see ei tulnud talle just kasuks. "Soovid sa sellest lähemalt rääkida ?" küsis ta lõpuks lihtsalt, isegi mitte eriti oodates, et Nate talle ära räägiks, kui midagi on. Ta oleks seda juba teinud, kui oleks tahtnud rääkida.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 2:10:24 GMT 3
Nate kõhkles veel korra, kuid ta otsustas siis, et venna heaolu oli talle tähtsam, kui see, kas ta tema peale pahane on. Ta tunnistas Deilyle:"Ma kardan, et ta läks tablette tooma omale."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 2:14:19 GMT 3
Deily võpatas kergelt, ehmatusest vist, kui talle Nate'i jutt kohale jõudis. "Misasja ?" tüdruk vaatas shokeeritult koolikaaslasele otsa. "Miks ? Tal oli.. on kõik korras ju ? Ta ütles, et ta ei tarvita neid enam." puterdas Ly, suutmata tegelt kaa Nate'i juttu uskuda. Viimati kui ta Reginit näinud oli, oli ta kogu sellest õnnetundest, mis tal oli olnud, peaaegu lendama hakanud ja nüüd.. No ei, see pole lihtsalt võimalik ![/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 2:16:58 GMT 3
Nate vahtis enda käsi ja keerutas sõrmi üksteise ringi. Endiselt maha vaadates ütles ta:"Ta läks selle Catherinega lahku. Ja tal on pidevalt halb tuju ja siis see läheb järsku heaks ja ta kaob pidevalt mitmeks tunniks ära."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 2:20:56 GMT 3
"Ta läks Nellaga l a h k u !?" Deily vaatas uskumatult Nate'ile otsa. Seda poleks ta nüüd küll osanud oodata, kohe üldse mitte. Tegelikult kõlas see lausa.. võimatuna. Nüüd sai ta siis aru, miks ta Reginit pole nii ammu näinud. Sest et kui ta oleks teda näinud, oleks ta ka seda kõike teadnud. Tüdruk tõusis peaaegu alateadlikult püsti. Nooruki kirjelduse tundis ta täiesti ära ning see ajas teda natuke endast välja. "Sa ütlesid, et Lübeckisse, jah ?" küsis Ly nüüd, üsna kindla tooniga. Ooojaa, ta läheb sinna ja.. ja ta isegi teab ilmselt, k u s poiss on ja.. jah. Ta läheb sinna. Täiega läheb.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 2:23:41 GMT 3
"Läkisd jah. Ning ma olen üsna kindel, et ta ei valetanud, kui ütles, et Lübeckisse läheb. Ta ei usu, et ma oskaks kaks asja omavahel kokku panna. Ta käib enda rattaga seal." Ka Nate tõusis nüüd püsti. Deily ilmne mure kasvatas Nathanieli arusaama asjast, et Ly ja Regini vahel oli midagi. Ehk oli see ka tegelik põhjus, miks Reg ja Catherine lahku olid läinud.
|
|