|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 2:25:25 GMT 3
OT, Deily polnud põhjus! Kõik saavad asjast valesti aru ja vihkavad Nellat
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 2:26:45 GMT 3
ot. mida veel, Deily ja Regin on s õ b r a d, millal kõik sellest lõpuks aru saavad ? ja Nella, Deily ei vihka sind !
"Mhmh, eelmine kord sai ta ju kaa need Lübeckist." nõustus Ly poisiga ning hammustas siis kergelt alahuulde. "ja ta on eilsest õhtust peale ära juba ? See teeb kokku ju terve öö.." juba tüdruku näost oli näha, et ta mõtleb pingsalt. "Sul on auto, eksole ?" pöördus ta järsku Nate'i poole, meenutades nende esimest kohtumist. See oli olnud kohe päris kindlalt tema auto juures.. jah.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 2:31:04 GMT 3
OT: Ega Nate arvab seda ainult sellepärast, et Helen väitis talle, et Deily ja Regin on mingi hull paar
"Ei, mul pole autot, mis ma sellega teinud oleks viimase kolme aasta jooksul?" ütles Nate üllatunult. Tal polnud kunagi oma sõiduvahendit olnud, selle pärast talle ka venna ratas nii väga meeldis.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 2:34:54 GMT 3
ot. drama, drama, drama.
Deily näris taas oma alahuult. "Ausalt ?" küsis ta üle, uskumata, et ta mälu teda alt veab. Kuid noh.. okei, juhtub vahest. "No aga.. siis on meil ju bussi vaja, võimis." jätkas tüdruk kohe, haarates maast palli ning hakates seda taas automaatselt ühest käest teise loopima. Ta oli üsna närvis. Polnud ju normaalne, et Regin öö otsa Lübeckis on, eksole ? Kus tal seal üleüldse olla oli ? "Kui sa ikka tuled ? Sellesmõttes, et.. ma võin üksi kaa minna." kinnitas tüdruk kohe ning viis siis pilgu kellale. Pool üheksa..[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 2:39:17 GMT 3
"Ehk on ta tagasi? Ma hommikul ei kontrollinud. Selles mõttes, et seda peaks enne tegema, kui me kuskile teise linna teda otsima sõidame, kus ta ka ükskõik kus olla võib," oli Nathaniel vaatamata oma murele venna pärast realistlik.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 2:44:15 GMT 3
"No lähme siis !" oli tüdruk kannatamatu ning ulatas Nate'ile käe, et teda püsti aidata. Kui ta ise oleks eile kaalunud võimalust, et Regin tablettide järele läheb, oleks ta juba öösel seal olnud, kuid kahjuks ei olnud tal seda võimalust eksole. "Millal nad Nellaga lahku läksid ? hiljuti ?" küsis Ly mõne aja pärast, kui oli endamisi kaalunud võimalust, kas Regin võiks tõesti toas olla. Kui see oli olnud vähemalt kolm-neli päeva tagasi, oli võimalus olemas. Kui aga mitte, siis.. siis on halvasti.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 2:52:05 GMT 3
"Jah noh paar päeva tagasi," ütles Nate. "Alguses ta ei öelnud mulle ja vältis mind, kuid Deily ta oli nii läbi. Ta lihtsalt passis kuskil omaette tühja. Vaatas enda ette, rääkis tuimalt, mis juhtus ja läks siis ära, nagu ta ei tahaks minuga ühes ruumis olla. Kuid ta ei tee kunagi niimoodi! Ta jäi alati minu juurde ja aitas ja nüüd ei oska mina teda aidata..."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 2:58:34 GMT 3
Deily seadis sammud kiirelt ühika poole, unustades isegi palli kaasa võtta. Ning kui talle see meelde tuli, olid nad juba piisavalt kaugel, et Ly oleks tagasi minemist aja raisuks pidanud. Kõndimise ajal Nate'i juttu kuulanud, tekkis ta näoel kulmu kortsutus ning alahuule närimine hakkas taas pihta. Ta oli kohe täiega mures. "Muidugi me saame teda aidata," vastas tüdruk automaatselt, kui tal järsku Nate'ist kahju hakkas. Ise oli ta siin jube mures, aga mida Nate siis veel tunda võis. Ikkagi vend ju. "Kõik saab korda." lisas ta veenva tooniga juurde, mis siis, et ta ise selles hetkel kõvasti kahtles ning tegi siis ühika ukse lahti.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 3:02:44 GMT 3
Nate vaatas enda ette, kui nad liikusid. Kuid ta sai aru, et Deily ei uskunud ise ka päriselt seda, mida ta rääkinud oli. Nad jõudsid ühikasse ja Nate tõmbas lahti toa number 2 ukse, mis õnneks oli lukustamata. Kuid see oli tühi. Nathaniel vaatas seda natuke ning võttis siis telefoni. Venna numbri valinud jäi ta ootama. Üllatuseks võttis Regin varsti telefoni ja Nate küsis:"Kus kuradi päralt sa oled??!" Käis mingi mõmin ning Nathaniel ütles veel vaid:"Ma tahan sinuga rääkida, tee kähku." Siis pani ta telefoni kinni ja ütles Deilyle:"Ta ei saanud pikalt rääkida, ta sõitis. Lübeckist siia."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 3:08:37 GMT 3
ot. oled sa ikka kindel, et Regin lubab sul enda eest kirjutada ?
Deily vaatas murelikult, kuidas Nate telefoni võttis, peale seda kui nad avastanud olid, et tuba tühi on, ning jälgis siis teda. Tüdruk ei saanud sinna midagi parata, et ta kergendunult ohkas, kui poiss telefoniga lõpuks rääkima hakkas. Temaga on kõik korras.. eksole ju ? "Sõitis ? Ta tuleb tagasi ?" kordas Ly üle, teadmata kas selle üle rõõmustada või mitte. Nii et ta ikkagi oli öö otsa seal olnud. Kuid noh.. vähemalt on ta elus.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 3:11:01 GMT 3
OT: Küll ma Lauriga ära klaarin. He doesnt even know, that he is on carck again
"Sõitis jah. Ratta seljas on halb rääkida, kiiver segab ja kahe käega ei saa kinni hoida. Aga ta sõidab ja ta tuleb siia."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 3:13:42 GMT 3
ot. *naerab* selge siis.
Deily ohkas kergendunult, haaras siis poisi käest ning vedas teda ukse poole. "..ja meie ootame teda parklas ja näeme teda esimesena." lõpetas ta Nate'i jutu kindlalt ning suundus siis koos temaga parkla poole. Mis siis, et Regin ilmselt alles tunni pärast kohale jõuab, Ly lihtsalt pidi seal ootama.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 3:18:32 GMT 3
Nate noogutas ning vaatas hetkeks kurvalt kätt, millest tüdruk teda sikutas. Neiu käsi oli soe ning Nathanielil oli kahju, et tüdruk tema vennaga oli. Siis meenus talle taas Regin ning ta liikus tüdrukuga kaasa. Ta tahtis kõigepealt Regi näo korralikult täis sõimata ja siis talt igaveseks need jõledad asjad ära võtta.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 24, 2009 3:24:09 GMT 3
Nähes, et Nate kuidagi kurvemaks muutus, hammustas tüdruk kergelt huulde. "Ära muretse nüüd.. me teeme talle asja korralikult selgeks ja kõik saab korda. ausalt kaa." lubas Deily ning naeratas hetkeks. Ta hakkas seda juba peaaegu ise uskumagi. Regin tuleb ikkagi tagasi, ta on täiesti elus ning ta nõustus Nate'iga rääkima. Nad suudavad teda veenda ja.. jah. Just. Nii lähebki.[/color]
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 3:27:05 GMT 3
Nate üritas entsiastlikult noogutada, kuid kukkus üsna haldedalt läbi nii, et Deily pidi leppima tujutu noogutusega. Nad läksid parklasse, kus Nathaniel istus sinna, kus tavaliselt Regin parkis.
|
|