|
Post by Alicia Myers on Aug 24, 2009 2:46:50 GMT 3
Ka Alicia naeratas, kuuldes komplimenti oma piltide kohta. "Me oleme siis täiesti vastupidised juhtumid," lausus ta muiates, "me reisisime perega iga aasta kuhugi kaugele. Mul on tegelikult siiamaani eesmärk kõik maailmajaod läbi käia. Siiamaani on mul ainult kaks puudu - Austraalia ja Lõuna-Ameerika." Alicia naeratas, vaikides siis mõne hetke. "Kas Regin on su vend?" uuris tütarlaps, kes polnud seda nime kordagi varem kuulnud.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 2:49:27 GMT 3
Nate noogutas lõbusalt:"Vanem vend. Ta käib kaa siin koolis, õpib klaverit ja laulab ja näitleb. Me ei ole eriti sarnased, kuid pole hullu. Ja sul veab, et sa nii palju reisinud oled, mina pole saanud sõita kuhugi peale Inglismaa ja nüüd ka siia."
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 24, 2009 2:56:05 GMT 3
Alicia naeratas. "Mul on ka vanem vend. Tema millegipärast leidis aga, et ta pole sugugi kunstiline inimene ja läks Inglismaale IT-d õppima. Ma oleks päris õnnelik olnud, kui ta oleks ka siia tulnud." Alicia vaatas hetkeks kõrvale, sulgedes silmad. "Sa peaksid vähemalt Euroopas reisima. Euroopa on imeilus. Austria ja Ungari ja Prantsusmaa ja Tðehhi ja Poola ja ... ja kõik! Kõige parem koht elamiseks." Viimase lause ütles Alicia rohkem nagu endale ning viis siis pilgu jälle Nate'ile. "Kust sa ütlesid, et sa pärit oledki?"
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 2:58:19 GMT 3
"Mina olin õnneli, et sain oma vennale siia järgi tulla. Haige olla on nii masendav ja peale seda kui Reg siia tuli oli veel hullem. Me oleme Islandilt muidu," seletas Nathaniel lõbusal toonil.
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 24, 2009 3:02:38 GMT 3
Alicia kortsutas kulmu. "Haige?" küsis ta pisut kõhkleval toonil, teadmata nüüd, kas see on küsimus, mida küsida tohib. "Island," kordas ta taas Nate'i juttu. "Mina ei julgeks Islandil elada." Alicia vaikis tükk aega, taibates alles siis, et ta ei öelnud põhjust, miks peaks mingi riik hirmutav olema. "Vulkaanid," seletas ta kähku ning naeratas siis pisut lapselikult.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 3:04:59 GMT 3
"Noh, õnneks on nad kõik üsna unised vulkaanid. Ja sulle meeldiks snöfjeskullid. Nendest saaks väga ilusaid pilte," vadistas Nate juttu rääkida. "Haige jah. Kolm aastat kodus kinni. Kehv tervis, käisin opil. Nüüd saan elada jälle."
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 24, 2009 3:09:54 GMT 3
"Snövjesmisasjad?" küsis Alicia muiates, saamata aru, millest Nate räägib. Kas need olid mingid eri liiki vulkaanid? Hetk hiljem ta turtsatas. 'Nüüd saan elada jälle'. Nate rääkis sellest nagu naljaga, ja olgugi, et see ei olnud sugugi naljakas, hakkas ka Alicia naerma. Sundides tõsise näo ette, sõnas ta: "See oli vist jube. Noh, mina küll ei kannataks nii kaua kuskil majas sees istuda. Ma olen rohkem selline looduslaps." Alicia naeratas.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 3:15:49 GMT 3
"Snöfjeskullid on mäed Islandil. Vaatamata sellele, et nad kivist on, on nad alati rohelisega kaetud." Kui tüdruk rääkis endast kui looduslapsest noogutas Nate naeratades ja ütles:"Mulle on jah selline mulje hakanud jääma."
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 24, 2009 3:20:02 GMT 3
"Aaaa. Jaa, mäed on ilusad. Võinoh ... tegelikult mulle need väga ei meeldi. Pildi peal on nad ilusad küll. Aga ma väga mägede keskel ei saaks elada. Sellepärast ma rannaäärses linnas elangi, seal ümber pole kõrgeid mägesid." Alicia otsustas, et ta jätab enda teada põhjuse, miks talle mäed ei meeldi, või ta jätab endast täitsa peast sooja mulje Nate'ile. "Ohei, nüüd sa arvad, et ma olen mingi maakas, eksole?" küsis ta ahastuses, mis oli vaid pooleldi teeseldud. "Ma ei ole üldse maakas! Võinoh, olen küll, aga ... tead, seda on raske seletada!" Lõpus tegi Alicia tigedat nägu, kuid naeratas siis.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 3:21:53 GMT 3
Nathaniel naeris südamest ning ütles:"Täiesti lõpp tüdruk oled tead jah? Miks sulle siis mäed ei meeldi. Ja kust koha pealt sa pärit oled, et sa oled rannaäärne ja niitudepealne looduslaps?"
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 24, 2009 3:30:23 GMT 3
Alicia kõhkles hetke, mõeldes, mida täpselt öelda. "Noh, vaata ... mulle väga meeldib päike. Kohe väga. Ja ... vaata, kui sa elad kuskil orus kõrgete mägede vahel, siis päikest on näha alles poole päeva pealt, sest mäed varjavad ju kõik ära. Ja õhtul on sama asi! Selle asemel, et päikeseloojangut näha, läheb päike juba varakult mäe taha ära ja pole sul mingit loojangut. Pealegi meeldib mulle kaugustesse vaadata, horisondile." Neiu lootis, et ta ei kõla imelikuna oma päikese ja horisondi ja kõikide muude foobiatega. "No ma elan Cannes'i linnas, see on Prantsusmaal, aga ma elan Cannes'i selles osas, mis on merest kõige kaugemal. Mis tähendab, et ma olen nagu rannaäärses linnas, aga seal, kus mina elan, on põhimõtteliselt juba mets. Tegelikult elan ma isegi natuke linnast väljas, aga põhimõtteliselt ikkagi seal."
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 15:30:23 GMT 3
"See kõlab tuttavalt, ehk olen sellest kohast kuskilt lugenud. See on vist väga ilus koht?"
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 24, 2009 16:21:44 GMT 3
"Cannes on suhteliselt suur linn, on täitsa tõenäoline, et sa sellest kuulnud oled," noogutas Alicia Nate'i jutule kaasa. "Eks ta ole selline, nagu sa piltidelt nägid. Ilu on vaataja silmades, nagu nad ütlevad. Minu arvates on Põhja-Prantsusmaa, see Normandia kant, lõunast ilusam, eriti sealsed külad. Seal on kõigil suured lilli täis aiad ja majad oleks nagu muinasjutust välja tulnud, minu arvates on see nii armas." Neiu naeratas õrnalt.
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 16:27:35 GMT 3
Nate naeratas ja ütles:"Meil ei kasva pea midagi peale sambla ja kanarbiku. Vulkaaniline pinnas, sellisena nagu see meil on, pole just kõige viljakam. Tahaks tõesti kunagi seda kohta näha."
|
|
|
Post by Nathaniel Fairth on Aug 24, 2009 16:35:10 GMT 3
OT: Islandil mitte, seal on see mingi kliimavöönd millie nime ma ei mäleta. Mingi tundrad ja metsatundrad ja veel mingid tundrad. Seal ei kasva peaaegu midagi.
|
|