|
Ujumas
Aug 24, 2009 22:58:22 GMT 3
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 24, 2009 22:58:22 GMT 3
Helen raputas vastuseks pead ja sundis ennast silmi avama. Tundes tuult oma näol, pidi ta lihtsalt vabamalt hingama. "Mul on tunne, et ma olen rohkem elus, kui kunagi varem," sõnas ta peaaegu sosinal. Pead raputades julges ta isegi ümberringi vaadata. Kõik autod jäid neist seljataha. "Kas sa tohid üldse nii kiiresti sõita?" küsis neiu natukese aja pärast, üritades kusagilt kiiruspiirangut leida. Paraku aga tulutult.
|
|
|
Ujumas
Aug 25, 2009 1:56:22 GMT 3
Post by Nathaniel Fairth on Aug 25, 2009 1:56:22 GMT 3
"See on tore ju, kas see tunne pole mõnus?" ütles Nate naeratades ning lisas, "see on kiirtee, siin võibki kiiresti sõita. Kas võtame hoo uuesti üles?"
|
|
|
Ujumas
Aug 25, 2009 9:30:18 GMT 3
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 25, 2009 9:30:18 GMT 3
Helen tugevndas taaskord oma haares Nate ümber. "M-ma ei ole kindel!" hüüatas ta kahtlevalt, vaadates kõrval olevaid autosid. Tema arust seitsid nad juba praegugi päris kiirelt. Kui veel kiirus sisse võtta... "Okei." See sõna lihtsalt lipsas neiu suust välja ja ta surus koheselt keele hammaste vahele. Kurat! sõimas ta ennast mõttes, kuid ei hakanud siiski okei-d tagasu võtma. Küll ta selle üle elab ja kui ei, siis...
|
|
|
Ujumas
Aug 25, 2009 11:59:14 GMT 3
Post by Nathaniel Fairth on Aug 25, 2009 11:59:14 GMT 3
Nate naeris kõlavalt ning tõmbas gaasi. Ratas hakkas uuesti kiirust kiskuma ning peagi úööstsid nad mööda igale neile ettejäävast autost. Nathaniel nautis sõitu, ta lootis, et kunagi saab ta oma ratta. Endalegi arusaamatult mõistis ta kui lähedal Helen talle istus. Ta ei olnud varem kellegiga koos sõitnud ja see oli uus.
|
|
|
Ujumas
Aug 25, 2009 12:10:48 GMT 3
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 25, 2009 12:10:48 GMT 3
Helen tundis, kuidas Nate hoogu juurde lisas ja sulgs igaks juhuks silmad. Enda pea poisi seljale toetanud, et ta mingil juhul midagi ei näeks, hoidis ta igalt poolt kramplikult kinni. "Palju meil veel sõita on?" küsis ta valjult, hoides silmi kindlalt kinni ning kätega kindlalt poisi ümbert kinni. Ta ei kavatsenudki siin surma saada. Tagasisõidule neiu parem ei mõelnud.
|
|
|
Ujumas
Aug 25, 2009 12:16:26 GMT 3
Post by Nathaniel Fairth on Aug 25, 2009 12:16:26 GMT 3
"Ainult natuke veel," ütles Nate ning pani ühe käe õrnalt tüdruku omale, mis tema ümbert kramblikult kinni hoidis. Siis pani ta selle tagasi, et ta saaks ikka korralikult juhtida.
|
|
|
Ujumas
Aug 25, 2009 21:56:15 GMT 3
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 25, 2009 21:56:15 GMT 3
Helen noogutas vaikides. Olles liiga ähmis, et midagi mõistlikku rääkida, hoidis ta Nate´st kinni, lootes, et poiss oli tõtt rääkinud. Enam väga kaua neidis seal vastu poleks pidanud. Mitte, et rattaga sõit oleks kuidagi hull või halb, pigem mõjus talle mõte, mis kõik juhtuda võib. Ennast väristades pilutas ta hetkeks silmi ja vaatas kiirelt ringi. Nad kihutasid ikka veel autodest mööda, nagu oleks need inimesed, kellest rattur vabalt mööduda suudab. Pead raputades sulges Helen taas silma, surudes pea Nate´i vastu.
|
|