|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 18:08:09 GMT 3
"Jap. Päris palav hakkab sedasi," muigas Mara. "ma ei ole sellise asjaga kokku puutunud. Laulan ikka tundides."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 18:10:55 GMT 3
Deily muigas lõbusalt, kui tüdruk palavuse kohta märkuse tegi. "Tõesti ei ole ?" küsis ta siis Mar'i järgmise lause kohta. "Lõkkeõhtutel ? või karaokel näiteks ? või kuskil mujal, seltskonnas, koos sõpradega.. niisama nagu ?" seletas ta lõpuks ning vaatas siis kergitatud kulmudega huvitunult koolikaaslase poole. Tema ainult nii, plus omaette ümisedes, laulnud oligi. ja see oli kuradima vahva.[/color]
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 18:33:32 GMT 3
"Mm.. ei," sõnas Mara mõtlikult. "Ma ei.. ole eriti seltskondlik."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 18:37:15 GMT 3
Deily kergitas üllatunult kulmi. "Tõesti ? Ma oleks esimese arvamuse põhjal arvanud, et sa enamuse aja sõpradega kvaliteetaega veetes veedadki." arvas tüdruk ning muigas siis kergelt. "Aga usu mind, siin koolis on piisavalt üritusi, piisavalt tube ja piisavalt palju seltskondi, kes sind sellesse kõigesse kaasavad. Kõrvale sa nüüd küll jääda ei saa, me ei laseks sellel juhtuda. Lõkkeõhtud omavad." lõpetas ta laia naeratusega.[/color]
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 20:05:50 GMT 3
"Kindlasti mitte," lausus Mara vaikselt. "Nojah, eks näeb."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 20:13:49 GMT 3
Deily muigas kergelt. "Mis tegid siin üldse ? Tutvusid niisama kooliümbrusega või.. või on juba lemmikkoht välja kujunenud ?" pakkus Ly ning jälgis siis taas tüdurkut huvitunud kulmukergituse saatel. Uute inimestega tutvumine oli alati äge olnud ja siin koolis oli see veel mitu korda ägedam, arvestades, et kõikidel olid sarnased huvid jne.[/color]
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 20:16:12 GMT 3
"Niisama.. tahtsin värsket õhku saada ja mõtlesin jalutama tulla," sõnas Mara naeratades. "Ja mulle meeldivad pargid. Siin on rahulik."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 20:36:30 GMT 3
Deily muigas kergelt. Tal endal oli selliseid rahulike hetkede vajadusi päris vähe, kui üldse. Kuid siiski sai ta üsna hästi sellest aru. Näiteks Helen.. Helen oli täpselt Amelia tüüpi inimene. Ly kaalus juba nende kahe tutvustamist. "Mulle meeldivad jälle staadionid.." vastas tüdruk muiates. "ma rahunen palli tagudes alati maha." üritas ta Marale oma seisukohta selgitada, nii et too aru saaks.[/color]
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 20:43:34 GMT 3
"Mängid jalgpalli?" küsis Mara naeratades. "Mu kasuvend mängib ka.. Minu jaoks liialt vägivaldne."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 20:59:19 GMT 3
Deily naeratas rõõmsamalt, kui varem. "Mängin küll jah." vastas ta ning jätkas "Jalgpall on lihtsalt.. elu." lõpetas ta lõpuks, leides, et just see sõna on sobiv. Tõesti.. jalgpall oligi talle elu. Palju rohkem, kui see kool siin või kitarr kodus. Okei, halb näide. Tüdruk muigas kergelt. "Jalgpall ei ole ju vägivaldne.. võinoh.. mitte eriti." parandas ta end lõbusa muigega, kui meenutas üht mängu, milles ta kunagi osalenud oli ning kuidas see lõppend oli. "Kus su vend mängib ? Ma mõtlen.. kaitses või ründes või väravavaht ?" täpsustas tüdruk viimase lausega oma küsimust ning vaatas siistaas huvitunult tüdrukut.[/color]
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 21:05:02 GMT 3
"Nii palju kui mina mänge olen näinud, siis on seal ikka päris hulle asju," sõnas Mara mõtlikult ning torutas siis huuli. "Kasuvend," parandas neiu Deily't. "Ründes," vastas ta siis.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 21:06:51 GMT 3
Deily kergitas tüdruku sõna paranduse peale kulmi. "Ma olen kaitses." vastas ta veel kiirelt eelmise teema kohta ning jätkas siis juba uuega "Kasuvend ? Te ei saa läbi ?" küsis ta üsna huvitunult. Ta ise oleks ilmselt jalgpalli mängivast kasuvennast totaalses vaimustuses olnud, kuid nojah. Inimesed on erinevad. "Su vanemad on lahutatud ?" küsis ta siis järgmise küsimuse, mitte eriti oodateski, et Amelia sellest rääkida tahab. Ly oleks aru saand, kui ta keeldunud oleks.[/color]
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 21:15:52 GMT 3
Mara ohkas vaevukuuldavalt ja viis pilgu enda ette. "Mu vanemad on surnud," lausus neiu vaikselt. "Ja ma vihkan oma kasupere."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 21:20:48 GMT 3
"Oh." pomises Deily järsku, tundes end veidi süüdi, et ta selle teema üles oli võtnud. "Mul on kahju." lisas ta koheselt ning vaatas tüdrukut kaastundlikult. Ta oletas, et ilmselt oleks ta ise kaa totaalselt oma kasupere vihanud, isegi kui neil midagi viga poleks olnud, kuid siiski pidi ta üritama tüdruku arvamust muuta, eksole ? Vihast võib kiirelt depressioon saada, kasteate. "Miks siis ?" küsis ta ettevaatlikult Amelia viimase lause peale.[/color]
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 21:22:46 GMT 3
"Sest nemad vihkavad mind," lausus Mara lühidalt. "Tunne on vastastikune," sõnas neiu mõrult naeratades. "Ja ära mitte üritagi hakata mulle seletama, et nad armastavad mind sama palju kui enda lapsi ja kõik see muu jura," lausus Mara ennetavalt.
|
|