|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 15:44:49 GMT 3
Mara sammus mööda pargiteed, kõrvaklapid peas. Paramore - Decode summutas ta mõtteid ning neiu sulges silmad, usaldades enda taju edasi kõndides. Lõpuks jõudis ta pingini ja astus selle peale, istudes pingi seljatoele.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 17:02:42 GMT 3
Deily ümises lõbusalt Benny Hilli tunnusmeloodiat ning tantsiskles niisama pargis ringi, kui kaugemal üht tüdrukut nägi. Ly naeratas lõbusalt ning istus siis temani jõudes pingile. "Tere." ütles ta kohe alustuseks, mis siis, et too seda ilmselt ei kuulnud ning jäi siis võõrast huvitunult silmitsema. Ta polnudki teda varem näinud. Deily ootas, kuni tüdruk kõrvaklapid peast võtab.[/color]
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 17:15:14 GMT 3
Mara avas silmad ja vaatas neiule ülevalt alla. Ta võttis iPodi taskust välja ja pani muusika vait. "Tere," lausus ta kerget naeratust näole manades ja tõmbas kõrvaklapid peast. Mara andis jalgadega kerge tõuke ja hüppas õhku, maandudes valju mütsatusega korralikult pingil. "Amelia Mara Connor."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 17:18:36 GMT 3
"Wow.." Deily vaatas veidi imestunult tüdruku hüpet, kuid naeratas siis. "Ma olen Deily, Deily Winslow." tutvustas ta ka ennast ning jätkas siis. "Sa oled uus, eks ? Seitsmendast toast ?" pakkus ta, kuna polnud sealt eriti kedagi väljumas näinud. Pealegi oleks talle kohutavalt meeldinud oma naabertoa inimestega tuttavaks saada. Kui ta aga kuskilt järgmistest on, siis pole ju kaa eriti halb, eksole ? See tähendaks, et seitsmes tuba on juba täis. Ly muigas endamisi.[/color]
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 17:21:14 GMT 3
"Jah, täna tulin. Aga ma olen kaheksandas. Üksinda seni," lausus Mara Deily reaktsiooni üle muiates.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 17:24:57 GMT 3
"Äge." vastas Deily rõõmsalt naeratades. "Küll sinna neid juurde tuleb." arvas ta ning muigas kergelt, meenutades, et kui ta ise kuuendasse tuppa läks, polnud seal kaa mõnda aega peale tema ja Heleni kedagi. "Mida kuulasid ?" küsis ta mõne hetke pärast huvitunult kõrvaklappe uurides. Tal endal olid ju kaa ühed, sellised suuuured ja hõbedased.[/color]
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 17:27:03 GMT 3
"Ma usun ka. Ma vähemalt loodan," sõnas Mara õrnalt naeratades. "Paramore'i hetkel. Muidu pleier ka igasugust raskemat muusikat täis."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 17:33:34 GMT 3
Deily muigas kergelt. Ta teadis Paramore'ilt ainult kaht lugu, kuid need mõlemad meeldisid talle. "Crushcrushcrush ja Decode on päris head lood." vastas ta Ameliale muiates ning sättis end siis rätsepaistesse istuma. Mugavus ennekõike, eksole. "Mis aineid sa võtad siis ? Või oota.. las ma pakun." ütles tüdruk ning naeratas siis mõnusalt. Talle meeldis inimeste kohta igasuguseid fakte ära arvata. Ly vaatas tüdrukut mõne hetke huvitunult ning lausus siis "Tantsimine, eksole ?" Ta ei osanud pakkuda kas ballett või hip-hop aga tantsimisele panustas ta igaljuhul küll.[/color]
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 17:39:54 GMT 3
"On tõesti," nõustus Mara ja tahtis juba vastama hakata, kui Deily ta peatas. Mia ootas kannatlikult ja noogutas siis. "Hip-hop," vastas neiu kergelt naeratades. "Ja laulmine ka."
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 17:40:19 GMT 3
"On tõesti," nõustus Mara ja tahtis juba vastama hakata, kui Deily ta peatas. Mia ootas kannatlikult ja noogutas siis. "Hip-hop," vastas neiu kergelt naeratades. "Ja laulmine ka."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 17:43:51 GMT 3
"Oh, äge." vastas tüdruk taas, kui oma arvamusega kuskile tõe lähedale oli saanud ning naeratas kergelt. "Ma õpin kaa Hip-Hopi." mainis ta Marale muigega vastuseks, kuid oletades, et too on õppinud seda kauem, kui ta ise. "ja laulmine on äge.. minu meelest." lõpetas ta ning naeratas laialt. Laulmine o n g i äge. Tüdruk ise pidas täitsa viisi, kuid profilauljat temast selletõttu just ei saanud, eksole. Ja koorid olid tema jaoks natuke liiga teemast väljas, kui nad just kuulsaid lugusid ei esitanud.[/color]
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 17:47:32 GMT 3
"Siis ongi mul tunnis vähemalt üks tuttav," sõnas Mara naeratades. "Hip-hop on hea viis end välja elada, samas kui laulmine on lihtsalt rahustav."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 17:51:47 GMT 3
"Oh, ära selle pärast küll põe. Siin on kõik nii sõbralikud, et anna otsad.. minu meelest. Ma olen siin kaa esimest aastat, aga kui kellelegi sõbralikult tere öelda, siis räägivad kõik sinuga nagu vanad sõbrad." vastas Deily rõõmsalt naeratades nign kogu seda juttu täiesti tõsiselt mõeldes. "Hip-hop.. jah, ma nõustun sinuga." vastas ta hip-hopi koha pealt ning naeratas laialt. Mar oli selle hästi ära sõnastanud. "ja laulmine on.. mai tea, lõbus, ma arvan.." lõpetas ta kerge muigega, teades, et lauljad ilmselt ei saa sellest väga hästi aru, kuna laulmine, kui seda korralikult teha, oli ikka natuke raske aga nojah. Ly laulis tavaliselt siis, kui tal hea tuju oli. Võinoh.. ümises.[/color]
|
|
|
Post by Amelia Mara Connor on Aug 23, 2009 17:55:33 GMT 3
"Nojah.." pomises Mara vaikselt, oskamata selle peale midagi paremat öelda. Inimesed võisid ju tema vastu sõbralikud olla, aga kui tema nende vastu polnud, ei tulnud suhtlusest midagi välja. "Oleneb. Vabal ajal laulda on, jah.. lõbus. Aga proovides on ikka päris karm. Kurnav. See on imelik tegelikult, kui füüsiline tegevus on laulmine."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 18:05:10 GMT 3
Deily muigas kergelt ning noogutas siis. "Ma täitsa mõistan.. kõhulihased ja värki." meenutas ta oma kunagise muusikaõpetaja juttu, kui ta nende klassi laulma oli üritanud õpetada. Mitte, et sellest midagi välja oleks tulnud. "Ma mõtlesingi nagu.. vabal ajal ja lõkkeõhtutel ja muul sellisel ajal. Ma ju proovides ei käi.." täpsustas ta ennast lõbusa naeratuse saatel.[/color]
|
|