|
Post by Regin Fairth on Aug 23, 2009 0:25:47 GMT 3
"Ma tean ma olen ikka päris juba mis?" küsis Regin lõbusa võltsi mõtlikusega ning pani pisikese palli oma kohale tagasi ja viskas padja, seekord kenasti ja õrnalt, tagasi Deilyle.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 0:30:25 GMT 3
Deily naeris kergelt. "Oled küll jah." vastas ta lõbusa naeratuse saatel ning püüdis siis padja kenasti kinni ning põimis käed uuesti selle ümber. Tüdruku pilk ütles täiesti kindlalt 'minu oma.' Ly muigas kergelt. Tal oli ikkagi heameel Reginit üle pika aja nii rõõmsana näha. "Sa pead vist varsti minema, jah ?"[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 23, 2009 0:32:07 GMT 3
Regin vaatas kella enda randmel ning noogutas:"Pean jah.."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 2:40:39 GMT 3
Deily kortsutas kergelt kulmi ning sättis padja tagasi tema endisele kohale. Pilgu padjalt kohvrile, kohvrilt kellale ja kellalt Reginile viinud, muigas ta kergelt. "Ega's midagi." lausus ta lõpuks ning tõusis püsti. "Vaata, et sa siinseid asukaid ära ei unusta ja.. tule kiirelt tagasi ja.. ela hästi." seletas ta üsna lõbusa muigega, nagu läheks poiss aastaks välismaale õppima. "Nädala pärast näeme." lausus ta viimaks, embas poissi korraks, saatis talle sellise Nate'iga-läheb-kõik-hästi pilgu ning suundus siis oma tuppa.[/color]
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 23, 2009 19:39:30 GMT 3
Just sel samal hetkel astus sisse Nella. Märganud seal Regin'it koos kohvriga, jälgis ta korra seda, kuid suunas oma pilgu peagi tagasi noormehele. "Kuhu minek?" küsis Nella, mitte just kõige lõbusama häälega.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 0:33:21 GMT 3
"Näeme," lubas Regin ning kallistas Deilyt vastu. Kui too oli läinud ilmus kohe kohale Nella. "Catherine! Ma otsisin sind ennem. Ma tahtsin sulle öelda, et ma sõidan nädalaks koju. Nate saab opi!"
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 0:36:30 GMT 3
Nella naeratas kergelt, kui ukse juures seisis. "See on tore" lausus ta siiralt, kuid vaikselt. Tüdrukul polnud absoluutselt tahtmist Regin'i tuju enam ära rikkuda, kui tollel just hea tuju oli. Neiu naeratus kadus peagi. "Kui sa tagasi tuled, siis mul on vaja sinuga rääkida" lausus Nella ning manas näole jälle väikese naeratuse. Tüdruk liikus nüüd noormehe juurde ning kallistas teda. "Ma loodan parimat" lausus ta sosinal.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 0:38:03 GMT 3
Regin naeratas lailt ning kallistas tüdrukut tugevalt. "Siis räägime. Ma igatsen sind juba praegu," ütles ta siiralt ning suudles neidu tugevalt huultele.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 0:40:47 GMT 3
Nella lasi Reginil end suudelda ning jäi peale suudlust noormehele otsa vaatama. Cath noogutas Regin'i lause peale ning säilitas kerget naeratust.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 0:42:48 GMT 3
"Kas midagi on viga?" küsis pisut tõsisemaks jäänud Reg, kuna talle tundus, et Nella ei käitu nagu tavaliselt.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 0:49:23 GMT 3
"Ma ütlesin, et ma räägin sinuga siis, kui sa tagasi tuled" lausus Nella ning naeratas nüüd juba laiemalt, et mitte väga halba muljet jätta. Võltsitud suur naeratus tuli tal hästi välja. "Sa mine ja ole oma vennale toeks, eks?" küsis Nella siis, kui noormehe õlgadest kinni võttis ning Reginile otsa vaatas. Cath andis talle otsaette ühe musi ning seepärast pidi ta ka varvastele tõusma, sest poiss oli ju pikem.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 0:51:29 GMT 3
Regin kõhkeles, kuid noogutas siis ja võttis enda kohvri. Ta läks ukse juurde ning seal naeratanud ütles ta:"Ma armastan sind eks? Nädala pärats näeme." Ning ta lahkus toast, et nüüd bussile kiirustada.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 0:56:00 GMT 3
Nella vaid noogutas, kuna ta ei tahtnud seda välja öelda. Ta lihtsalt ei tahtnud. Ta vaid mõtles selle peale, et nädala aja pärast ootavad Regin'it halvad uudised. Samamoodi ka Nellale endale, kuid nii oli tüdrukule parem. Juba sel hetkel oli valus.
|
|