|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:36:07 GMT 3
"Näh, tegelt kaa ?" teeskles tüdruk mossitamist, kuid naeratas siis peagi jälle, kui sahtlist esimese veidi värvilisema riideeseme kätte sai ning seda siis poisi märkamata kohvri poole transportis. "See pole üldse aus." teatas ta ning asetas käes olnud riideeseme muiates kohvrisse.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 23:38:17 GMT 3
"Sellest ma eeldasin, et sina kardad kõdi," ütles noorees kavala naeratusega, kui ta kindad üle toa kohvrisse lennutas.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:44:24 GMT 3
Deily muigas lõbusalt ning noogutas siis lõpuks. "Kardan jah. ja see on t e g e l t kaa totaalselt ebaaus, kui keegi kõdi e i karda." vastas ta ning potsatas siis Regini voodist järgmisele voodile istuma, viies pilgu sahtlitelt tagasi koolivennale. Ly naeratas kergelt.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 23:48:12 GMT 3
"Hmm, mida sind nalja pärast tegema sundida, ähvardusel kõdistada?" mõtiskles Reg kujutleldavalt, toksates pöidlaga vatsdu oma lõuga.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:51:09 GMT 3
"Regin !" hüüatas tüdruk etteheitva tooniga ning naeratas siis lõbusalt. Millegi pärast uskus ta, et poiss ei hakkaks teda siin kõditama. Kuigi noh.. kes teda teadis. Ly muigas lõbusalt, tõusis püsti ning vaatas siis veel toas natuke ringi. Kellegi öökapilt - ja ta polnud päris kindel kelle - ühe kaardipaki haaranud, viskas ta selle samuti poisi kohvrisse. Keegi ei saanud ju reisima minna ilma kaardipakita, eksole ? Ly naeratas endamisi. "Ongi vist kõik." teatas ta lõpuks ning pani siis kohvri kinni.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 23:53:30 GMT 3
Regin naeris lõbusalt ning loopis ka enda raamatu kohvrisse. Teise raamatu pani ta õlakotti, kuhu leidsid tee ka telefon, pleier, suitsupakk ja igasugu muu nänn.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:58:16 GMT 3
Deily pööritas korraks lõbusalt silmi ning haaras siis poisi õlakoti enda kätte. Suitsupaki sealt välja praakinud, andis ta selle Regini kätte tagasi. "Elagem tubakata." lausus ta muiates mingisuguse reklaamlause ning pani paki endale taskusse, andes mõista, et isegi kui poiss oleks sahtlist järgmise paki võtnud, oleks ta need kõik konfiskeerinud ja lõpuks oleks Reg ikkagi pidanud lennujaamast uued ostma. Talle korraks keelt näidanud, sättis ta end uuesti voodile istuma. "Nüüd ma pean mõtlema hakkama, mida ma nädal aega siin teen, kui sind ei ole." lausus ta lõpuks kerge muigega. "Nüüd ma ei saagi kellegiga järve ääres perekondlikku draamat korraldada ju." lisas ta sellise lõbusalt süüdistava alatooniga juurde ning naeratas siis laialt. See oli lõbus olnud.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 23, 2009 0:00:39 GMT 3
"Kule anna need tagasi. See on mu viimane pakk ja ma ei saa uut enne Berliini. Ma ei kannata seda bussisõitu välja. Ma pean kodus käima! Oma vanemaid nägema, see mõte piinab juba praegu, palun ma tõesti palun anna need tagasi," ei teinud Reg tüdruku ülejäänud jutust välja.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 0:05:08 GMT 3
Deily näole ilmus jälle kulmukortsutus. Suits ei olnud ju eriti midagi, kuid no.. ikkagi. Tüdruk tegi korraks tema poole mingeid nägusid, kuid viskas siis paki tagasi poisile. "Võta siis." lausus ta juurde ning sättis end uuesti mugavalt istuma. Eks ta ise teab, mis ta teeb, seitseteist ikkagi. Ly'l polnud erilist õigust siin jamama hakata.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 23, 2009 0:07:24 GMT 3
"Aitäh," ütles Reg ning pani suitsud kotti, hakamata terroriseerima tüdrukut sellega, et seal suitsetama oleks hakanud. Ta ei tõmmanud küll kanget, kuid siiki. "Pealegi, emad on need kes suitsetada ei tohi mitte issid."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 0:11:53 GMT 3
Ly kissitas korraks poisi poole silmi. "Kumbki ei tohi." lükkas ta poisi väite ümber. Tema vanematest ei suitsetanud kubmki ning nad eeldasid, et seda ei tee ka nende austatud 'pisitütar.' Noh, ei teinudki. Nii et oma kasvatusega võisid nad rahul olla. Tüdruk võttis sellelt voodilt, kus ta istus padja ning põimis siis käed selle ümber, kui pilgu tagasi Reginile viis.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 23, 2009 0:14:25 GMT 3
Regin naeris kergelt ning viskas Deily väikese vatti täis jalgpalliga, mille ta enda kapi pealt võttis.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 0:17:29 GMT 3
Deily turtsatas lõbusalt ning tõrjus ühe käega rünnaku ära. "Totakas." teatas ta lõbusalt naeratades ning viskas siis kaisus olnud padja poisi poole. Ly upitas end natuke kaugemale lennanud pehme pallini ning haaras selle siis enda kätte. "Ürita ainult." lausus ta lõbusalt naeratades, kui nn ähvardava ilmega poissi piidles ning uut rünnakut ootas.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 23, 2009 0:20:38 GMT 3
Regin muigas ning virutas padja nüüd täie hooga Deily poole ise naerdes.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 23, 2009 0:23:56 GMT 3
Deily ahhetas pooleldi naerdes. "Täielik dzentelmen noh, loobib tüdrukut patjadega. aitähh, eksole." naeris tüdruk ning saatis nii padja kui palli poisi poole lendu. Ta polnud juba ammu padjasõda pidanud, kuid praegune oleng siin andis talle kenasti mõista, et ta oleks lapsepõlves pidanud neid rohkem pidama. Mitte, et tal ikkaveel lapsepõlv ei oleks, täiega on.[/color]
|
|