|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 22:40:02 GMT 3
Regin lükka sukse lahti ja ütles Deilyle:"Tule sisse." Ta läks end avoodi juurde, milall oli lahti tühi kohver.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 22:44:11 GMT 3
Deily suundus koheselt voodini, kus kellegi - tõesti, huvitav kelle ? - kohver peal oli ning istus sinna hetkeks. "Nädalaks ajaks jah ?" kordas ta muiates üle ning jätkas siis. "Midagi erilist polegi tegelikult. Kõik riided, mida vaja läheb - ehk siis kõiki asju viis tükki - ja vsjoo.. ma arvan." lõpetas ta taas muiates ning siis poisi poole vaadates. Ise oleks ta ilmselt kogu oma kapi kohvritesse kuidagi ära mahutanud aga poistel käis see asi vist lihtsamalt, eksole. Polnud vaja võtta kaasa iga päeva jaoks kolme erinevat püksipaari või rubriigi alla 'igaks elujuhtumiks' kuuluvaid rõivaid. Ly muigas kergelt.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 22:46:06 GMT 3
Regin noogutas ning kuna ta ei pidanud vajalikuks, et tüdruk tema pesu peaks pakkima, siis võttis tema need ning hulga sokke ning toppis need küljelukku. Siis tõmbas ta kõik enda sahtlid ja kapiuksed lahti ning vaatas mida kaasa võtta.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 22:51:30 GMT 3
Deily muigas kergelt ning tuli siis voodi pealt püsti. "Wow.. sul on teisi värvi särke kaa peale valge." märkis ta sõbralikult nöökiva tooniga ning võttis siis sahtlist ühe helerohelise särgi, mis talle koheselt silma oli jäänud. "Selle võtaks ma raudselt kaasa, kui ma sina oleks." lausus ta lõbusalt ning asetas selle siis ilusti kohvrisse.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 22:53:58 GMT 3
Reg üritas särki tüdruku käest ära võtta:"Heeey! See oli kapi tagumises osas ja sinna pidi see jääma ka!"
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:03:33 GMT 3
Deily muigas lõbusalt ning ei lasnud poisil särki enda kätte võtta. "Praegu on parim aeg kapi tagumist osa kasutama hakata, kas tead." vastas ta lõbusalt ning noogutas siis veendunult. "tegelt kaa, mars ja veenus ühinevad janiedasi. Roheline on uus valge." kinnitas ta ning asetas särgi tagasi kohvrisse. "Pealegi on heleroheline mu lemmikvärv.. ja see särk on kena." üritas ta poissi veenda. "Eks ?" lisas ta ning tuli siis rõõmsa naeratuse saatel tagasi sahtli juurde.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 23:05:47 GMT 3
Regin tegi grimasse ning tõstis kolm valget triiksärki ja valge lipsu kohvrisse. "Mulle meeldib valge eks? See on lihtsalt hea neutraalne värv, ma ei tahaks ringi liikuda nagu kevadleheke..."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:08:36 GMT 3
Deily manas näole solvunud ilme ning asetas siis käed rinnale risti. "Aitähh, eksole." vastas ta, kuid peagi ilmus ta näole jällegi naeratus. "Valge on armas aga kui valgele veel mõni värv lisada on veel armsam." seletas ta lahkelt ning muigas lõbusalt. "ja pealegi on kevadleheke olla väga positiivne. Sellesse ei peaks nii.. noh, nii suhtuma, nagu sina suhtud." Ly ei suutnud muiet alla suruda. Tegelikult oli ta üsna kindel, et poiss ajab selle nädala jooksul tolle rohelise särgi selga küll. Nagunii ajab.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 23:10:40 GMT 3
Regin naeris ja ütles:"Hästi, roheline on ilus värv, kuid värvid ja seesama kevadeleheke on ka rohkem Nate teema. Ning mina seda selga ei pane."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:15:40 GMT 3
Deily kissitas poisi poole lõbusalt silmi. "Paned küll." vaidles ta koheselt vastu ning muigas laialt, kui pilgu taas sahtlile viis. No tõesti.. peaaegu mitte ühtegi värvilisemat särki. "Kui sa tagasi tuled, viin ma su shoppama." lausus ta lõpuks sellise issand-kui-lootusetu-olukord tooniga ning naeratas lõbusalt.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 23:17:16 GMT 3
"Ei pane ikka küll!" vaidles Regin uuesti vastu ning tõstis kahed valged teksad ja ühed viigipüskid kohvrisse.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:21:50 GMT 3
Deily muigas laialt poisi vastuse peale ning ka tema järjekordsete valgete riiete peale, mis kohvrisse lendasid. "Kuidas oleks näiteks.. lillade teksadega ?" lausus ta sellisel arutleval toonil, kui taas sahtlite juurde suundus. Mitte, et ta oleks korrakski lootnud, et poisil neid seal oleks olnud. "Noh, okei, mustad sobivad kaa esialgu." parandas ta ennast laia muigega ning haaras siis ühed, sahtli 'tagumisest osast.' "Must ei ole ju nii hull, eksole ? See on valge hingesugulane, kas tead." lõpetas ta lõbusalt muiates ning vaatas siis kergitatud kulmudega poisi poole.[/color]
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 23:24:06 GMT 3
"Must ei ole NII hull tõsi. Mäletad mul oli isegi must triiksärk ja vist püksid ka, kui me esimest korda kohtusima. Ma matchisin su jalgpalliga."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 22, 2009 23:28:14 GMT 3
"Mäletan küll." vastas Deily ning jättis mainimata asjaolu, et tol hetkel oli Regin olnud ikkagi.. nojah, mitte päris ta ise. "Järgmine kord, kui sa mu palliga jamama hakkad, hakkan ma sind lihtsalt kõditama." lausus tüdruk järsku ning muigas siis. "Sa ju ikka kardad kõdi, eksole ?" küsis tüdruk muiates üle.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 22, 2009 23:29:43 GMT 3
"Ei karda," väitis Regin naeratades.
|
|