|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 15:39:47 GMT 3
Nella ja David suundusid klaveri klassi poole. Nella tahtis pisut klaverit mängida ning David oli tahtnud teda kuulata. Tüdruk avas ukse. Klaveri klass oli suhteliselt harva kinni, sest õpetaja teadis, et paljud õpilased tahavad vahepeal harjutada.
Nüüd liikus Nella ühe klaveri poole ning istus selle taha. Vaikselt mõtles ta ning muigas siis, kui ühte lugu mängima hakkas. Tavaliselt valis ta lood, mis on sõnadega, et ta ka laulda saaks, kuid see oli mõnus just enne magama minekut.
See lugu, mida ta mängis: www.youtube.com/watch?v=zQME-ChSwNM
|
|
|
Post by David McOff on Aug 21, 2009 15:45:08 GMT 3
David istus ühele lauale ning lasi käega üle oma juuste. Nella oli mängima hakanud ning poiss oli vait ja kuulas teda.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 15:47:02 GMT 3
Nella vaatas vaid oma näppe, mis kiirelt klahvidel liikusid. Ta muigas kergelt ning sulges vahepeal silmad, kui mängis. Talle meeldis see lugu, see oli ilus.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 21, 2009 15:50:13 GMT 3
David nägi ainult Nella selga ja seda klaverit, millel tüdruk mängib. See oli hea ja rahustav lugu ning see tekitas poisil veel rohkem und, kuid ta kuulas rahulikult edasi. Ta ei saanud aru, miks Nella oli ennast alahinnanud. Tal tuli see ju hästi välja.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 15:54:03 GMT 3
Peagi oli lugu läbi ning Nella pööras end toolil ringi, vaadates nüüd unise näoga Davidi poole. "Ja nüüd olen ma veel unisem" lausus ta, kui laialt haigutas, pannes ka käe suule ette.
OT, ma korra eemale. kohe kohe tagasi.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 21, 2009 16:00:43 GMT 3
David haigutas samuti. "Ma ka. Aga ma ei saa ikkagi aru miks sa ennast alahindad. Sa ju mängisid superhästi," kiitis poiss teda ja tõusis püsti.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 16:03:56 GMT 3
"Ma oletasin, et kui ma väga unine olen, siis võib mul midagi sassi minna" seletas Nella. Tavaliselt ei alahinnanud ta ennast, kuigi ta teadis, et siiski on olemas paremaid mängijaid kui tema. Ta lihtsalt mängis oma tasemel. Catherin istus ikka aga tooli peal ning toetas end nüüd ühe oma küünarnuki klaveri ääre peale.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 21, 2009 23:39:56 GMT 3
David muigas, talle oli tüdruku mängimine muljet avaldanud. "Muidugi, ma oletan et see on lugu, mida sa väga tihti mängid. Kuidas saakski lugu, mida sa tuhat korda mänginud oled, veel sassi minna. Järgmine kord mängid mulle juba silmad kinni," rääkis poiss ning toetas ennast uuesti vastu lauda.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 23:42:42 GMT 3
"Sa võid aja valida, kuid mitte siis, kui ma väga väsinud olen" vastas Nella seepeale ning hakkas kergelt naerma. Naerust edasi kujunes välja taas üks haigutus. "Ma võiks kasvõi siia samma magama jääda, sest ma ei jaksa liigutada" lausus Nella vaikselt, kui nüüd klaveri peal peaaegu et lamas. Tüdruk sulges silmad.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 21, 2009 23:51:20 GMT 3
David noogutas ja haigutas. "Ma ei saa aru, kuidas ma nii väsinud olen, aga siia magama jäädes oleks hommikul naljakas, kui keegi meid avastab," lausus poiss. Ta pea hakkas juba väsimusest valutama , kuid enda tuppa kõndida ta vel jäksas.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 21, 2009 23:52:51 GMT 3
Nella hakkas vaikselt turtsuma. "Oleks jah naljakas" pomises ta vaikselt, kui nüüd silmad avas ning end normaalselt istuma ajas. "Mis toas sa üldse oled?" küsis neiu siis hetke pärast, kui siis David'ile otsa vaatas.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 22, 2009 0:00:32 GMT 3
David turtsatas ning tundis, et ta enam varsti ei suuda silmigi lahti hoida."Seitsmendas. Ja sa ?" vastas poiss Nella küsimusele.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 22, 2009 0:03:36 GMT 3
Nella muigas kerget. "2.tuba" lausus ta ning haigutas taas. "Aga ehk peaks liikuma" lausus Nella, kuid ei liigutanud end veel. Ta vaid mõtles valju häälega.
|
|
|
Post by David McOff on Aug 22, 2009 0:17:44 GMT 3
Poiss noogutas aeglaselt ning tõusis püsti. "Kui sa väga ei jõua siis ma võin su sülle võtta ja ära viia," lausus ta üliaeglaselt ning toetas ennast astu klaverit, tüdruku kõrvale.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 22, 2009 0:19:48 GMT 3
Nella hakkas naerma. "Jäta jutt" lausus ta, kui siis püsti tõusis. "Sa oled isegi surnud" lisas ta ning muigas kergelt, kui nüüd aegluubis klassi ukse poole liikuma hakkas.
|
|