|
Post by David McOff on Aug 24, 2009 0:42:14 GMT 3
David vaatas Nellat, kuid ei suutnud püsti tõusta ja talle järgneda. Järgmisel hetkel oli aga keegi tema toakaaslastest platsis ja poiss ajas ennast kiiretsi püsti. "Ei , ma ei ela siin, aga on väga hull, kui ma siin natuke aega olen? Ma juba kohe hakkan minema," ütles poiss ja kõndis kiiresti rõdule. "Kuule, ma arvan et mul on lihtsam minema minna siit täna," ütles poiss Nellale ning toetas ennast samuti vastu rõduäärt.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 0:45:45 GMT 3
Regin vaatas üllatunult ööriietes nellat ning poissi, keda ta ei teadnud, kes milleg pärast laiutas keset Chanelli voodit. Lõpuks pani Regin kohrvi oma voodile ja ütles poisile:"Ära lase ennast minust segada, ma võin ise jalga lasta, kui te kahekesi tahate olla."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 0:46:53 GMT 3
"Miks?" küsis Nella, kuna ei olnud Regini tulekut tähele pannud. Tüdruk pööras nüüd ümber ning nägi seal Reginit. "Khmm. Mäletad ma rääkisin sulle sellest et ma ta maha jätan?" küsis Nella. "Noh, nüüd on see päev" lisas ta sosinal ning kustutas enda suitsu ära.
Nella liikus nüüd tuppa ning kallistas Reginit. "Kuidas Nate'il läheb?" küsis Catherin, kuna ta siiski hoolis nii Reginist ning seega tema vennast.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 0:49:10 GMT 3
Regin vaatas üllatunult Nellat ja ütles:"Ma.. Nate'l läks hästi. Ta saadeti tagasi koju ning nüüd on tal vaja vaid taastuda, ta on terve."
|
|
|
Post by David McOff on Aug 24, 2009 0:51:04 GMT 3
David vaatas viimast korda Nellale rõdul otsa ning noogutas. Ta tahtis seda draamat pealt näha, kuid arvas et siiski on parem ära minna. "Tavai, ma lähen," ütles ta mõlemale ning kiirustas kähku uksest välja.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 0:53:34 GMT 3
"Vähemalt see on hea uudis" lausus Nella, kui ikka Regin'it kallistas. Peagi lasi Cath Regin'ist lahti. "See, et David siin toas on, pole seotud jutuga, mida ma sulle nüüd räägin" lausus Nella siis hetke pärast, muutudes pisut tõsisemaks. Kuna ta ütles, et räägib peale reisi, siis nüüd on see hetk käes. Nella vaatas veel välja kiirustava David'i poole, kuid pilk peatus nüüd Regin'il. "Regin" lausus ta nüüd vaikselt, kuna talle tuli meelde, kui raske see olema pidi. Hääl kadus Cath'il täiesti ära. "Meie vahel on kõik läbi.." sosistas Nella nüüd, kuna häält tõesti polnud enam, sest nutt kippus juba kurku.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 0:56:57 GMT 3
Regini silmad välgatasid, kui tüdruk rääkis poisist seal toas. Kuid kui Nella nood sõnad lõpuks üle huulte sai siis vaatas Reg talle lihtsalt, üsna rahulikult, otsa. Ta ei osanud midagi öelda ning ta ei lasknud välja paista pettumusel, mis teda valdas. Lõpuks ütles ta vaikselt:"Eks ma vist teadsin, et see tuleb. Sinusugune vaba inimene ei olnudki mõeldud mind ootama." Kerge kahjutundega tuli talle meelde plaanid, mida nad Natega olid teinud, et Liliani abielust pääseda. Tollel hetkel tundus kõik võimalik. Enam mitte.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 1:00:13 GMT 3
Nella teadis, mis Regin tundis. Ega see ka temale kerge polnud. Kuid ega Nella ei teadnud midagi pulmade pääsemisest ega millestki muust. "Ma lihtsalt ei suuda, kui on Lilian ja lisaks su valed" lausus Nella. "JA ma tean, et sa rääkisid pärast tõtt, kuid esialgu sa siiski valetasid" lausus tüdruk. "Ma ei suuda.." lausus Nella sositades ning üritas pisaraid tagasi hoida. Seda ilmselt selle pärast, et näidata, et ta pole nii nõrk. Aga ta oli.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 1:03:58 GMT 3
"Ma ei tahtnud sulle tunnistada, et ma sõitsin hunnikusse tõsi. Ja ma ei julegenud sulle öelda, mida ma tarvitan, jälle tõsi," ütles Regin, tuletades rohkem endale meelde, mida ta teinud oli. "Ja need on üsna suured asjad." Ta ei tahtnud isegi Nellale öelda, et nüüd, kus Nate oli opi saanud, oleks ta saanud ehk kuidagi.. Ta lihtsalt vaatas Nellat ning hoidis ennast tagasi. Ta oleks soovinud tüdrukut ümber veenda, kuid teadis, et see poleks olnud aus. See oli tema otsus.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 1:08:41 GMT 3
Nella noogutas ning lootis, et Regin tõesti aru saab. Cath lootis ühtlasi ka, et Regin saab aru, et see on temale sama valus, kui Regin'ile. "Ja Lilian" lisas ta siis peale noormehe juttu. "See oli see esimene vale.." lausus Nella taas sosistades. Kuna ta oli hetkel veel nagu vaikselt nutnud, et aru poleks saada, siis järgmine hetk tõmbas ta sügavalt hinge ning vaatas noormeest. "Sa siiski jääd selleks eriliseks inimeseks. Kui sa nõus oled, siis ka sõbraks" seletas Nella. "Ma pean sinuga veel terve selle aasta siin toas elama, nii et raske oleks sinuga tülis olla" lisas ta sosinal, kui nüüd vaikselt taganes. Ta ei teadnud, mis Regin'i peas hetkel toimus, seega läks ta eemale, rõdu poole, kuna seal oli rohkem värsket õhku, mida hetkel tundus vähe olevat.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 1:13:12 GMT 3
"Lilian..." alustas Regin kerge kõhklusega, kuid mõtles siis ümber ja ütles, "sellest ma räägin sulle mõni teine kord." Kuid kuuldes seda tüdruku juttu erilisest inimesest hoidis ta ennast tagasi, et mitte silmi pööritada. Sellist jama oli ta ise ka suust välja ajanud ja ta teadis, kui vale see oli. Ning sõprusest ei osanud ta hetkel mõelda. Ta ei osanud mõelda Nellast, kui sõbrast. Jätnud kohvri rahule ning õlakoti uuesti selga tõmmanud ütles ta:"Näeme siis millalgi." Ning ta pöördus, et toast jalga lasta, ta kavatses Lübeckis ööbida.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 24, 2009 1:16:43 GMT 3
Nella tundis, kuidas Regin teda ei usu ning see ajas teda vihale. Nella polnud mitte ükski hetk Reginile valetanud - mitte üks sekund ka. Sel hetkel mõtles Nella, kuidas ta eal ei taha enam Reginit näha, kuid siiski - nad olid samas ruumis.
Kui Regin lahkus istus Nella rõdu ukse peal ning üritas sügavalt sisse ja välja hingata. Hingamine oli aga katkendlik, sest nutt tahtis peale tulla. Oli see siis kurbusest või vihast või koguni mõlemast.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 24, 2009 1:18:40 GMT 3
Regin ohkas ukse taga ning läks siis parklasse, kus ta rattale hääled sisse lõi ning kuigi ta oleks selle selga alles nädala pärast tohtinud istuda, võttis ta kohalt. Lübeckini oli tubli tund aega sõitu ning tänu sellele, sai ta mõelda ja seda oli tal vaja.
|
|