|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 1:34:14 GMT 3
Regin arutles endamisi, kas teda tahetakse sinna kaasa. Uisutada ta oskas, kuid kui ta praegu käntsa peaks panema, murraks ta lahti ka mõrased ribid. Ja ta ei olnud kindel, kas tal oli soovi midagi sellist teha, tema tuju oli endiselt alla nulli.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 1:37:06 GMT 3
Käthlynil oli loomulikult väga hea meel inimeste kasvava meeleoli üle ning ta hakkas peaaegu kiirust jälle lisama kui ta pilk Reginil pidama jäi. "Tuled ka ? Loomulikult tuled.. Lähme uisutame viis minutit, siis saab Deilyl siiber ja siis lähme kuhugi sööma ja.. noh, mis arvad ?" ütles Käth heatujuliselt. Miks mitte siis seda tüüpi tundma õppida. Pidi tore tüüp olema ju. "ja loomulikult, homme tuled sünnipäeva peole ka, eksole?" lisas ta ning ei suutnud narritavat muiet Ly poole ära hoida.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 1:39:13 GMT 3
"Niikaua kuni ma pingilt teie sõitu vaadata võin, niikaua võin ikka tulla. Kuid sünnipäevapeo kohta ma ei tea veel, vaatama seda."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 1:41:13 GMT 3
Ly vaatas väikese muigega, kuidas Käthlyn Reginile täieliku psühhoteraapiat tegi. Ta oli tegelikult üsna kindel, et Reg keeldub sellest kõigest, arvestades, et ta pole oma.. khmkhm.. tavalise tuju juures. Viimast küsimust kuulnud, turtsatas tüdruk kergelt ning urises siis vaikselt, mis siis, et nagunii kõik seda kuulsid. Tegelikult tal vahet polnud.. aga uriseda on tore. Poisi vastust kuulnud, kergitas tüdruk veidi imestunult kulmi, kuid naeratas siis taas. Tühja kah. Ta saab homme seitseteist. Homme on kõik korras. "Keerame siis otsa ringi ?" küsis tüdruk heatujuliselt, võttis turvavöö lahti ning ronis siis esiistmele.ot: otsa ringi sest.. jäähalli siin ju pole ja.. noh, lihtsam oleks siiasamma, Lübeckisse jääda. [/color]
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 1:44:25 GMT 3
"Kokkulepitud." ütles Käth muigega ning keeras siis auto hooga ümber. Selle oli ta Drew'lt õppind. Ta vaatas muigega Deily poole ning sõitis siis jäähalli poole. "Eks me siis pärast Heleniga räägime sünnipäeva kohta rohkem sulle" lisas ta meelega ning sõitis edasi.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 1:48:40 GMT 3
Deily lendas mõnusa kolksuga tagumistele istmetele tagasi, kui Käthlyn oma lemmikvõtet tüdruku ette ronimise ajal harrastas ning hakkas siis naerma. "Aitähh, Kätu." lausus ta laia naeratusega ning ajas end siis püsti. "Ma hindan su kaasabi minu esiistmele pürgimisel." lisas Ly mõnusalt muiates ning siis tagasi taha istuma vajudes. Ta teadis, et Reginile ilmselt ei meeldi praegune olukord kohe üldse, kuna tal endal polnud nii hea tuju, kuid .. noh.. jah.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 1:51:35 GMT 3
"Palun Lillu." ütles Käth ning ei suutnud muiet tagasi hoida, siis viis ta pilgu poisile ning vaatas teda 'ma loodan, et sa väga haiget ei saanud' pilguga, kuna ta päriselt ka ei tahtnud, et poisil siin ebamugav oleks.. noh, kuigi see ei olnud ilmselgelt tema võimuses. "Nii et, kui me täna 12 väljas oleme, saan ma sulle esimesena õnne soovida" muigas Käth ning viis siis pilgu jäähallile mis kiiresti lähenes ning varsti pööraski ta juba parklasse.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 1:59:07 GMT 3
Regin oli ülejäänud sõidu vait, soovimata tüdrukute meeleolu rikkuda, nüüd kus see tekitatud oli. Kui toimus järsk pööre jõudis ta täpselt käega auto ukse vastu vajutada, et mitte küljega sinna sisse rammida. Tal oli hea meel, et Deily enda hea tuju ka tagasi oli saanud ning katsus sellest mõttest kinni hoida ja helgemat nägu teha.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 1:59:37 GMT 3
"Lillu ?" turtsatas tüdruk lõbusalt ning virutas siis sõbrantsile õrnalt vastu pead. "Ära ole selles nii kindel." vastas Ly lõbusalt peaga Regini poole nõksatades. "Ta ei saa ühikasse ära minna, kui sa teda ära ei vii, nii et.. ta on ilmselt kaa kell 12 õues, kui sina oled.. ja mina." põhjendas ta taas oma lause ära. Deily naeratas säravalt, kui auto peatus.
ot: edais järgmises teemas sis vist ?
|
|