|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 0:51:43 GMT 3
"See on paranduses. Nad saavad selle ülehomseks juba korda. Kuid ma ei tohi järgmised kuu aega sellega sõita," ütles Regin, hääl üsna emotsioonitu. ta ei teinud väljagi Deily pragamisest Käthlyni kallal, temal polnud vahet. Seletuseks enda minemasaamisele ütles ta:"Ma oskan veenda kui vaja."
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 0:52:35 GMT 3
"ja ilmselt kauemgi." parandas tüdruk Reginit juba peaaegu samasuguse tooniga nagu õnnetuse päevalgi, mis siis, et ta oli otsustanud, et ta ei sega ennast enam tolle asjadesse. Ly oli üle saja protsendi kindel, et keegi keelab tal ka hiljem sellega sõita. Ribide murd polnud nalja asi. Õnnetus kaa mitte.. rääkimata siis muust.[/color]
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 1:02:03 GMT 3
Käthil õnnestus turtsatus ära hoida ning ta hakkas taas muusikataktis sõrmedega vastu rooli trummeldama. "Änksa siis ju.. järelikult te nii väga kiiresti ei sõitnudki, kui seda veel parandada õnnestub." muigas ta ning lisas siis mõne aja pärast "turvavöösid ei taha peale panna ? Ma olen alaealine autojuht, kes teab kas ma üldse sõita oskan." ta vaatas korraks Ly poole ning pöördus siis jälle teed vaatama. Tõeline matuserongkäik tal siin autos.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 1:04:27 GMT 3
Deily ei suutnud paratamatu ohke kuuldavale toomist ära hoida. Regin sõitis end peaaegu pooleks ja Käthlyn räägib sellest, et ta sõitis liiga aeglaselt. Mida veeel. Tahavaate peegli kaudu Kätu poole silmi kissitanud, kinnitas ta turvavöö ning süvenes siis pealt näha aknast välja vaatamisele. "Vaheta kanalit." lausus ta mõne aja pärast, kui mingi tümps teda tõsiselt ära tüüdanud oli.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 1:05:03 GMT 3
"Ma kavatsen selle ise ära tuua," ütles Regin lihtsalt Deily komentaari peale. "Ma pidin hoogu maha võtma, et talle otsa vaadata," ütles ta siis Käthlynile.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 1:08:50 GMT 3
Käthlyn klõpsas Powerilt Sky Plusi peale ning viis siis pilgu jälle tahavaate peeglisse. "Ee.. einojah siis. Ei imesta eriti et te hunnikusse sõitsite. Sa vaatasid otsa inimesele kes su seljataga istus ? Mis hea pärast?" ei mõigand Käth eriti Regini mõttekäiku. Selleks peab ikka eriti.. imelik olema, et nii teha.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 1:10:44 GMT 3
"Ta ajas mind närvi," ütles Regin häälega nagu räägiks lihtsalt sellest, et õues sajab vihma, või et pilv sõitis päikese ette.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 1:11:29 GMT 3
ot: sky plus jah.. me oleme kergelt saksamaal.
Deily pilk kinnitus kohe päris kõvasti akna peal olevale väikesele putukale, kui teised õnnetusest rääkima hakkasid. Kena.. nüüd saab siis terve maailm teada, et ta Reginile paarkümmend luumurdu ja mõned mõrad tekitas.. sest et Käthlynilt levis see kohe päris k i n d l a s t i edasi.[/color]
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 1:15:01 GMT 3
ot. oih
"See on kindlasti hea põhjus teie mõlema kraavi sõidutamiseks." ütles Käthlyn 'nõustuval' häälel. Ta pööritas korraks silmi ning viis siis pilgu autole millest ta mööda sõitis. "Nojah, kuhu viskan teid üldse, kooli?"
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 1:16:45 GMT 3
"Meil vedas," ütles Regin tuhmilt ning keeras käe enda külje ümber, et ennast korralikult koos hoida. Ta polnud turvavööd peale pannud, kuna see tegi haiget.
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 1:22:04 GMT 3
"No kuulge." katkestas Deily lõpuks nende arutelu sellise aitab-juba tooniga. "Oli mis oli, nüüd enam ei ole, eksole. Pole vaja kõikidele koguaeg meelde tuletada, et nad ennast ikka süüdi tunneks." lausus ta veidi tigedalt ning ilmselgelt ainult ennast silmas pidades. "ja kooli jah. tähistama jõuab hiljem kaa." lõpetas ta kerge irooniaga ning toetas siis pea vastu seljatuge. Oli ikka briljantne idee siia kaasa tulla.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 1:24:13 GMT 3
Käthlyn noogutas nõustuvalt ning viis siis pilgu korraks Deilyle. "Jajamh" nõustus ta ja muigas lõpus. "Õige jah Deily, sul on ju homme sünnipäev" tuli Käthlynile seoses tähistamisega meelde. "Pidupidupidu.." muigas ta.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 19, 2009 1:26:03 GMT 3
Regin saatis Deilyle mis-sa-nii-väike-asja-pärast-jamad pilgu ning sättis ennast siis uuesti välja vaatama. Üritades viisakas olla tüdruku suhtes, kes autoga oli olnud nõus talle järgi tulema ütles ta Kathlynile:"Aitäh, et ära viid. Ma .. ma loodan, et keegi sellest niipea teada ei saa. Eks?" Üllatunult vaatas ta siis Deilyt, ta ei teadnud, et tollel sünnipäev tulemas oli.
|
|
|
Post by Käthlyn Waterfall on Aug 19, 2009 1:30:39 GMT 3
Käthlyn viis pilgu tahavaatepeeglisse ning kehitas õlgu. "No Problemo" ütles ta sellise hooletu häälega, kuigi oleks ta tegelikult heameelega Helenile ka rääkinud. Nähes poisi üllatunud pilku muigas ta laialt ning viis pilgu jälle teele. Mispidi see djüüd siin nüüd siis Romeo oli, kui ta isegi Deily sünnipäeva ei teadnud?
|
|
|
Post by Deily Winslow on Aug 19, 2009 1:32:11 GMT 3
Deily turtsatas kergelt, kui Kätul peomeeleolu peale tuli. "Vist on nagu jah." vastas ta muiates ning oma üldist rõõmsat tuju juba tagasi saama hakates. Tüdruk vaatas korraks Regini poole, kes sellest varem vist midagi ei teadnud. Tema ilmest kinnitust leidnud, vaatas ta hetkeks Kätu poole ning saatis talle muiates sellise teadja pilgu. "Kätu, lähme uisutama." lausus ta järsku, kui kool juba paistma hakkas. Ta ei tahtnud kooli minna.. ta tahtis uisutama.
|
|