|
Lõunal.
Aug 17, 2009 11:34:58 GMT 3
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 11:34:58 GMT 3
"..et varsti käes on inimmjahii lubaa.." ümises Deily lõbusalt, kui kolmanda toa ukse taga peatus ning sinna paar kiiret koputust tegi. Ta teadis sealt toast täpselt mitte kedagi, aga see võib ju muutuda, eksole. Tüdruk ootas viisakusest pool minutit uksetaga ning tegi siis ise ukse lahti. "Tere." ütles ta mõnusalt valju häälega ning viis siis lõbusa pilgu üle toa, et näha kas seal üldse kedagi on.
|
|
|
Lõunal.
Aug 17, 2009 11:39:18 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 17, 2009 11:39:18 GMT 3
Chistopher oli just hakanud üht uut lugu kitarril harjutama hakanud kui kuulis koputamist, arvates et talle see vaid viirastus, jätkas noormees kitarri loo mängimist. Äkitselt avanes uks ja seal seisis üks tundmatu tüdruk, keda noormees oli vaid koolipeal näinud. "Tere," lausus noormees lõbusalt ja lõpetas kitarritinistamise, silmitsedes võõrast tüdrukut huviga. "Otsid sa kedagi?" küsis poiss igaksjuhuks viisakalt.
|
|
|
Lõunal.
Aug 17, 2009 11:48:14 GMT 3
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 11:48:14 GMT 3
Deily naeratas laialt, kui kitarri nägi ning vaatas siis võõra poisi poole, kes seda parasjagu mänginud oli. "Ei otsi." vastas ta lõbusalt muiates nooruki küsimusele ning läks siis tolle vastas olevale voodile istuma, teades, et tema käitumine võib päris segane tunduda. "Sa oled kaua kitarri mänginud ?" küsis ta üsna suure huviga ning üldse ära unustades, et ta pole ennast tutvustanud ja et teistele võib see vägaväga ebaviisakana tunduda. Deilyle mitte.
|
|
|
Lõunal.
Aug 17, 2009 11:56:37 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 17, 2009 11:56:37 GMT 3
Chis muigas vaadates toda huvitavat ja kummalist tüdrukut kes just Am'i voodile prantsatanud oli. Tüdruk oli väitnud, et ta ei otsi kedagi ja noormees tegi sellest järelduse, et tal on igav. Kuulnud küsimust, mõtles poiss sügavalt järgi "Ma kindlalt ei teagi, kaks aastat? kolm aastat? " arutles noormees endamisi ja vaatas siis toda kummalist nime. "Minu nimi on muide Chistopher aga kõik hüüavad mind Chrisiks," otsustas noormees end tutvustada ning lükas siis silme ette tikunud punase juuksesalgu eest ära.
|
|
|
Lõunal.
Aug 17, 2009 12:02:23 GMT 3
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 12:02:23 GMT 3
Deily silmitses huvitunult poissi ning kuulas ka poolekõrvaga tema juttu. "See on lahe. Ma oskan kitarril täpselt kahte lugu." vastas ta lõbusalt muiates ning viis siis pilgu poisilt kitarrile ja jälle tagasi. "Ma olen Deily ja Ly'ks hüütakse kaa vahest.. harva." tutvustas ta end vastugi ning lisas siis kohe. "Mängi mõnda lugu.." Tüdruk naeratas lõbusalt.
|
|
|
Lõunal.
Aug 17, 2009 12:08:51 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 17, 2009 12:08:51 GMT 3
Noormees naeris, lihtsalt ja sõbralikult. "Tore ju, et üldse oskad," lausus noormees positiivselt. Kuulnud tüdrukut end tutvustamas, noogutas noormees sõbralikult ja kuulis hetke pärast juba tüdruku soovi, et noormees mängiks. Chistopher noogutas sõbralikult tüdrukule ja alustas mängimist, looks oli endiselt noormehe lemmiklugu - "When I'm gone" - 3 doors down'i loomingust. Chris oleks soovinud isegi osata kaasalaulda kuid tema lauluhääl andis kõvasti soovida.
|
|
|
Lõunal.
Aug 17, 2009 12:17:45 GMT 3
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 12:17:45 GMT 3
"Mulle kaa meeldib." vastas Deily lõbusa muigega poisile ning sättis end siis rätsepaistesse istuma. Mugavus ennekõike, eksole. Jättes poisile mainimata fakti, et ta seda lugu ei tea, mida too mängib naeratas ta siiski laialt. Talle täitsa meeldis see. Või oli asi selles, et talle meeldisid kõik lood, mis kitarril esitati. "See oli hea." lausus ta, kui poiss loo lõpetas, mõeldes seda täiesti tõsiselt ning lisas siis "Sa meenutad mulle mu venda." Ly muigas lõbusalt, teades, et ega inimesed just tihti sellist lauset ei kuule.
|
|
|
Lõunal.
Aug 17, 2009 12:25:16 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 17, 2009 12:25:16 GMT 3
Kuulnud kiitus, värvusid poissi põsed natukene punasemaks kui nad tavaliselt on. Chistophe vaatas tüdrukut suurte silmadega kui too teatas, et ta meenutab ta venda. "Aitääh," venitas noormees ning vaatas tüdrukut "ega igapäev ei kuule, et ma meenutan kellegile ta venda." Venna jutt meenutas noormehele tema venda, ning noormees raputas pead, teda ta küll meenutada poleks tahtnud.
|
|
|
Lõunal.
Aug 17, 2009 12:29:11 GMT 3
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 12:29:11 GMT 3
"Pole tänu väärt." lausus tüdruk muiates ning sõrmitses pooleldi alateadlikult kitarrikeeli, mis siis, et kidra Chrisi käes oli. "Vist mitte jah. Seda ei saagi kõigile öelda ju. Kõik ei mängi kitarri." tegi tüdruk enda jaoks loogilise järelduse ning muigas laialt, kui käe kitarri juurest tagasi tõmbas. "Mis aineid sa võtad ?"
|
|
|
Lõunal.
Aug 17, 2009 14:39:39 GMT 3
Post by Lauren Sparks on Aug 17, 2009 14:39:39 GMT 3
Lauren sammus tuppa. "Ee, hei," sõnas ta naeratades. "Kas ma segan teid sest ma võin vabalt ära ka minna?" küsis ta briti aktsendiga (as always).
|
|
|
Lõunal.
Aug 17, 2009 15:22:11 GMT 3
Post by Christopher C. Carm on Aug 17, 2009 15:22:11 GMT 3
"Ju vist mitte," lausus Chistopher ja vaatas tüdrukut "minu vend ei mängi kitarri" Chris vaatas kuidas tüdruk tema kitarri keeli sõrmitses, noormehe suunurgad tõusid iseenesest. Äkitselt astus sisse tema toakaaslane Lauren. "Hei Lauren," tervitas noormees tüdrukut rõõmsalt "Sa ei sega meid ja sa ei pea ära minema," lausus noormees lahkelt kui tüdruk rääkis, et ta võib ära minna.
|
|
|
Lõunal.
Aug 17, 2009 18:18:12 GMT 3
Post by Lauren Sparks on Aug 17, 2009 18:18:12 GMT 3
Lauren naeratas. "Ok, fine," sõnas ta ning sammus oma voodi juurde. "Lauren," tutvustas ta end naeratades tüdrukule.
|
|
|
Lõunal.
Aug 17, 2009 20:01:32 GMT 3
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 20:01:32 GMT 3
Deily vaatas lõbusa muigega, kuidas üks uus tüdruk ukse peal oli. Ta hakkas juba ise ütlema, et too sisse tuleks, kui Chris seda tema eest tegi. "Deily." lausus ta kohe tutvustuseks ning naeratas sõbralikult. Pilgu veidi hindavalt üle tüdruku viinud, sai ta aru, et too on ilmselt tast vanem. Nagu ka peaaegu kõik teised, kellega ta siin kohtunud oli. "Ilus nimi.. mu täditütre nimi on kaa Lauren." vastas Ly lõbusalt naeratuse saatel.
|
|
|
Lõunal.
Aug 17, 2009 20:52:09 GMT 3
Post by Lauren Sparks on Aug 17, 2009 20:52:09 GMT 3
Lauren kergitas kulme. "Väga meeldiv," sõnas ta Deilyle ning naeratas. Seejärel heitis ta voodile pikali.
|
|
|
Lõunal.
Aug 17, 2009 21:03:35 GMT 3
Post by Deily Winslow on Aug 17, 2009 21:03:35 GMT 3
Deily muigas ning jälgis mõnda aega Laurenit. Mõne aja pärasst pöördus ta aga tagasi Chrisi poole. "Mis sa oma vennast rääkisidki ?" küsis tüdruk, kuna poiss oli tõesti ennem midagi tolle kohta maininud. "Sul on õdesid-vendi ?" küsis ta ka Laurenilt ning jäi siis neilt muige saatel vastuseid ootama.
|
|