|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 22:00:10 GMT 3
Regin istus puhketoas ning luges, istudes mõnusas tugitoolis. Vahepeal vaatas ta maha ning mõtles niisama, kuid pöördus siis tagasi enda raamatu juurde.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
Nothing is that easy, as you see it..it?s more complicated.[y]
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 22:33:17 GMT 3
Natasha avas ühise puhketoa ukse ning astus sisse, avastades, et siin oli aint üks inimene. Tütarlaps sammus diivani poole ning seejärel vaatas Regini poole: "Hei..kuidas läheb?" küsis tütarlaps noormehe käest ning istus diivanile, ise jäädes silmitsema puhketuba. Ta polnud ammu siin käinud.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 22:46:20 GMT 3
Regin pani raamatu kinni ning naeratas kergelt tüdrukule:"Hey. Ee.. käib kah. Ma mäletan sind, sa olid lõkkepeol eks? Natasha?"
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 22:49:36 GMT 3
Tütarlaps hammustas alahuulde, nagu tavaks oli ning libistas käega läbi juust. Regini küsimuse peale tütarlaps noogutas: "Täpselt, lõkkepeol.. lausus tütarlaps naeratades ning küsis: "Sul oli siin väike puhkehetk või? Kooli vahel?"ja vaatas raamatut, mis oli ennist lahti olnud.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 22:52:31 GMT 3
"Midagi taolist jah," noogutas Reg ning pani raamatu kummutile, "kuid sul endal?"
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 22:56:46 GMT 3
Natasha vaatas korraks enda taskust välja paistvat valget lipikut ning lükkas selle sinna kiiresti tagasi. Noormehe küsimuse peale, kehitas tütarlaps õlgu: "Mul on pisike puhkehetk trennide vahepealt ning muidu on hästi läinud, kuid rahva kohta, peaks mainima, et koolis kuidagi liiga vaikne, vähemalt minu jaoks." rääkis tütarlaps ning mõtles, kuidas oli kõik muutunud, võrreldes eelmise aastaga.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 23:03:53 GMT 3
"Mis see oli," küsi Reg uudishimulikult paberilipiku kohta. "Mis trenni sa teed? Ja kui lärmakaga sa siis harjunud oled?" voolasid küsimused Reginile ebaomaselt kiirelt.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 23:10:08 GMT 3
Kuuldes küsimust paberilipiku kohta, vastas tütarlaps kõigepealt kiiresti: "Eii..midagi." ning keeras pilgu ära. Seejärel köhatas ta ning lausus selgituseks: "MIdagi sellist, millest igaüks aru ei saaks." ja pööras pilgu Regini poole, ta hääl kõlas kergelt tõsisena. Kuuldes, kui järjest järgmised küsimused tulid, neiu turtsatas. "Väikesest peale olen juba iga päev hip-hopi ja muude tantsustiilidega tegelenud. Ma teen trenni vahetpidamata, et mitte kaotada vormi. Kuigi jahm, mõned arvavad, et teen liiga palju, kuna hmm..magan vähe." rääkis tütarlaps rahulikusega. Paar tundi ööpäeva jooksul oli tegelikult vähe magada, aga Naty sellest ei hoolinud. "Oo..väga lärmakaga. Palju rahvast, tihti pidu ning nii, et tunned peaaegu kõiki. Millest siin koolis on puudus..võib-olla minu viga sel juhul, kõrged piirid seadnud endale." mainis tütarlaps Reginile.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 23:15:42 GMT 3
"Ma ei ole juba aastakese üldse peoinimene olnud. Vähestel käin ja sinna veab ka Lil mu kaasa. Peale eelmise aasta jama ei taha ma alkoholi näha ka," tegi poiss grimasse. "Kuid ehk ma saan aru."
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 23:20:32 GMT 3
Natasha kuulas huviga, millest Regin rääkis: "Oota, mis eelmise aasta jama, kui teada võib..ja võib-olla pole see minu asi, aga sorry, ma ei saa sinu ja Lilani suhtest üldse aru. Sa oled ju nähtavalt kiindunud Nellasse. Aga noh, sa ei pea midagi seletama, kui ei taha."lausus tütarlaps viimased laused kiiresti ning jäi kergelt mõtlikuks. "Usu mind, seda on natukene keeruline seletada, mõnele tundub tühine probleem, aga mulle jälle vastupidi" lausus neiu lipiku kohta.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 23:23:27 GMT 3
"Aga sa tee proovi ja räägi," pakkus Reg. Enda asjade kohta seletas ta vaid niipalju:"Lil'i ei saa ma maha jätta. Personaalsed põhjused. Ja ma ei joo, sest aasta eest, kui ma siia tulema pidin siis me panime sõpradega hunnikusse, joobes peaga ja mu parim sõber sai surma."
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 23:34:22 GMT 3
Kui noormees selgitas, et ta lihtsalt ei saa Liliani maha jätta, siis tütarlaps lihtsalt noogutas ning ei pärinud selle kohta enam. Joomise kohta kuulnud, muutus tütarlapse nägu kaastundlikuks: "Tunnen kaasa, tõesti." ütles ta vaikselt ning tal oli tunne, et parem poleks ta pidanud küsima. Enda kohta ütles ta nii palju: "Ma ei ütle, et ma palju just joon, aga ma ma viitsin klubides käia, lihtsalt oma lõbuks." seletas tütarlaps. Peale seda, hingas ta sügavalt sisse ning tõmbas lipiku välja: "Vaata, selle asjaga on rasked lood. Sellel lipikul on midagi koodi-taolist, mida oskan tuttavatest lahendada ainult mina. See kood, avab mu ühe väga lähedase sõbra, kes suri mõni aeg tagasi, raamatu..milles on kõik ta elu saladused. Ma tean paljugi tema kohta ning seepärast, olengi ainuke, kes seda lahendades suudaks raamatu avada. Mulle käivad kõik peale, et ma selle avaks. Aga ma seda ei soovi..sest ma ei taha tema elu paljastada kõigile. Ma tean, et ma pean selle avama siis, kui see on hädavajalik. Nüüd minul on raske otsus..selle sõbra vend peab tema surmas ennast süüdi. Ma tean, et see pole nii, aga minu sõnad, ei jõua talle kohale...seega peaks ma avama päeviku, kuid samas see läheks üldkasutusele, mis pole selle sõbra soov. Kokkuvõttes, on mul raske otsus teha, sest ma olin ainuke isik, keda ta usaldas." rääkis tütarlaps pikalt, lootes, et Regin mõistis, mida ta oma jutuga mõtles.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 23:36:38 GMT 3
"Ma olen õppinud sellega elama," ütles Reg vaikselt, kuid tüdruk talle kaasa tundis. Kui Natasha pikalt rääkis, kuulas Regin ning ütles siis:"Usalda enda vaistu. Ma usun, et teed lõpuks õige otsuse."
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 23:38:29 GMT 3
Natasha noogutas esimese lause peale ning ei öelnud selle peale midagi rohkemat. JÄrgmise jutu peale lausus tütarlaps ohkega: "Ma ei olegi kindel, kas siin on olemas see õige otsus." ning ta hääletoon oli üsna tasane. Ta tõmbas oma jalad kronksu diivanile ning põimis käed nende ümber.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 23:42:37 GMT 3
"Võimalik, kuid arvatavasti on otsus, mis on õigem.." pakkus Regin.
|
|