Natasha L. Revons
16.aastane
Nothing is that easy, as you see it..it?s more complicated.[y]
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 23:48:45 GMT 3
Natasha vaid noogutas selle peale ning ei öelnud rohkemast midagi. Pigem plaanis ta lihtsalt teemat muuta. "Muidu, mis erialaga sa siis koolis tegeled?" küsis tütarlaps naeratades. Ta ei tahtnud enda jaoks raskel teemal püsida, seega küsis midagi väga tavapärast.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 23:51:19 GMT 3
"Klaverit mängin. Ja lisaks on muusika. Kuid sinul?" küsis Regin. Ta sai aru, et teemavahetus oli meelega tehtud, kuid ei hakanud pinnima, sets see paistis tüdrukule ebamugav teema olevat.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 14, 2009 0:19:17 GMT 3
Natasha kuulas Reginit ning lausus: "Ma püüdsin ka kunagi klaverit mängida, kuid õppisin nõrgale tasemele ära, võib-olla mõne laulu saateks suudan ära mängida, aga mitte rohkemat. Muidu, on hip-hop erialaks ning laulmine lisaks..Tants on minu kirg alati olnud, seepärast midagi muud ei olegi valinud." lausus tütarlaps naeratades.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 14, 2009 0:23:22 GMT 3
"Siis on see loogiline muidugi," ütles Regin noogutades. Teda aga kummitas see osa, kus Natasha oli rääkinud tema kiindumusest Nella vastu. Teda häiris, et keegi teadis, sest mida rohkem teadis, seda rohkem oli võimalust, et see Lil'i kõrvu ulatus.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 14, 2009 0:32:51 GMT 3
Natasha vaatas enda ette ning ei teadnud, kust ta peaks jätkama, kuidagi ebamugav tunne oli, midagi lampi öelda. "Miks sa just klaveri valisid?" küsis tütarlaps, kuna see tundus kõige loogilisema küsimusena. Tegelikult, vihkas ta kõiki tavapäraseid küsimusi, mis praegu tema suust tulid, aga ta ei osanud kuidagi midagi edasi viia. "Minu meelest on täiesti imelik, kuidas mõnel inimesel võivad olla kaks täiesti kokkusobimatut hobit. Mul üks tuttav armastab hullult jalgpalli, kuid samapalju armastab ta mingeid karumõmmisid koguda. Ja kusjuures..kõige imelikum, ta on poiss." lausus tütarlaps turtsatades. See teema oli lihtsalt parem, kui lihtsalt esitada mõttetuid küsimusi.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 14, 2009 0:43:36 GMT 3
"Sest ma olen klaverit mänginud alates sellest kui olin kuuene," seletas Regin. Ta kuulas tüdruku juttu ja ütles:"Karumõmmid ja jalgpall, väga huvitav kombinatsioon. Kuidas oleks siis viiuli ja sumomaadlusega?
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 14, 2009 1:27:20 GMT 3
Natasha naeratas selle peale, kuikuulis Regini küsimust ning vastas: "Mmm..päris huvitav samuti, aga miks mitte näiteks mets ja kõrb?"küsis tütarlaps seepeale vastu. Ebareaalne, aga siiski, see oli teistsugune, kui tavaliselt. Seepärast oligi sellest lõbus lobiseda. Tütarlaps sasis oma juukseid õrnalt ning seejärel köhatas korraks ning naeratas, viies pilgu enda ette.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 16, 2009 15:10:42 GMT 3
[color=slateBlueRegin küsis muigega:[/color]"Kuidas saab inimene korraga tegeleda metsa ja kõrbega?"[/i]]
|
|