|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 21:14:15 GMT 3
Ty istus ühel pingil ning vaatas,kuidas inimesed temast mööda ruttavad ning mõned tibid kambakesi koos kuskil eemal sädistavad. Ta keerutas üht suitsu oma sõrmede vahel ning muigas lõbustatult. Siis märkas ta,kuidas keeg vanake eemal teda alt kulmu põrnitseb. Ty pilgutas paarkorda silmi ning põrnitses,siis vastu. Vanake pigistas oma kohvitopsi ning põrnitses edasi. Ty muigas ja näitas ätile keelt. Vanakesel jäi suu lahti. Nüüd saan küll rihma mõttles poiss lõbustatult.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 21:24:50 GMT 3
Kaubamajas liikus ringi ka Nella. Ta oli shoppama tulnud. Vähemalt mingi tegevus, mis mõtted mujale viib. Catherin oli tulnud just NS kingast ning suundus siis New Yorker'i poole, möödudes Ty'st, kuid neiu teda tähele ei pannud. Ta oli omades mõtetes.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 21:43:00 GMT 3
Ty märkas eemal Nelli ning ta otsustas vanamehe eest põgeneda. " Heia Nell!" hüüdis ta ja jooksis tüdrukule järgi. " Lähme sulle,siis riideid ostma." ütles ta lõbusalt ja võttis tüdruku käest kinni teda kiiresti New Yorkeri poole tõmmates.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 21:57:47 GMT 3
Nella ehmatas üks hetk, kuid järgmine hetk ta alles taipas, et see oli Ty. "Öääämn, sul on väga igav et mind shoppama viid?" küsis Nella ning naeris kergelt.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 22:03:46 GMT 3
" Num ausalt öeldes põgenen ma hetkel ühe vanamehe eest." ta naeratas sõbralikult ning tiris Nelli edasi. Kui nad New Yorkerisse jõudsid vaatas Ty kulme kergitades ringi. " Ma ei mõista Nell." sõnas ta ning muigas lastes tüdruku käest lahti. " Te veedate mingi tund aega ühes poes otsides endale riideid." ta raputas lõbusalt pead ning vaatas naeratades tüdrukut.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 22:05:39 GMT 3
Tüdruk hakkas naerma, kui siis pilgu Ty poole suunas. "Nii see juba kord on" lausus ta. "Kuigi alati ei lähe nii kaua" lisas Nella, kui siis poes edasi jalutas. "Ma pole nii kaua shopanud, nii et hetkel on hea võimalus" lisas ta ning muigas endamisi, kui nüüd pluuse vaatama hakkas.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 22:12:19 GMT 3
Ty kõndis tüdrukule järgi ning vaatas pluuse. " Mis oleks,kui mina paneks selga sellise pluusi?" päris ta ja näitas Nellile roosat pluusi,kus oli kirjutatud sätendavalt: I Love You. Ta muigas ja pani pluusi tagasi, vaadates üle jäänud asju.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 22:13:50 GMT 3
"Gey'dele ikka peale läheksid" lausus ta lohutades. Nella jalutas aga edasi, tuulates kõik pluusid läbi. Ta võttis endale proovimiseks paar maikat ning paar lohvakamat pluusi. Edasi liikus ta lühikeste pükste juurde.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 22:16:30 GMT 3
Ty lonkis nagu truu retriiver tüdrukul järel ning vaatas asju mida tüdrukud kannavad. " Mmm...mis sinu ja Regini vahel siis kah on? " päris ta,kui oli ühed püksid uuesti varna riputanud. Ta pööras küsiva pilgu Nellile ja ootas vastust.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 22:17:56 GMT 3
Nella vaatas just pükse, kui siis hetke pärast need tagasi pani. "Äämn, on seda sul ilmtingimatta vaja teada?" küsis Nella siis, kui kiire pilgu Ty'le viis ning õrnalt naeratas. Peagi liikus ta aeglaselt edasi.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 22:23:42 GMT 3
" Mitte ilmtingimata,aga tahaks teada." sõnas poiss ja viis pilgu poele. " Ma tean,et sul on midagi Reginiga,aga ma ei saa sellest sotti,et miks ta Lil'ist lahti ei ütle." rääkis ta ja peatas pilgu Nellil.Ta naeratas sõbralikult ja vaatas järgmisi pükse.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 22:26:06 GMT 3
"Ma räägiks sulle, kuid see teema on liiga, isiklik" lausus Nella vabandavalt, kui Tyle naeratades otsa vaatas. "Võibolla kunagi hiljem, kui sind rohkem tean ning usaldan" seletas ta ning pilgutas silma. Jällegi liikus Nella edasi, jõudes nüüd kleitide juurde. sch00lofarts.proboards.com/index.cgi?board=klass1&action=display&thread=76&page=1OT, Kui tahad teada, siis loe. Aga jah, kui Nella räägiks, see oleks imelik xD
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 22:39:15 GMT 3
" Ou okei!" sõnas poiss ja otsustas seda teemat mitte enam puudutada. Ta ohkas kergelt ning vaatas Nelli käes olevaid riideid. " Kas sa tõesti kavatsed need kõik osta?" päris ta ja kergitas paremat kulmu. Ta muigas ja võttis ühe teksaseeliku pannes selle Nelli kuhja. " See võiks sulle sobida." pakkus ta ja naeratas sõbralikult.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 22:47:58 GMT 3
Nella naeris. "Ma lähen neid alles proovima, Ty" lausus ta siis ning muigas kergelt, kui noormees talle miniseeliku kätte toppis. "Ja kui sa minuga veel shopata tahad, siis pead veits ootama" lausus Nella, kui siis ühte proovikabiini sisenes ning esimest pluusi selga toppis.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 22:52:23 GMT 3
Ty istus ühele väiksele diivani moodi asjakesele ning jälgis naise,kes erutunult ringi sibasid ja igast asju endale kuhjasid. " Naised." sõnas Ty ning hingas pahinal välja. " Ning pärast tuled sina minuga arvutimänge ja tehnikat vaatama." sõnas ta muigel Nellile kabiinis.
|
|