|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 22:56:10 GMT 3
"Sina oled vabatahtlik" lausus Nella siis ning naeris, kui ennast peeglist jälgis. "Kuidas on?" küsis tüdruk, kui siis kaardina eest ära võttis ning end Ty'le näitas. Pluus mis ta proovis:
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 23:00:45 GMT 3
" Mhm!" sõnas poiss ning ohkas kergel. Kui Nell kardina eest ära tõmbas ning oma pluusi näitas plaksutas Ty paarkorda silmi." Emm...noo...norm." sõnas ta ning naeratas kelmikalt. " Kas ma peaks veel midagi ütlema?" päris ta ning köhatas kergelt vaadates pluusi.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 23:02:07 GMT 3
Tüdruk muigas. "Tegelt pole vahet" lausus ta. "Ma ostan nagunii need, mis mulle meeldivad" lisas ta ning naeratas kergelt. "Aga samas, on ju tore sind tundma õppida nii, kas pole?" küsis Nella ning sulges taas kaardina. Ta hakkas taas pluusi vahetama.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 23:03:32 GMT 3
" Mis mõttes?" ei saanud poiss aru. " Kuidas mind saab tundma õppida sellejärgi,kuidas ma komenteerin su riideid." sõnas ta lapsiku pahurusega.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 23:09:51 GMT 3
"Millised riided sul naise puhul meeldivad" lausus Nella ning muigas ning peagi ka naeris. Nüüd oli Cath selga pannud lilla pluusi. "Aga see?" küsis Nella siis, kui taas kaardina eest ära võttis. Pluus:
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 23:14:04 GMT 3
" Need,mis on seksikad." sõnas poiss ausalt ja ootas järgmist riide eset. Nähes lillat pluusi muigas ta ja ütles " See on suht HOT! Kuid minu arust see ei ole päris sinu jaoks mõeldud. Igatahes...norm." sõnas ta ja naeratas ingelikult. Ta ohkas ja pani oma jalad ka diivanile, võttes nii ära kõik ruumi diivanil.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 23:19:20 GMT 3
Nella muigas ning sulges kaardinad. Tal oli proovida veel kaks pluusi ning teksa seelik, mille Ty talle hunnikusse oli toppinud. "Ja milline oleks siis minu jaoks mõeldud?" küsis Nella, kui taas pluusi vahetas.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 23:22:45 GMT 3
" Nella, ma ei ole mingi moeguru!" sõnas ta lapsiku ahastusega ja sulges diivanil silmad. " See,mis sul lõke värgis seljas oli, oli täitse kena. " ta ümises omaette Linkin Park " Numb"'i ning ootas järgmist riiet.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 23:23:55 GMT 3
Nella muigas kergelt. "Sa mõtled maikat või bikiine?" küsis Nella ning hakkas kergelt naerma. Taas avas ta kaardina. Pluus:
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 23:29:03 GMT 3
" Sulle meeldib must vist!" pakkus Ty,kui oli näinud järgmist pluusi. " Sobib küll. Järgmine palun. " ta muigas ja sulges jälle silmad. " Ning ma mõtlen mõlemat." lisas ta eelmisele küsimusele ja naeris lõbusalt.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 23:30:57 GMT 3
Nella kergitas kaht kulmu ning hakkas siis vaikselt naerma, kui taas kaardina sulges. Nüüd pani Nella selga nii viimase pluusi, kui ka teksaseeliku. Kaardinad avanesid taas. Pluus: Seelik:
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 23:34:54 GMT 3
" Ma ütlesin sulle,et teksaseelik sobib. Mis onu Ty ütles Nella? Mis onu Ty ütles." rääkis ta nagu vanapapi oma lastelastega. Ta muigas ja astus Nell'i juurde tema ümber tiire tehes. Ta muigas ja hüppas Nella kabiini pannes kardina ette. " Sa ära mõtlegi sisse tulla." sõnas ta hoiatavalt ning kabiinist oli kosta lõbusat naeru.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 23:37:32 GMT 3
"Proovid mu riideid selga?" küsis Nella siis hetke pärast, kui käed puusa pani ning kaardina taga siis ootas. Ega ta polnud kaua nõus ootama. Nii mõne hetke pärast oli tal plaanis see kaardin eest ära võtta.
|
|
|
Post by Ty Bewley on Aug 13, 2009 23:41:35 GMT 3
" Ei ma rebin neid tükkideks Nella." sõnas poiss tõsiselt ning korjas kabiinis kõik Nella asjad kokku ning tõmbas kardina eest. Ta andis türukule terve hulga asuju kätte ning tõmbas,siis neiut kassa poole. " Sa kavatsed kõik need ära osta." sõnas ta ja naeratas lahkelt Nellale.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 23:43:49 GMT 3
Nellal jäi suu kergelt lahti ning peagi hakkas ta naerma. "Ei" lausus ta. "Ma tahan ära osta selle pluusi, mis mul seljas on. Selle seeliku ka. Ja siis lisaks selle lilla pluusi ka" rääkis tüdruk ning muigas. "Ja nüüd ma lähen panen oma vanad riided selga" lisas ta ning hakkas kergelt naerma, kui tagasi kabiini suundus.
|
|