|
Post by Isabella Dale on Aug 13, 2009 15:21:07 GMT 3
Bella sammus järve äärde ning nägi seal Derramy'd - oma toakaaslast. Mõeldes, kas ta teda ikka tahab segada sammus ta Derramy poole. "Heipaa," lausus Bells erksal toonil ning sammus tüdruku poole. Näinud, et ta joonistab, küsis ta: "Mida sa joonistad?"
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 13, 2009 15:45:31 GMT 3
"Niisama jalutan ringi," lausus Bells rahulikult. "Ning kuidas edeneb siis?" Küsis Bells edasi. Ning uuris seejärel korraks Derramy joonistust, kus oli näha vaid õrn kujutis.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 13, 2009 16:18:34 GMT 3
Bells naeris. "Kuna sul olid teised plaanid pildiga, siis mina sinna ju ei mahu enam," lausus Bella naeeratades.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 13, 2009 19:16:26 GMT 3
"Miks mind siis sinna nii kerge panna oleks?" Küsis Bells naerdes. "Jah meeldib küll. Kõik on sellised.. mm.. sõbralikud," lausus Bells. "Sulle endale meeldib?"
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 14, 2009 11:10:16 GMT 3
Bells naeris. "Kui soovid mind pildile joonistada, siis palun väga," lausus Bells naeratades. "Tead, et sinuga on nii mõnusalt kerge rääkida. Sinust ei pea sõnu välja kangutama, nagu mõnelt," lausus Bells naeratades.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 20, 2009 21:17:54 GMT 3
Bells naeris. "Aga mõned inimesed - nagu näiteks mina, on just õnnelikud, et neil on nii mõnusa ning jutuka suhtlemisviisiga sõbranna," lausus Bells vahepeal pausi pidades, et sovibaid sõnu leida. "Nii, et mnjahh.. Seega mina annaksin pool, et sa vait ei oleks," lausus Bells naerdes.
|
|