Natasha L. Revons
16.aastane
Nothing is that easy, as you see it..it?s more complicated.[y]
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 0:31:22 GMT 3
Natasha kõndis pargis ühte rada mööda. Tütarlapsel olid seljas lühikesed mustad püksid ning ta kandis lillat toppi, mida varjas must jakk. Tütarlaps oli just tulnud klubist, kus tema meelest polnud toimunud täna mitte midagi huvitavat. Tasha vajus ühele ettejuhtuvale pingile istuma ning vaatas peaaegu inimtühja parki. Tütarlaps libistas sõrmed läbi oma tumedate juuste ning hammustas alahuulde.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 13, 2009 11:34:36 GMT 3
Bells jalutas pargi poole. Jõudnud parki, märkas ta üht tütarlast pingil istumas. Bella otsustas tüdrukuga tutvust teha ning istus tema kõrvale. "Tere.. Ega sind ei häiri, kui ma siin istun? Mu nimi on Isabella," tutvustas ta end kiirelt.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 14:43:17 GMT 3
Tasha pööras oma pilgu tütarlapse poole, kes tema kõrvale istus ning midagi küsis. Neiu naeratas õrnalt ning raputas pead: "Ei, mind ei häiri..ja Natasha muidu." ja sasis õrnalt oma juukseid. Ta üllatus, et nii hilisel õhtul keegi veel pargis peale tema suudab käia. Nojah, võib-oll oli asi lihtsalt selles, et tavaliselt ei istunud ta pargis, vaid oli kuskil mujal.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 13, 2009 14:48:12 GMT 3
"Miks sa üksi siin istud?" Küsis Bells mõninga aja pärast.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 14:51:38 GMT 3
Natasha hammustas alahuulde, nagu tal harjumuses oli ning seejärel vastas: "No mis ma siin ikka teen, tulin klubist, seal oli igav täna, midagi teha ei olnud. Otsustasin niisama veidikene puhata.., leidsin pargipingi." ning naeratas, teades et ta jutt ei ole superloogiline. "Ja mis sind siis siia parki tõi?"päris neiu vastu, et juttu jätkata.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 13, 2009 15:31:03 GMT 3
"Tuju jalutada," lausus Bells naeratades. "Tahtsin lihtsalt veidi mõelda, kuid ega ka uute tutvuste vastu mul midagi pole," lausus Bells naeratades. "Mida sa õpid siin koolis?" uuris Bella edasi.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 16:29:42 GMT 3
Natasha noogutas vaikselt ning seejärel kuuldes tutvuste juttu, ei öelnud ta midagi. Polnud just tema tava, niimoo0di tänaval tutvuda, aga noh, ega ta ei hakka enam midagi selle vastu tegema kah. "Koolis..mm, eriala on hip-hop...aga lisaks võtsin ka laulmisega. Lihtsalt tantsimisega olen ma juba väiksest peale tegelenud, kuid laulmine meeldib mulle samuti." vastas tütarlaps ausalt ning vaatas ümberringi.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 13, 2009 19:15:24 GMT 3
"Hmm," lausus Bella. "Mul endal on erialaks laulmine ning lisaks klaver. Sa mingit pilli ka muidu mängid?" Küsis Bells.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 21:57:18 GMT 3
Natasha vaatas Isabella poole, kes kohe nii avatult endast rääkima hakkas, aga noh, ta ei hakanud selle kohta midagi ütlema. Küsimuse peale raputas tütarlaps peaaegu koheselt pead, kuid siis mõtles veidikene ning vastas: "Proffesionaalselt mitte, kuid niisama, oma laulude taustaks ja nii, ikka mängin."lausus ta ning hammustas tugevalt alahuulde.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 14, 2009 11:20:42 GMT 3
"Mis pille siis?" Küsis Bells edasi.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 14, 2009 11:37:45 GMT 3
Natasha mõtles, kuidas vastata ning seejärel ütles: "Mm..klaverit veidi ning ka kitarri suudan natukene."lausus tütarlaps õrnalt naeratades. "Sa? Mängid mingeid pille?" päris tütarlaps vastu, et teema ära ei lõppeks.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 14, 2009 15:44:15 GMT 3
"Klaverit mängin," lausus Bells. "Aga ma lähen nüüd ühikasse tagasi. Tuled ka või jääd veel siia?" Küsis Isabella.
|
|