|
Post by Alicia Myers on Aug 13, 2009 0:29:15 GMT 3
Alicia astus tuppa, oodates, et teised toa omanikud on seal sees, kuid leidis toa hoopiski tühjana. Sekundiks kortsutas ta kulmu, kuid tõmbas siis on punase ja lillelise kohvri üle ukseläve, jäädes keset tuba seisma. Hinnates pisut nelja tühja voodit, valis ta endale aknaaluse, selle, mis jäi maja lõunakülge. Tüdruk tiris kohvri voodi kõrvale, pani selle siis maha ja istus ise voodile, vaadates huvitunult toas ringi. Iga mõne hetke tagant peatus tütarlapse pilk uksel, justkui ootaks ta, et keegi sealt kohe siseneks.
|
|
|
Post by Christopher Evans on Aug 13, 2009 1:13:53 GMT 3
Chris kõndis viienda toa poole ja lükkas siis paari minuti pärast ukse lahti vaadates seal üht tüdrukut. ,,Päevast,'' sõnas noormees vaikselt ja astus siis tuppa, pannes ukse enda järel kinni. Ta kõndis kõige kaugema voodi juurde ja istus selle ning tõstis kohvri voodile, tegi selle lahti ja hakkas asju ühte öökappi panema.
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 13, 2009 1:20:05 GMT 3
Alicia pilk oli just uksel peatunud, kui sealt üks noormees sisenes. Välimuse järgi eeldades oli ta neiust vanem, aga mitte väga palju. Teda mõni sekund hindavalt vaadanud, tütarlaps naeratas. "Teree. Alicia olen," lausus ta rõõmsalt. Tütarlapse pilk saatis noormeest, kui ta voodini kõndis ja kohvrist asju hakkas välja tõstma. Siis viis Alicia pilgu aknast välja, aga silmanurgast jälgis ta ikka veel oma toakaaslase tegevust.
|
|
|
Post by Christopher Evans on Aug 13, 2009 1:25:37 GMT 3
Poiss viis oma pilgu korraks tüdrukule ja sõnas siis rahulikult: ,,Chris.'' Ta jätkas oma tegevust mitu minutit vaikuses ja pani siis kohvri voodi alla ja võttis ühe joonistusploki kätte, heitis voodile pikali ja hakkas seda sirvima.
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 13, 2009 1:31:29 GMT 3
Alicia noogutas poisile, olgugi, et see pööras kohe pea ära, ning naeratas omaette. Ta jälgis Chrisi tegevust, oodates, et ta selle lõpetaks. Lõpuks heitis noormees voodile pikali. Alicia vormis juba suus küsimust selle kohta, millega Chris tegeleb, kui ta pilk kinnitus joonistusplokile noormehe käes ja see koheselt temas uudishimu tekitas. "Mis see on?" uuris ta, osutades ploki poole, tõusis siis oma kohalt püsti ja kõndis Chrisi kõrval oleva voodini, istudes sellele, pilk endiselt plokil.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
Nothing is that easy, as you see it..it?s more complicated.[y]
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 1:38:20 GMT 3
Natasha liikus viienda toa poole ning sinnani jõudes, avas ta ukse ning avastas, et siin oli juba kaks ta toakaaslast. Tütarlaps naeratas ning lausus: "Helloou you people.., Natasha muidu.", ta hääles oli enesekindlus ning ta lootis, et oma tavapärase käitumisega koheselt kedagi eemale ei tõuka. Tütarlaps tassis oma koti sisse ning valis endale ühe tühja voodi, mis asus akna ääres. "Kuidas siis läheb?" küsis Tasha kohe kui oli voodile prantsatanud. Ta oli energiline, paraku, mis teha.
|
|
|
Post by Christopher Evans on Aug 13, 2009 1:41:59 GMT 3
Chris viis oma pilgu tüdrukule ja ulatas siis talle ploki. ,,Minu joonistused,'' vastas noormees ja sulges oma silmad. ,,See on üks mu vähestest hobidest ja see on rahustav samuti.'' Noormees hoidis ikka oma silmi suletuna, oodates, et tüdruk ploki läbi vaataks. Noormees kuulis siis kedagi sisenemas ja avas oma silmad ning vaatas ühele tüdrukule otsa. ,,Chris,'' sõnas noormees vaikselt ja sulges oma silmad.
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 13, 2009 1:50:47 GMT 3
Kui Alicia kuulis kedagi sisenemas, hüppas ta koheselt püsti nagu oleks siili otsa istunud. Ja mõne hetke pärast oligi tuppa sisenenu just sellele voodile istunud. "Alicia," ütles ta Natashale ja naeratas. Pööranud pilgu jälle Chrisile, võttis ta noormehe ploki enda kätte ja sirvis seda pisut hajameelselt. "Kas sa oled need kuskil mingi maastiku järgi joonistanud, või ise välja mõelnud?" uuris ta, mõeldes, et selliseid kohti oleks ilus pildistada.
|
|
|
Post by Christopher Evans on Aug 13, 2009 1:56:28 GMT 3
,,Maastiku järgi joonistanud,'' vastas poiss väsinult ja vaatas tüdruku poole. ,,Ja millega sa ise tegeled?'' küsis noormees ja tõusis istuli.
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 13, 2009 12:37:53 GMT 3
Alicia noogutas, muutudes silmnähtavalt selle informatsiooni peale rõõmsamaks. "Ja kus sa need joonistanud oled? Kust sa pärit üldse oled?" küsis ta uudishimulikult, olgugi, et sellel suurt tähtsust polnudki, kuna vaevalt sõitis neiu kuhugi teise riiki pilte tegema. Mitte, et Prantsusmaal ilusaid maastike polnud, aga ta ei sattunud isegi väga tihti Põhja-Prantsusmaale, mis tema arvates lõunast kaunim oli. "Mina ... mina vabalt ajal mängin klaverit. Ja laulan. Või siis mõlemat korraga," vastas Alicia naeratades.
|
|
|
Post by Christopher Evans on Aug 13, 2009 13:58:55 GMT 3
Chris kehitas õlgu ja sõnas mõtlikult: ,,Ma olen sündinud Londonis aga ma olen elanud igas maailma otsas. Ja erinevates riikides on enamus neist, nii et ma ei oska sulle päriselt vastata.'' Noormees viis oma pilgu korraks teisele tüdrukule toas ja vaatas siis lae poole.
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 13, 2009 14:11:46 GMT 3
Alicia noogutas, lõpetas ploki sirvimise ja andis selle Chrisile tagasi. "Kas mõni Prantsusmaal ka tehtud on?" küsis ta uudishimulikult, viies keha raskuse ühelt jalalt teisele. Pilte meenutades polnud ükski koht tuttav olnud, aga ega ta ei olnud ka tervet Prantsusmaad näinud. Ka Alicia silmitses Natashat, aga ta pilk jäi temale erinevalt Chrisist pidama. Ka Natasha paistis olevat Aliciast vanem, olgugi, et tema puhul ei olnud neiu sugugi nii kindel.
|
|
Natasha L. Revons
16.aastane
Nothing is that easy, as you see it..it?s more complicated.[y]
|
Post by Natasha L. Revons on Aug 13, 2009 14:39:47 GMT 3
Natasha kuulas mõlema nooruki juttu ning tema arust oli veidikene kohatu lampi midagi vahele öelda, seepärast võttis ta oma koti lahti ning tõmbas sealt välja ühe kaustiku ning lisaks sellele pliiatsi. Ta hakkas sinna midagi sisse kirjutama ning tundes kellegi pilku endal, pööras tütarlaps korraks pilgu toakaaslastele ning seejärel liikus ta pilk uuesti kaustale.
|
|
|
Post by Christopher Evans on Aug 13, 2009 21:18:00 GMT 3
Chris muutus hetkel mõtlikuks ja sõnas siis õlakehitusega: ,,Umbes 3 või 4 tükki peak olema. Üks oli Lõuna-Prantsusmaal aga koha nime ma täpselt ei mäleta. Miks sa küsid?'' küsis noormees ja vaatas tüdruku poole.
|
|
|
Post by Alicia Myers on Aug 14, 2009 14:40:42 GMT 3
Alicia kehitas samuti õlgu, kuigi ta ei pannud tähele, et Chris oli just sama teinud. "Ma lihtsalt mõtlesin, et äkki ma tunnen mõne koha ära - vaata, ma olen Prantsusmaalt pärit. Aga ükski tuttav küll ei tundunud ... Milline see Lõuna-Prantsusmaa oma oligi?" küsis ta nüüd taas ploki poole vaadates. "Kas sa oled siis palju Pantsusmaal käinud?" uuris tütarlaps järgmiseks, kuna Chrisil oli päris mitu pilti Prantsusmaast. Samas oleks ta saanud need ka ühe käigu ajal joonistada, tõdes Alicia hetke pärast.
|
|