|
Post by Marcus Morino on Aug 9, 2009 0:07:40 GMT 3
Hip-hop." Ütles mees naeratades. Ta põõras nüüd pilgu ära.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 0:13:53 GMT 3
"Kusjuures seda ma aimasingi," lausus Chanel ja muigas. "Sul on selline, selline tantsija keha." Tüdruk pakkus jooki ka Marcusele ja sõbrannale, vaadates nende poole. "Ma ise mängin klaverit," lisas ta siis nagu muuseas, kui Marcust see huvitama peaks.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 0:19:41 GMT 3
"Ma laulaaan" kuulutas Catherin siis hetke pärast, olles ise selle üle väga uhke. Ta teadis, et Chanell teab seda, kuid Marcusele oli vaja ju kuulutada, kui jutt nende erialadest käis. Nella võttis lonksu sõbranna energiajoogist, kuid ulatas selle peagi tagasi.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 9, 2009 0:22:56 GMT 3
Ma ei taha" Ütles mees kui talle jooki pakuti ja näitas siis enda vee pudelit." Meil on siis kõigil eri hivid." Ütles Mees naeratades.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 0:29:35 GMT 3
Chanel surus siis viimaks pudeli tagasi käekotti ja vaatas siis uuesti teiste poole. "Tuleb nii välja," lausus ta lõbusalt. Talle meeldiski nii rohkem, kui tal sõpru ei olnud samal alal, neidiselele ei meeldinud konkureerida, sest klaveri suhtes oli ta suhteliselt egoist, ta teadis, et on suurepärane mängija. "Täna võiks tähistada," ütles ta siis, "uue kooliaasta alguse puhul."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 2:22:22 GMT 3
Catherin muigas. "Siis peaks tegema seda vaikselt, enda toas" pakkus neiudis välja. "Ei maksa Jane'i juba esimesel päeval välja vihastada" lisas ta ning hakkas siis kergelt turtsuma.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 13:48:00 GMT 3
"Ma ei pidanudki midagi suurt ja lärmakat silmas," lausus Chanel ja muigas siis. "Pigem paar jooki ja ongi asi ants." Chanel hakkas nüüd naerma, kui Nella poole vaatas.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 16:17:17 GMT 3
Catherin noogutas. "Selline mõte mulle meeldib" kinnitas ta, kui ise säravalt naeratades koolikaaslaste poole vaatas.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 17:02:57 GMT 3
"Mis sa arvad?," küsis Chanel nüüd Marcuse käest ja viis küsiva pilgu temale. Ta mõtles, et Marcus võiks nendega ju ühineda.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 9, 2009 23:13:35 GMT 3
ma lähen täna klupi. ma olen seda juba lubanud." Ütles mees naeratades kui ta teistele otsa vaatas.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 23:17:46 GMT 3
"Mis sa arvad, kui läheks kõik koos?," pakkus Chanell välja. Ta vaatas Marcusele naeratades otsa.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 9, 2009 23:23:52 GMT 3
Aga lähme." Ütles mees naeratades kui ta Nellale vastust ootavalt otsa vaatas. "Aga kui minna siis võiks minna ühe autoga. Nii et teised viivad oma omad kooli." Lisas ta naeratades.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 23:41:34 GMT 3
"Jah, see on mõistlik otsus," lausus Chanell nüüd ja muigas laialt. "Aga kes siis kainekas oleks, taksoga oleks ju parem minna, mina kavates igatahes jooma hakata." Ta vaatas teistele otsa.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 9, 2009 23:44:53 GMT 3
"Mina autoga küll kluppi ei lähe" rääkis Nella ka oma arvamusest. "Mina olen takso poolt" lisas ta ning muigas kergelt.
OT, väga tore, aga ehk piisab hetkel ühest klubi teemast:D ei taha kohe ära rikkuda (Aa)
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 9, 2009 23:46:49 GMT 3
Ot: Ok teeme selle mingi homme siis.
"Mina võin kaine olla. Ma lähen nagu nii hommiku poole jooma." Ütles mees naeratades.
|
|