|
Post by Chanell LaFette on Aug 8, 2009 22:57:03 GMT 3
Kell oli juba pool üheksa õhtul, oli laupäev. Chanel peatas enda auto eemal ja väljus siis. Ta sammus skate pargi poole, et vaadata, kas tema kohalikud sõbrad ka seal on. Tal olid mõned sõbrad siin kandis ka kahe aastaga tekkinud. Hetkel aga ei paistnud seal kedagi tutavat. Ei olnud ei Angelat ega ka Bellsi, samuti ei olnud Joed ja Danieli. Seal ei olnud ültse peaagu mittekedagi, kui ainult üks kutt eemal. Chanel sammus siis rambi taha ja võttis lihvitud palgil istet.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 8, 2009 23:02:01 GMT 3
Kutt kes seal taga istus oli Marc. Ta oli oma BMX-i eemale pannud ja võtis nüüd väikest kosutavat jooki enne uuesti rambile minemist. Kuna kutt nägi et eemale istus üks ilus tüdruk mõtles et ta läheb ja räägib temaga juttu. Ta oli teda muidugi ka varem koolis kohanud kuid polnud temaga rääkinud ega isegi nimepidi tutav. "tere" Ütles mees naeratades kui ta tüdruku juurde jõudis.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 8, 2009 23:11:17 GMT 3
Chanel oli jälginud seda noormeest ja muigas nüüd, kui märkas, et poiss tema juures on. "Tere," lausus ta viisakalt vastu ja naeratas pimestavalt.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 8, 2009 23:14:38 GMT 3
Mina olen Marcus Morino." Ütles poiss naeratades kuigi ta tahtis oma käega seda valgust eemale peletada(Naljaga) .
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 8, 2009 23:24:47 GMT 3
"Chanel LaFette," tutvustas tüdruk ennast siis samuti. Ta lõpetas naeratamise ja jättis lihtsalt näole sõbraliku ilme. "Sa oled ju koolis, ma olen sind koridoris näinud," lausus ta seejärel, kui talle meenus, miks poiss nii tuttav on.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 8, 2009 23:26:44 GMT 3
JAh." Ütles Mees naeratades kui ta tüdrukule otse silmi vaatas. "Ma ei ole julgenud sinuga rääkima lihtsalt tulla." Ütles ta siis kui ta oma silmad oma ketsidele saatis.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 8, 2009 23:29:32 GMT 3
Mõne aja pärast oli platsis Cath, oma mercedesega. Neiu parkis selle sõbranna auto kõrvale, väljus sellest ning pani siis signa peale, kui Chanell'i poole jalutas. "Õhtust" lausus ta kergelt naeratades. "Catherin" lausus neiu tollele noormehele, kes oli jube tuttav - ilmselt koolist.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 8, 2009 23:32:03 GMT 3
Chan muigas. See poiss oli päris armas. Hetk hiljem oli kohal ka Nella ja Chan tervitas sõbrannat lõbusalt. "Marcus, see on mu parim sõbranna," tutvustas ta siis. "Marcus on ka koolist," ütles ta siis aga sõbrannale ja muigas omaette.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 8, 2009 23:35:04 GMT 3
Poiss naeratas. "Ma tean et temagi koolist on." Ütles poiss naeratades Enne kui ta oli noogutanud tervituseks uuele tüdrukule.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 8, 2009 23:45:53 GMT 3
Catherin muigas kergelt. "Mis siin siis toimub?" küsis ta ning võttis siis Chanell'i kõrval istet. Küsivalt vaatas ta mõlema koolikaaslase poole.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 8, 2009 23:50:35 GMT 3
Midagi erilist." Ütles mees naeratades. Ta vaatas nüüd uuele otsa kuid siis põõras oma pilgu tagasi teisele tüdrukule. Ta oli talle nende aastate jooksul meeldima hakkanud kui ta oli teda tasakesi vaadanud.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 8, 2009 23:51:17 GMT 3
"Hetkel midagi, just saime Marcusega tutavaks," lausus Chanel ausalt ja vaatas sõbranna poole. "Imelik, et teisi siin ei ole," lausus ta siis Nellale, kui talle veidike kulmu krimpsutades otsa vaatas.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 8, 2009 23:54:21 GMT 3
"Ma imestan ka" lausus Catherin. Ka tema oli sinna tulnud, lootes, et kohtab oma sealseid tuttavaid. "Aga mis seal ikka. Tuleb mõni teine päev tagasi tulla" vastas ta sõbrannale ning muigas kergelt. Musta jaki taskust võttis ta välja oma suitsupaki, millest ta omale ühe suitsu süütas ning seda siis tõmbama hakkas.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 8, 2009 23:54:48 GMT 3
Mees ainult muigas kõrval. Ta kuulas tüdruku vastuse teisele ja jäi ootama teise vastust Chan-i küsimusele. Ise vaatas aga ühte tüdrukut üksi silmi.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 9, 2009 0:04:14 GMT 3
Chanel pani tähele, et Marcus vahib teda, kuid ei hakanud hetkel sellele suuremat tähelepanu pöörama. "Mis alal sa oled siis, Marucs?," küsi ta viimaks. Neidis otsis enda kotist ühe energiajoogi ja rüüpas sealt sõõmu.
|
|