|
Post by Robert Teakle on Aug 12, 2009 22:46:32 GMT 3
'' Hästi, '' lausus noormees ja manas näole naeratuse. Ta kuulis, et sees toimus midagi, kuid ei viitsinud eriti vaatama ka minna. '' Ja kuidas sinul siis? '' küsis Robert omakorda. Noormees rüüpas aegajalt ka martinit, mis vaikselt otsa oli saamas.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 12, 2009 22:48:27 GMT 3
"Kui tänane välja jätta, siis väga hästi," lausus Chanell ja naeratas. Ka tema pani tähele, et sees midagi toimub, kuid ta ei viitsinud vaatama minna. Ta tundis ennast veidike süüdi, et oli Nella sinna üksi jätnud, kui tal just raske oli, kuid samas ei suutnud ta ka Roberti juurest ära minna.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 12, 2009 22:54:02 GMT 3
'' Ahh, kammoon. Kuule, palun näita mulle pärast, milline su eks välja näeb. Ja kui ta sinuga veel norib või tuju rikub, siis ütle mulle kindlasti eks? Täna ma ei viitsi küll selle tüübiga tegemist teha, sest eelkõige tahan ma täna lõõgastuda ja sinuga olla, mitte temaga arveid klaarida, '' lausus Robert veidike tõsiselt aga hiljem muigas sõbralikult.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 12, 2009 23:01:21 GMT 3
"Tegelt, kui aus olla, siis ta ei teegi midagi, et mind närvi ajada, lihtsalt, tema ja mina ühes kohas - see ei sobi kokku." Tüdruk muigas. Ta vaatas Robertile otsa ja lasusu: "ma ei taha ise ka sellest teemast enam rääkida. Ma tahan lihtsalt õhtut nautida." Ta rüüpas enda siidrit ja vaatas siis poisile naeratades otsa. "Paistab, et keegi hakkas esinema," lausus ta nagu muuseas.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 12, 2009 23:13:52 GMT 3
'' Hakkas vist jah, '' lausus noormees noogutades. Robi viis pilgu Chanelli silmadesse ja naeratas. Ta oli lihtsalt nii in love, et ta ei mõistnud tüdrukuga midagi rääkidagi.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 12, 2009 23:34:27 GMT 3
Chanell naeratas samuti ja lihtsalt vaatas poisile otsa. Ta tahtis teda täiega. "Milline su endine elu oli, enne siiatulekut?," päris ta nüüd, tahtes võimalikult palju tema kohta teada saada.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 12, 2009 23:43:51 GMT 3
'' Tavaline elu. Vahest pidin mõne eksami jaoks õppima, siis teine päev käisin hoopis sõpradega väljas või siis käisin klubides pidutsemas. Vahest istusin üldse kodus teleka ees või lebotasin kuidagi muudmoodi, '' seletas noormees ja muigas. Tema elus ei olnud jah midagi väga põnevat või omapärast. '' Ja kuidas sinuga lood olid? '' küsis Robi Chan'ilt, endal jube uudishimulik nägu peas.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 12, 2009 23:55:11 GMT 3
"Käisin koolis, õhtuti kas mängisin klaverit või sõitsin linna vahel niisama ringi, sõpradega. Ja nädalavahetused veetsime tavaliselt grillides ja telkides kuskil linnast väljas." Ta muigas, kui lisas: "niiet ma ei ole midagi selline tibi, kui tunduda võib." Chanell rüüpas jooki ja naeratas laialt.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 13, 2009 9:51:37 GMT 3
Poiss noogutas ja sõnas: '' Selge. '' '' Sul vendi-õdesid on? '' küsis Robi ja naeratas.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 13, 2009 14:00:34 GMT 3
"Üks vend, Charlie," lausus Chanell siis ja naeratas. "Ta on jalgpallur." Tüdruk rüüpas jooki ja küsis siis: "aga sul endal?" Tüdruku vend oli Saksamaal suhteliselt kuulsaks jalgpalluriks saanud, vähemalt andunumad jalkafännid teadisd teda kindlalt.
|
|
|
Post by Amanda F. Stuart on Aug 13, 2009 15:03:48 GMT 3
Amanda lõpetas mängu vaikse klaveri klõbinaga. "Tänan," ütles ta veel mikrofoni ja tõusis. Neidis tuli lavalt maha ja läks leti äärde. "Whiskey it is," ütles neidis baarmenile.
|
|
|
Post by Lauren Sparks on Aug 13, 2009 15:32:48 GMT 3
Lauren plaksutas laval olnud tüdrukule paar korda ning heitis siis pilgu Brianile.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 13, 2009 15:52:08 GMT 3
Poiss raputas pead. '' Mul pole ühtegi, '' vastas ta ja muheles.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 13, 2009 17:03:13 GMT 3
Chanell kuulis seest plaksutamist ja muigas veidike. "Nii, et üksik laps siis," lausus ta ja naeratas. Ta rüüpas enda siidrit, olles nüüd juba väga heas tujus. "Millist muusikat sa kuulad?," küsis ta siis. Ta teadis, et need olid haledad küsimused, kuid ta tahtis tõesti ükshaaval poisist palju teada saada ja muud moodi see ei oleks õnnestunud, kui otse küsida.
|
|
|
Post by Helen Maria Waterfall on Aug 13, 2009 18:21:09 GMT 3
Helen sisenes tagasihoidliku õrnroosa kleidiga Suurde Saali, vaadates kõheldes ringi. Kuna ta ei tundun sellest koolist mitte kedagi, tundis ta ennast väga imelikult. Alguses oli tüdruk mõelnud üldse tulemata jätta, kuid leidis, et oleks ebaviisakas niimoodi käituda. Hääletult astus Maria edasi, üritades endale võimalikult vähe tähelepanu tõmmata ning kõndides ühe lähima laua juurde. Seal istet võttes vaatas neidis saalis ringi. Hordide kaupa noori keerutas tantsuplatsil ringi või rääkis laudade taga ning kõikjalt võis kuulda naeru, kuid ometi tundis Maria, et ta ei kuulu siia. Ta oli siia kooli niikuinii ainult sellepärast tulnud, et see oli parim võimalus oma vanematest pääsemiseks. Ohates jäi Helen Maria tantsivat massi jälgima.
|
|