|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 19:24:31 GMT 3
Nella istus ning vaatas Regin'i poole. Hetk hiljem võttis tüdruk noormehe käe vastu ning tõusis, et siis linna minna.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 19:30:30 GMT 3
Reg ning Nella läksid parklasse ning seal ootas neid musta värvi mootorratas. Regin võttis oma kiivri ja pani selle pähe. Siis võttis ta istme alt ka teise ja ulatas selle Catherinele:"Pane pähe, ma ei taha õnnetusi." Ning ta viskas ühe jala üle ratta, oodates, et tüdruk tema taha istuks.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 19:34:07 GMT 3
Nella muigas kergelt, kui kiivrit silmitses. Hetk hiljem oli tal see peas, mustad juuksed alt välja paistmas. Cath ronis masina selga, Regin'i taha. Ta võttis siis noormehelt ümbert kinni ning ootas, et sõiduks läheks.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 19:38:52 GMT 3
Regin võttis taskust võtmed ning keeras rattale hääled sisse ning tõmbas jalad üles. Gaasi andnud tuhisesid nad parklast minema. Reg tundis end jälle hästi, sest õhk ümber vuhisemas ja Nella tema juures.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 19:44:01 GMT 3
Nella hoidis siis aga tugevamini Regin'i ümbert, kui nad liikuma hakkasid. Neiu piilus poisi seljatagant välja.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 20:09:20 GMT 3
Noored sõitsid ligi kolmveerand tundi, jahe tuul vastu puhumas. Ning lõpuks jõudsid nad ühte linna. Reg polnud kindel, mis linn see oli, sest ta polnud seal varem olnud, kuid see ei huvitanud teda. Regin sõitis otsivalt linnas ringi ning peatus siis ühe ööklubi ees, mis vaatamata üsna varajasele tunnile siiski juba elutses.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 20:25:02 GMT 3
Nella ronis ratta seljast maha ning võttis siis kiivri peast ning vehkis siis korra juustega, et need nii sassis poleks. Tüdruk silmitses ööklubi. "Ma mõtlesin kohta kus me kahekeesi oleme, aga mulle see sobib" lausus ta vaikselt, kui ikka klubi poole vaatas. "Kuigi samas, mul pole klubi riideid" lisas ta ning naeris. Nellal olid seljas mustad teksad ning peal tavaline tuhmroosa pluus, mis paljastas ta ühe õla. Jalas olid tal hallid papud.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 20:26:50 GMT 3
Reg vaatas klubi ning mõtles hetke:"Sa rääkisid tantsust, kuid kui sa tahad siis me võime mereni välja sõita."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 20:28:36 GMT 3
"Nagu ma juba ütlesin, mulle sobib" lausus ta, kui nüüd Regin'i poole vaatas ja kiivri tema kätte andis.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 20:34:41 GMT 3
Reg noogutas ning naeratas kergelt:"Siis läheme sisse." Ning ta võttis kergelt kõhklevalt tüdruku käest kinni ja nad läksid ööklubisse.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 20:40:25 GMT 3
Nella noogutas ning liikus siis koos Regin'iga kluppi. Cath liikus kohe tantsuplatsile, tõmmates Regin'i endaga kaasa.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 20:49:59 GMT 3
Reg naeratas tüdrukule ning läks koos temaga tantsupõrandale. Ta ei käinud tihti sellistes kohtades, kuid Nella jaoks oli ta sinna tulnud.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 20:58:49 GMT 3
Nella naeratas õrnalt ning jäi siis mingi hetk seisma. Ta pani noormehe käed enda pihale. Enda käed pani ta aga Regin'i õlgadele. Cath hakkas muusika rütmis tantsima.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 13, 2009 21:01:39 GMT 3
Reg naeratas ning käed tüdruku pihal liikus ta koos Nellaga mööda tantsupõrandat. Ta aimas Catherine liikumist ning liikus ka ise nii, et neiuga rütmis püsida.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 13, 2009 21:05:31 GMT 3
Nella liikus koguaeg aina lähemale, kuni ta suuga noormehe kõrva ääres oli. "Kui Lilian siia tuleb, siis annan ma otsad" sosistas ta ning muigas õrnalt.
|
|