|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 20:39:57 GMT 3
"4," lausus Isabella naeratades. "Kõik on tüdrukud," lisas Bells seejärel. Bella üritas meenutada küsimust, mis talle enne pähe oli tulnud kuid nüüdseks oli selle unustanud. Veidi mõtisklenud, meenus talle ta küsimus, "Kus kohast sa pärit oled?"
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 11, 2009 21:17:55 GMT 3
Inglismaalt." Ütles mees naeratades kui talle üks mõte pähe tuli.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 22:02:46 GMT 3
"Võinii.. Londonist?" Uuris Bella edasi. "Küsi nüüd minult ka midagi," lausus Bella anuval toonil. Tal endal hakkas imelik juba, et ainult tema oli uuriv osapool.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 11, 2009 22:07:15 GMT 3
millega sa peale kooli kavatsed tegelema hakata?" Küsis mees naeratades.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 22:19:02 GMT 3
"Hmm," Lausus Bella mõtlikult. "Ma pole veel päris otsustanud, kuid üritaks saada näitlejaks või lauljaks. Või siis mõlemaks," lausus Bells ning vaatas seejärel jällegi Marcust. "Kuid millega ise kavatsed tegeleda peale kooli?"
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 14, 2009 11:20:10 GMT 3
Mees naeratas. " Mina hakkan oma firmat juhtima. Algul on küll mul isa abi vaja et asjad käima saada aga siis läheb kõik ju nagu ludinal." mees naeratas ja suudles oma uut kallimat.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 14, 2009 11:29:14 GMT 3
Bells kuulas ning vaatas naeratades Marcusele kogu see aeg otsa. Seejärel suudles Bella noormeest vastu, pugedes talle veidi lähemale, suudlust lõpetamata.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 14, 2009 11:37:24 GMT 3
Mees naeratas läbi kirgliku suudluse Isabellaga. Mees naeratas kui see suudlus lõppes. " Kas sa viitsid homme minuga linna tulla. Mul on vaja mõned asjad korda ajada ja ma tahaksin sind ühte kohta viia." Ütles mees naeratades kui tal üks hea mõte meeles mõlkus. Mees suudles siis taas tüdrukut korra ja siis alubale et kuulda mida ta vastab.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 14, 2009 11:47:44 GMT 3
Bella kuulas õrna naeratusega Marcust. "Jaa, muidugi viitsin," lausus Bells kahtlemata. "Kuhu sa mind viid?" Küsis Bella Marcust silmitsedes, endal uudishimulik pilk silmis.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 14, 2009 12:03:53 GMT 3
Ai vat nüüd sa ei tea." Ütles mees naeratades kui ta teisele otsa vaatas.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 14, 2009 12:09:54 GMT 3
Bells vaatas anuvalt Marcust. "Palun ütle, kuhu sa mind viid," lausus Bella. Bells oli ju alati uudishimulik olnud. "Uudishimu muidu tapab mu," lausus Bells naeratades.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 16, 2009 14:06:00 GMT 3
Ei tapa ta sind midagi. " ütles mees naeratades kui ta teisele otsa vaatas ja siis talle ühe pika ja magusa suudluse andis. "See on üllatus. Ma tulen sulle homme kell 3järgi." Lisas siis mees kui nende suudlus lõppes.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 16, 2009 14:21:34 GMT 3
Bells suudles Marcust vastu. "Okeiii.. Aga vihja vähemalt. Siis ma tean mida selga panna," lausus Bells särvalt naeratades.
|
|