|
Post by Isabella Dale on Aug 10, 2009 19:48:05 GMT 3
Isabella sammus rahulikult, käed jaki taskus mööda kooli territooriumi ringi. Kuna Bella jõudis päev hiljem teistest siia kooli, sellepärast, et ta oli lennukist maha jäänud, polnud ta jõudnud veel kooli ümbrusega tutvuda. Jõudnud lõpuks parki, jäi ta pingile istuma. Siis oli Bella jaoks kuidagi harjumatult vaikne. Albaquerque's sellist vaikust ei kohanud. Bells tõstis oma pilgu ning jäi taevast silmitsema. Täna oli selge öö, seega oli tähti hästi näha, aegajalt viis ta ka kiire pilgu purskaevule.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 11, 2009 11:33:07 GMT 3
Miks sa siin nii üksik oled?" Küsis üks võõras häär tüdruku selja taga. Kuid siis selle hääle omanik aina lähenes ja lähenes kuni oli tema nägu ka näha. "Mina olen MArcus." Sõnas ta siis kui ta päris tüdruku lähedal oli juba.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 11:56:44 GMT 3
Bells võpatas kui kuulis kellegi häält enda selja taga. Bella keeras oma näo nüüd tuleva noormehe poole ning vastas seejärel tema küsimusele, "Tulin niisama kooli ümbrusega tutvuma ning seejärel tuli tuju tähti vaadata ning nende vaatamiseks pole üldjuhul erilist seltskonda vaja," lausus Bells naeratades. "Isabella," lausus tüdruk nüüd Marcusele.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 11, 2009 12:02:09 GMT 3
Mees naeratas põgusalt kui ta nägi tüdrukut veelgi lähemalt. "Kas ma tohin sinuga liituda?" Küsis ta siis kui oli tüdruku külepeale jõudnud. Poisil hakkas igakord midagi sees põksuma kui ta seda tüdrukut vaatas.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 12:07:14 GMT 3
"Ei keela," lausus Bella naeratades. "Aga mida sa ise siin üksi jalutad niimoodi?" Küsis Bella sama küsimuse, mille Marcus oli enne küsinud.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 11, 2009 12:09:27 GMT 3
Ma olen hetkel siuke üksik hunt kes uitab mõõda ööhämarusi." Ütles mees naeratades kui ta istus ja naeratas teisele.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 12:13:15 GMT 3
Bella turtsatas naerma hetkekes nooremehe lause peale. "Ning otsid nõrka lammast, keda ära süüa," lausus Bells rõõmsameelselt. "Mis aineid sa õpid üldsegi?" Uuris Bells seejärel Marcuselt.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 11, 2009 12:15:18 GMT 3
Ma vist leidsin selle lamba" Ütles mees naeratades ja tehes sellist hullunud nägu. Siis aga vastas ta teisele küsimusele "Hip-Hop"
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 12:19:26 GMT 3
Nähes Marcuse nägu, naeris Bella jällegi ning tegi seejärel hästi süütu ning kartva lamba näo pähe (xD). "Aga siis ma peaks ära jooksma kurja näljase üksiku hundi eest," lausus Bells naeratades aga jäi ikkagi paigale. "Aga lisana õpid misasja?" Küsisis Bella.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 11, 2009 12:22:22 GMT 3
Aga kui ma ei lase?" Küsis mees naeratades ja vastas siiis uuele küsimusele "Klaver"
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 12:31:35 GMT 3
"Kavatsed mind takistada?" lausus Bella naerulsui ning kohendas korraks oma valget seelikut. "Kui sa ei lase, siis järelikult sa kas sööksid mu ära võisiis,, mm, hoiaksid mind pantvangis, et kunagi hiljem ära süüa," lausus Bells naeratades.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 11, 2009 12:38:50 GMT 3
MA arvan et ma hoiaks sind veel parem pantvangis kui kohe ära sööks." Ütles poiss naeratades kui ta tüdrukule otsa vaatas. MEes ei teadnud mis tal viga oli hakkanud. Korraga oli talle see kaunis tüdruk meeldima hakkanud. Talle meeldis selle tüdruku juures hetkel kõik. Tema naer, tema silmas, juuksed, ja kõik muu millele ta tüdruku juures mõtles. Marc vaatas veel suht pikalt tüdrukule otsa kuid siis tabas teda mingi kahtlane tung ja ta pani hellalt oma huuled tüdruku omale.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 12:52:14 GMT 3
Bella naeratas säravalt ning jäi Marcusele otsa vaatama, kui korraga tundis ta noormehe huuli enda omadel. See oli kuidagi eriline, palju kordi erilisem kui teised suudlused mida ta kogend oli. Pealegi Marcus meeldis Bellale, ta oli selline tore ning lisaks pealegi veel kena väljanägmisega. Bella oleks võinud suudluse lõpetada aga ta ei teinud seda. Veidi hiljem lõpetanud suudluse jäi Bella õrnalt naeratades Marcust silmitsema. Silmitsenud teda, otsustas ta lõpuks midagi öelda, "See läheb natukene liiga ruttu. Mitte, et sa mulle ei meeldiks või midagi, me teame teineteist veel liiga vähe." Bella lootis, et Marcus ei solvu või midagi. Ta ütles lihtsalt välja mida ta arvas.
|
|
|
Post by Marcus Morino on Aug 11, 2009 12:59:45 GMT 3
Ma arvan ka. Aga ma ei tea mis mulle sisse läks. " Ütles mees naeratades kui ta oma lauba tüdruku omaga kokku pani.
|
|
|
Post by Isabella Dale on Aug 11, 2009 13:03:46 GMT 3
Bella naeratas,ja oli õnnelik, et polnud poisi tundeid kuidagi riivanud. "Mitmendat aastat ta siin koolis käid?" Uuris Bella. Ta tahtis Marcust võimalikult hästi tundma õppida, sellest ka küsimus ja ka tulevased küsimused.
|
|