|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 22:32:15 GMT 3
"Mitte eriti. See on lisa lihtsalt. Pealegi eelistan ma kitarri," natuke närviliselt vaatas noormees käel olevat kella ning vaatas siis taas huulde hammustades Nella poole.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 22:34:26 GMT 3
"Aha" lausus Nella. Nüüd vaatas tüdruk, et Regin oli kuidagi närviline. "Kas ma peaks lahkuma?" küsis ta, kuna poiss ei tundunud enam nagu tavaliselt. See polnud kurjaga, vaid pigem Nella muretses.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 22:42:12 GMT 3
Reg raputas pead. Siis tõusis ta püsti ning läks Catherine juurde. Õrna ja hella liigutusega tõmbas ta käega üle neiu põse.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 22:44:53 GMT 3
Nella raputas õrnalt pead, sest nüüd ei saanud ta enam millestki aru. Samalajal avas ta oma suu, et midagi öelda, kuid sobivaid sõnu lihtsalt polnud. Küsivalt vaatas ta Reginile otsa.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 22:48:25 GMT 3
Reg vaatas tüdrukule tõsiselt otsa ning hetk hiljem surus ta neiu suule sooja ja magusa suudluse. Ta käsi värises kergelt kui ta käsi Nella põselt maha vajus.
"Tea, et ma eitan kõike siin juhtuvat alates hetkest, kui oleme sellest uksest väljunud. Kuid sa tõesti meeldid mulle."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 22:52:52 GMT 3
Tüdruk suudles õrnalt vastu. See lihtsalt oli ootamatu ning ta ei jõudnud mõeldagi. Kui Nella taas silmad avas, oli tal sama küsiv nägu kui enne. "Ma oletasin.. jah" lausus ta kergelt kokutades. "Miks sa seda eitad?" küsis ta siis sosinal. Cath oli õnnelik, et nii juhtunud oli, kuid samas, ei tunnistanud ta endale, et talle keegi meeldib. Jah, ainult meeldib. Regin oli lihtsalt niivõrd armas oma iseloomult ning välimuselt.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 22:57:23 GMT 3
Noormees kummardus tüdruku tooli ette selleks, et ta saaks neiu ees seista ning ta kallistas Nellat tugevalt ning suudles teda uuesti, seekord kuidagi meeleheitlikult, justkui kardaks, et tüdruk kaob ära.
Reg ei tahtnud sõnagi öelda.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 23:01:56 GMT 3
Catherin suudles jällegi Regin'it vastu, kuid seekord teadlikult. Siiski mõne aja pärast eemaldus ta vaikselt, ise ikka suletud silmadega olles. "Palun räägi minuga" lausus ta taas sosinal, kui oma lauba vastu noormehe oma toetas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 23:03:52 GMT 3
"Ma ei taha," ütles noormees kurva häälega. Ta vaatas tüdrukule otsa ning üritas tolle näost meeleheitlikult leida märki, mida Nella tema vastu tunda võis.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 23:06:30 GMT 3
Ka neiu avas nüüd silmad, kui kurva tooni noormehe hääles ära tundis. Nella tahtis nüüd jällegi küsida ´mis on´ ning avas selleks juba suu, kuid tuletas meelde, et Regin ei taha rääkida. Neiu asetas kergelt väriseva käe noormehe kuklale ning hakkas kruttima vaikselt poisi juukseid, ise ikka noormehele sügavalt silma vaadates.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 23:23:09 GMT 3
Reg vaatas veelkord kella ning ajas end siis püsti ja sirgu. "Sa tõesti meeldid mulle. Ma mõtlen seda tõsiselt. Ja ma pean nüüd minema."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 23:26:00 GMT 3
"Sa meeldid mulle ka" lausus Nella siis lõpuks. "Sa oled hoopis teistsugune. Su iseloom on erinev ning sedavõrd ka väga hea" lisas tüdruk selgituseks, kui nüüd ka püsti tõusis. "Sa oled rahulik ning paned mind naeratama .." lisas ta nüüd vaikselt ning manas näole kerge muige, kui ikka Regin'i poole vaatas. "Ehk siis äkki nüüd vastad sa, kuhu sa lähed?" küsis tüdruk veel üle.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 23:28:27 GMT 3
"Ma pean ühele inimesele vastu minema, kes siin koolis käima hakkab," ütles noormees napilt ning tüdrukut viimast korda suudlenud haaras ta kitarrikasti ning kadus siis kiirel sammul ruumist.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 23:30:32 GMT 3
Nüüd oli tüdruk veelgi rohkem segaduses. Just hetk tagasi puistas ta oma südant ning järgmine hetk oli Regin kadunud. Nella istus toolile, ise kergelt pettunud. Ta ei saanud noormehe käitumisest aru. Cath siiski lootis teada saada, mis siin toimus. Mõne aja seal veel istunud, võttis neiu suuna tagasi enda tuppa, kust ta tulnud oli..
|
|