|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 16:59:55 GMT 3
Regin istus ühes aknaaluses alkoovis, mis oli kõigi teiste pilkude eest varjatud. Ta ootas, et Cahterine tuleks, ta oli talle kirja jätnud.
Nüüd istuski ta kaugemas nurgas, mida sinna ossa tulles näha polnud. Käes oli tal valge kitarr, millel jooksid kaks musta jutti. Valgest nahast kitarrikast oli tema kõrval. See pidi olema armas üllatus, noormees ei mänginud enda lugusid kunagi kellegile.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:09:23 GMT 3
Nella oli Regin'ilt kirja saanud, et too pööningule, raamatukokku, minema peab. Liikunud aeglaselt pimedas raamatukogus, leidis ta noormehe. "No mis?" küsis tüdruk siis, olles oma tavalises rõõmsas olekus. Tüdruk ei teadnud midagi üllatusest. Cath seisis noormehe kõrval ning vaatas oma säravate silmade ja armsa naeratusega poisi poole.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 19:22:58 GMT 3
Regin naeratas ning läks tüdruku juurde. Ta seisis neiu selja taha ning pani õhukese salli neiu silmadele. "Ära ehmata," ütles ta vaikselt.
Juhatanud Catherine ühe tooli peale istuma, läks Regin enda vana koha peale tagasi. Kitarri kätte võtnud hakkas ta vaikselt mängima, sõrmed üle keelte jooksmas. Väga vaikselt hakkas noormees ka kaasa laulma. Laul ja viis olid ta enda kirjutatud ning noormehe hääl oli vaikne ja mahe. Tema ema oli olnud suurepärase häälega ning selle geeni oli Reg pärinud.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:25:10 GMT 3
Catherin naeris kergelt, kui noormees talle salli silme ette pani ja istuma juhatas. Tüdrukul oli vähemalt lõbus. Kuulnud järsku kitarri ja seejärel ka laulmist, lakkas ta naermast. Nella kuulas Regin'it ning tundis, kuidas ta süda puperdama hakkas. See oli ilus, väga ilus. Kuna Nellale meeldis endale laulda, siis meeldis talle ka, kui keegi teine ilusa häälega laulab. Cath jäi seda kuulama, enda süda veelgi soojemaks minemas.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 19:27:56 GMT 3
Sujuvalt muutis Regin lugusid ning kui ta oli juba kaua aega mänginud, tunnistas ta lõpuks vaikselt:"Ma pole aastaid kellegile mänginud."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:33:14 GMT 3
Nella noogutas noormehe lause peale. "Sa rääkisid jah" vastas ta vaikselt, et ikka laulu kuuleks. Peagi võttis neiu imeaeglaselt salli silme eest ära ning vaatas nüüd Regin'i poole. Tüdruku näol valitses rahuolev ning soe muie.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 19:36:51 GMT 3
Kui tüdruk silmsideme ära võttis niheles noormees pisut ebamugavalt ning tõstis kitarri kõrgemale, varjates pool oma nägu. Ta võis esineda saalitäiele inimestele kuulsate lauludega, kuid üksikule inimesele, keda ta teadis oli enda loodud laule piinlik mängida.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:38:32 GMT 3
Nella hakkas vaikselt naerma. Mitte üldse kurjalt, vaid pigem oli tal nii naljakas, kuidas Regin nii armsalt häbelik oli. "Ära muretse, ma ei söö sind ära" lausus ta rahustavalt. Vähemalt ta üritas rahustavalt kõlada. Ta siiski ju istus noormehest kaugemal, eraldi toolil.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 19:40:07 GMT 3
Regin naeratas kergelt ning isegi pisut häbelikult. "Ma ei ole harjunud inimestele mängima," ütles ta veelkord. Kerge närviga näperdas ta kitarri keeli, tuues esile suvalisi meloodiaid.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:45:06 GMT 3
Nella naeratas ikka. "Ma tean. Sa ütled seda mulle juba kolmandat korda" vastas Catherin seepeale ning naeris taas. Regin oli sel hetkel tõesti nii armsalt häbelik ning see muusika pani teda vaid sulama. "Siiski, sa peaksidki hakkama oma laule kirjutama" lausus neiu ning muigas kergelt. "See oli tõesti ilus" lisas ta ning säilitas muiet oma näol.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 19:47:52 GMT 3
"Ma kirjutan neid küll, see et keegi neid ei kuule ei tähenda, et neid kuskil sahtli põhjas pole," märkis Regin.
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:49:51 GMT 3
"Võta need sealt siis välja" sosistas Nella, kui kutsikasilmi tegi. Siiski arvas ta, et noormees ei muuda oma meelt. See ilmselt oli ka esimene ja viimane kord, kus ta Regin'il seda teha palub.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 19:51:59 GMT 3
"Ei, mitte veel," raputas Regin pead. "Ehk kirjutan kunagi inimestele laule, kes neid minu eest esitavad, kuid ma arvan et eelistan olla see tüüp, kes mõnda hõbehäälset lauljat kuskil nurgas, klaveri varjus saadab."
|
|
|
Post by Catherin Nella Heatling on Aug 10, 2009 19:53:55 GMT 3
"Kui sa nii ütled" lausus Nella seepeale. "Mina ei hakka olema inimene, kes sind muuks sunnib" seletas Catherin ning naeratas soojalt, kui Regin'i poole vaatas. "Igastahes, see oli super üllatus" lisas ta ning säilitas naeratust oma näol. Nella polnud vist nii ammu ja nii palju säranud, kui ta seda Regin'i juuresolekul tegi.
|
|
|
Post by Regin Fairth on Aug 10, 2009 19:56:33 GMT 3
Regin naeratas ja ütles:"Ma loodsingi, et see sulle meeldib."
|
|