|
Post by Caitlyn Femi Blossom on Aug 10, 2009 13:21:48 GMT 3
Päike säras soojalt keset taevast. Viimased tunnid olid mõni aeg tagasi lõppenud, kuid kooli ees olevast muruplatsist kaugemale Cate veel jõudnud polnudki. Tütarlapse beeþikas õlakott vedeles tema kõrval ning neidis ise oli ennast pooleli pikali visanud ja silmad sulgenud, lastes päikesel endale otse näkku paista. Femi pikad blondid juuksed olid lahtisena pea ümber ning seljas oli tüdrukul lühikesed valged püksid ning türkiis-sinine maika-top.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 13:28:51 GMT 3
Robi kõndis just mööda teerada, kuni nägi üht blondipäist tsikki maas lebamas. Poiss kõndis neiu kõrvale ja võttis murul istet. '' Hei, '' tervitas ta neidu. ´Damn, kui hot ta on´ mõtles Robi ja muigas omaette.
|
|
|
Post by Caitlyn Femi Blossom on Aug 10, 2009 13:33:09 GMT 3
,,Hei,'' vastas Cate automaatselt, silmad veel hetkeks kinni, kuid järgmisel hetkel paotas ta neid ning tõusis siis käte toel istuli, siniste silmade pilk huvitunult-hindavalt tema kõrvale istunud kutile pööratud. ,,Cate olen,'' lisas neidis naeratades, kätt kuti poole ulatades.[/i][/color]
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 13:42:21 GMT 3
'' Robert, '' tutvustas ka Robi end ja ulatas samuti käe. '' Mis peesitad siin siis? '' küsis noormees ja muigas.
|
|
|
Post by Caitlyn Femi Blossom on Aug 10, 2009 13:46:22 GMT 3
Caitlyn surus hetkeks kuti kätt, enne kui sellest lahti lasi ning mõlemad käed jälle taha toetas. ,,Meeldiv,'' lasus ta naeratades. Kuuldes Roberti küsimust, kehitas Cate kergelt õlgu. ,,Naudin päikest,'' vastas tütarlaps lihtsalt, korraks huuli torutades, kuid siis uuesti naeratades. ,,Ja sina?''[/i][/color]
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 13:50:51 GMT 3
'' Tulin niisama päikest nautima ja ringi kõndima või midagi sellist, '' sõnas ta ja muheles. '' Sa käid meie koolis eks? '' küsis Robi tüdrukult.
|
|
|
Post by Caitlyn Femi Blossom on Aug 10, 2009 13:53:17 GMT 3
Cate muigas lõbusalt kuti vastuse peale. Roberti järgmise küsimuse peale heitis tütarlaps üle õla pilgu kooli poole ning suunas silmad siis uuesti tagasi Robi'le. ,,Jep. Esimest aastat,'' vastas Femi kergelt noogutades, kohendades samas ühe käega enda juukseid - harjumusest.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 13:58:47 GMT 3
'' Mina ka, '' lausus poiss. '' Mis su aineteks on? Ma ise tegelen väga paljude aladega. Hetkel on käsil laulmine, millega olen tegelenud hällist saati. Teisena hip-hop ehk tants, milleta ma elada ei saaks ja kolmandaks näitlemine, mis on samuti minu üks kirgedest, '' sõnas Robert soravalt ja jäi siis ootama, mida Cate talle vastu ütleb.
|
|
|
Post by Caitlyn Femi Blossom on Aug 19, 2009 21:15:29 GMT 3
,,Um, erialaks on kunst ning lisaalana võtan laulmist,'' vastas Cate naeratades, kohendades kerge liigutusega enda toppi. ,,Hmh, näitlemine? Kõlab huvitavalt,'' tunnistas tütarlaps, pead paremale küljele viltu kallutades, silmis uudishimulik sära.[/i][/color]
|
|