Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 17, 2009 16:35:03 GMT 3
Christie sõrmed libisesid mööda Christopheri käsivart ülespoole, kuni lõpuks peatusid sekundi murdosaks tema põsel. Siis libisesid näpud noormehe ninale ja siis huultele, silitades neid õrnalt. Ta oleks nagu pime. Nagu ta kombiks Christot, et aimu saada, milline noormees välja näeb. "Sa oled rohkem kui täiuslik," lausus ta vaikselt, pilku jälle enda sülle viies ja tasakesi ohates.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 17, 2009 16:49:39 GMT 3
"Ma kahtlen selles, " vastas Chris neiule kui too oli väitnud, et poiss on rohkem kui täiuslik. Mööda poissi keha juuksid justkui pisikesed sipelgad, tekitades värinaid, tüdruku pehme käsi oli tema näol ja noormehel polnud õrna aimu millega see asi lõpedada võib.
"Tegelikult oled sina märgatavalt täiuslikum kui mina," lausus poiss tüdrukule pehmelt ja silitades oma pöidlaga tema põske.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
Happiness is falling asleep next to you and waking up thinking I'm still in my dreams.
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 17, 2009 16:58:35 GMT 3
Christie naeratas vaevumärgatavalt ja turtsatas noormehe viimase lause peale. Seda kindlasti mitte. "See sobiks anekdootide TOP10'sse," muigas ta kergelt, eemaldades siis enda käe noormehe huultelt ja asetas selle sülle, kus lebas ka viiul.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 17, 2009 17:12:55 GMT 3
"Ma küll ei arva nii, " lausus poiss ausalt ning eemaldas seejärel käe tüdruku põselt. Ta vaatas tüdrukut ning upus järjekordselt tüdruku silmadesse, see ei olnud esimene kord kui ta tegi seda kuid millegi pärast oli noormehele tunne, et see ei jää ka viimaseks korraks.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 17, 2009 19:53:11 GMT 3
Turtsatanud viimaks lõpuks, ohkas neiu vaikselt, enne kui enda käed ette sirutas ja need Christopheri põskedele asetas. Ta tõmbas ennast noormehele veidike lähemale ja sulges silmad, nii et tundis Chrisi hingamist enda näol. "Ma tahtsin enne tegelikult sulle öelda, et sa meeldid mulle väga," lausus Jasmine, siiani silmi kinni hoides ja kui ta need lõpuks avas, jäi tütarlapse pilk peatuma ikka Christopheril.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 18, 2009 1:53:06 GMT 3
Chistopher ei olnud kindel kuidas reageerida, Christie meeldis talle ka. Aga ometi seekõik näis olevat imelik, justkui unenäost. Poiss oli alles nii lühikest aega siin ja ometi oli niipalju asju juhtunud. Ja muidugi tipus kroonis hetkel see moment siin. "ouh," vastas poiss kokkuvõtvalt ja vaatas tüdrukule silmadesse. "Sina meeldid mulle ka, väga." tunnistas noormees vaikselt, nii et vaid tüdruk sai seda kuulda.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 18, 2009 2:14:51 GMT 3
Jasmine ohkas taas, näole ilmumas vaikselt naeratusevine, kuid see kadus paari sekundi pärast. Võib-olla Christopher ütles seda lihtsalt niisama. Et mitte haavata tema tundeid. "Päriselt?" küsis ta, pilgu viiulile viies ja alateadlikult alahuulde hammustades.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 18, 2009 11:29:19 GMT 3
Kuulnud tüdruku küsimust, oleks noormees tahtnud kulme kergitada kuid ometi jätis ta selle tegemata. "Päriselt," sosistas poiss kohmetult tüdrukule ausalt ning vaatas talle silma. "Miks ma peaks sulle valetama?" küsis poiss veidi kurvalt.
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 18, 2009 15:17:27 GMT 3
Jasmine kehitas vaikselt õlgu ja asetas viiuli maha, langedes siis Christopherile kaela ning kallistades teda tugevalt. "Ma lihtsalt mõtlesin, et sa ütlesid seda sellepärast, et mitte minu tundeid riivata," sosistas ta vaikselt noormehele kõrva.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 22, 2009 11:38:51 GMT 3
"Oh sind küll," vastas noormees tüdrukule sosistades, tundes tüdrukut enda kaela ümber, noormees põimis oma käed tüdruku seljataha kinni ja hoidis nüüd tüdrukut kõvasti-kõvasti kinni, justkui ei tahaks poiss enam teda kunagi lahti lasta kuid see võis ka vastata tõele, sest võib-olla ei tahtnudki ta tüdrukust laht lasta?
|
|
Christie J. de Montemas
16.aastane
|
Post by Christie J. de Montemas on Aug 24, 2009 12:33:45 GMT 3
Christie ohkas vaikselt ja avas enda silmad, mis kinni vajunud olid. Kas tal oli tõesti uni? Ei ole võimalik. Või võib-olla isegi on.. Neidis oli olnud üleval terve ööpäeva Ta lasi enda silmadel uuesti kinni vajuda, kuid hingas sisse Christopheri lõhna, mis turgutas tema meeli ega lasnud tal ära kukkuda.
|
|
|
Post by Christopher C. Carm on Aug 25, 2009 19:06:45 GMT 3
Chis silmitses tüdrukut kes istus tema vastas, silmad kinni. Noormees naertas pehmelt, talletades seda hetke igaveseks meelde. See oli omapärane ja lausa eriline hetk, noormees naeratas ja öelnud midagi, ta ei tahtnud rikuda seda vaikust.
|
|