|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 13:11:07 GMT 3
'' Põhimõtteliselt küll, '' vastas noormees. '' Mul on mingi selline kiiks, et ma tulen lihtsalt lampi loojanguid ja muid asju vaatama. Noh.. tead küll, lõõgastun või kuidas öeldagi, '' lausus ta veel.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 13:14:26 GMT 3
Chanell naeratas. See poiss oli lihtsalt liiga täiuslik, et olla tõsi. "Mulle endale meeldib sellisel ajal ujumas käia," ütles ta siis. "Vahepeal paljalt," lisas ta endale mõtetes ja muigas siis laialt. Tüdruk vaatas poisi poole.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 13:50:28 GMT 3
Robert muigas, kui nägi Chani näos väikest siivutut pilku. Kuna ta seisis neiuga nüüd vastakuti, pani Robi oma käed neiu alaseljale. Ta hoidis Chani turvaliselt ja tugevalt oma käte vahel, samas piisavalt õrnalt, et tüdrukul hea oleks. Poiss vaatas neiule sügavale silmadesse ja naeratas.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 14:01:18 GMT 3
"Robert..," lausus Chanell. Ta vaikis korraks, kuid jätkas siis, sest ta tahtis sellest siiski rääkida. "Mis toimub?." Ta pidas selle all silmas teda ja ennast, et mis nende vahel toimub. Poisi käte vahel oli nii hea olla, tavaliselt oleks tüdruk ära lükanud, kui mingi võõras, nagu Robert tegelikult oligi, oleks temast kinni võtnud, kuid Robert oli kuidagi eriline.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 14:51:06 GMT 3
'' Midagi väga erilist, '' vastas noormees Chan'ile. '' See on tegelikult ikka midagi üüratult võimast ja kirjeldamatut. Vähemalt minu jaoks, '' sõnas Robert nüüd ja naeratas, kuid vaatas siiani neiule otsa.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 14:54:16 GMT 3
Chanell naeratas. "Mul on sama tunne ja ma ei oska seletada täpselt miks või kuidas." Ta naeratas armsalt, kui Robertile otsa vaatas, ise tundes, et ta armub sellesse poissi järjest rohkem ära.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 19:23:53 GMT 3
Robert muigas korra ja ütles siis: '' Kõige lihtsalt seletus sellele on see, et sa meeldid mulle, tüdruk. ''
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 19:26:06 GMT 3
Chanell vaatas poisile otsa ja lausus: "see on hea." Ta liikus enda huultega poisi omade poole, ta tahtis teda suudelda.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 19:44:53 GMT 3
Robert lähenes tüdruku omadele samuti ning varsti olid nende huuled koos. Nad suudlesid.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 19:46:06 GMT 3
Chanell nautis seda ja tame keha läbis värin. See oli veel parem, kui ta oli ette kujutanud. Neidis sulges enda käed ümber poisi käela.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 19:48:04 GMT 3
Robert ei võtnud veel oma huuli ära. Ka tema keha läbis värinaid ning nüüd oli ta täiesti kindel, et on tüdrukusse kõrvuni armunud.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 19:54:13 GMT 3
Chanell ei suutnud enam viimaks. Ta hüppas kerge hüppega poisile sülle, pannes enda jalad talle ümber keha. Neidis surus järjest tugevamalt enda huuli tema omade vastu ja suudles teda metsiku kirega. Tema käed olid ikka poisi kaela ümber ja sõrmed silitasid õrnalt tema juukseid.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 20:09:46 GMT 3
Noormees hoidis Chani enda süles, kuigi tüdruku jalad olid poissi klammerdunud. Neid oli tõsiselt kerge. Ta suudles Chanelli ahnelt ning ei kavatsenudki lõpetada.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 11, 2009 20:12:07 GMT 3
Chanel ei kavatsenud ka veel niipea lõpetada. Poisi suudelda oli nii hea, nii hell ja magus. Ta jumaldas seda. Samuti jumaldas ta poisi käsi enda ümber ja tema lähedust.
**pärast megapikka suudlust**
Chanell eemaldus veidike enda huultega poisi omadest ja vaatas talle otsa, olles joovastunud olekus.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 11, 2009 20:14:56 GMT 3
Ka Robi eemaldus väga vaikselt Chanist ning muigas siis. Ta hoidis tüdrukut veel süles. '' See oli hea, '' lausus noormees viimaks ja naeratas võluvalt.
|
|