|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 3:16:38 GMT 3
"On jah," lausus Chanell, kui pilgu samuti järvele viis. "See on imeilus." Täpselt nagu sinagi, lisas ta endale mõtetes ja muigas. Ta silmitse päikeseloojanugut ja sillerdavat vett.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 3:29:18 GMT 3
'' On tõesti, '' ütles Robert. `Nagu sinagi` mõtles Robi täpselt samuti.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 3:32:51 GMT 3
Päike loojus ja oli viimaks loojunud, taevast valgustas nüüd suur ümmargune kuu. Lahe, täiskuu," lausus Chanell ja muigas, kui viimaks enda pilgu Robertile viis. "Varsti peaksid libahundid välja tulema." Ta itsitas endamisi.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 3:36:12 GMT 3
'' Totu, '' sõnas Robert ja muigas. '' Kas sul jahe ei ole? '' küsis noormees, kui talle tuli meelde, et Chan oli vaid käterätiku väel.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 10:47:30 GMT 3
Chanell raputas pead, kuigi tal tegelikult veidike oli, kuid see ei olnud ültse palju. Ta vaatas poisile otsa ja hakkas siis naerma, sest "totu" kõlas poisi suust nii naljakalt.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 11:59:27 GMT 3
'' Mis? '' küsis poiss ja muheles.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 13:29:05 GMT 3
"Ei midagi," lausus Chanell ja lõpetas siis naermise. "Lihtsalt, sa oled nii naljakas." Ta ei mõeldnud seda sugugi halvaga.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 13:30:42 GMT 3
Poiss turtsatas. '' Ja sina oled nii ahvatlevalt armas, '' sõnas ta.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 13:32:19 GMT 3
Nüüd Chanell punastas, sest seda ei olnud ta oodanud. Ta keeras korraks pilgiu kõrvale, kuid viimaks vaatas taas poisi poole. Ta silmitses teda pingsalt, kui siis küsis: "kust kandist sa pärit ka oled?"
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 13:37:25 GMT 3
'' Austriast, '' sõnas ta ja vaatas pingsalt veel Chani. Ta lihtsalt ei saanud temalt enam pilku ära. Temas oli üldse midagi väga erilist, midagi mis poissi tohutult köitis.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 15:23:26 GMT 3
"Oh, lahe, ma olen Londonist," lausus Chanell siis. Talle meeldis Austria, eriti need lumised mäed, koos vennaga käis ta seal tihti puhkamas. "Kas sa elad mägede lähedal?," päris tüdruk nüüd, kui poisile otsa vaatas, kes oli ikka tema arust mega seksikas ja ültse täitega tore.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 17:34:05 GMT 3
'' Ei, mitte päris, aga mu isa suvila on sealkandis, '' lausus Robi. Noormees mõtles korra ja turtsatas siis. '' See on nii naljakas, '' lausus Rob ja muheles. '' Mul on selline tunne nagu ma teaks sind pikka aega, kuna silmad ja suu .. ja su juuksed .. ning su rääkimisviis, '' sõnas poiss ja jätkas siis: '' Need kõik on lihtsalt nii.. nii kodused. ''
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 17:41:16 GMT 3
Chanel oli enda peale üllatunud, sest ta jälle punastas veidike, Robert suutis iga enda sõnaga teda üllatada. "See on üllatav, sest mul on täpselt sama tunne.. sa oled, oled kuidagi nii tuttav." Tüdruk naeratas ja tema keha läbis kerge värin, ta ei olnud märganudki, et tal oli jahedam hakanud.
|
|
|
Post by Robert Teakle on Aug 10, 2009 17:51:59 GMT 3
'' On sul külm? '' küsis Rob, kui nägi neidu värisemas. '' Tule siia, '' ütles noormees ja võttis oma jaki seljast ning asetas selle tüdruku selga.
|
|
|
Post by Chanell LaFette on Aug 10, 2009 18:12:34 GMT 3
"Aitäh," lausus Chanell tänulikult, kui jaki ilusti ümber õlgade tõmbas. Ta vaatas poisile otsa ja naeratas. "Kas päikeseloojang sind siia tõigi?," küsis tüdruk nüüd.
|
|