Post by tenetcacolfi on Feb 20, 2022 1:23:04 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Object Hunt ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Object Hunt IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира бесконачне примогеме ▞▞▞
▞▞▞ Object Hunt 2022 version ▞▞▞
Волим ову игру, тако је забавна, али има много огласа ако можете, промените то 🤔
Забавно је, али додаци су дуги
Свиђа ми се ова игра, али сам усамљен јер су то само ботови, молим да је учините да други могу да се играју са вама Онда може бити 5 звездица.
❤❤👌👌👌
Толико ми се свиђа тако забавно и рекламе се не појављују!
Object Hunt Casual games kwi
McLaren MP4/15, Treasure Hunt RK202 (20xy) - Scalemates
Заиста ми се свиђа ово, али има превише огласа и можете ли, молим вас, додати мултиплаиер да бих могао да играм са својим пријатељима, мислим да би то било добро
1. већину времена само је ловац близу мене и погодио је нешто друго, али игра се понаша као да сам то ја и умирем буквално без разлога, а понекад не могу ни да схватим како да променим име да ли подређени седи читаво Само ТИ То је тако досадно и основно да ми се не свиђа ако можеш да поправиш неке ствари биће боље него што јесу
Мрзим ово јер су потребни сати и сати за преузимање. Изгледа да људи мрзе ову игру и чуо сам да су "играчи" БОТОВИ ЧОВЕК зашто ова игра тако дуга и лажна? Мислим да би креатори требали смислити бољу идеју да направе игру. Јер ово је СМЕШНО.😑
Било је забавно, али трагач је ЛОШ у проналажењу мене и никад га не видим да нађе друге људе.😡👿Можете боље, ставите опцију за више играча или тако нешто. Не играм се чак ни са стварним људима... ПОБОЉШАЈТЕ ОВУ ИГРЦУ ИЛИ ЋУ ПРЕУЗЕТИ ову игру.....
변신 숨바꼭질 캐주얼 게임 ived
Ова игра је у основи копирала две Роблок игре под називом Пигги и Блок Хунт и спојила их заједно, али је много гора. Постоји реклама након сваке рунде. Разумем да програмери морају да зараде новац, али приказивање оволико огласа је само похлепа. Особа која би требало да те лови је очигледно бот јер чак и када сам се сакрио на најгорем месту, он ме није могао пронаћи. Дао бих ово нула звездица ако је могуће.
Download and play free Hidden Object Games. Hunt for clues and solve puzzles as you play our huge selection of Hidden Object Games!. Kontakt. Zagreb.
стварно је срање 1. не бираш име или аватар 2. има реклама толико да их гледаш више него што се играш 3. можеш се сакрити на највећем месту и неће те наћи 4. чак ни не играш са стварни људи, све је то робот
Мислим да је ова игра заиста сјајна и ако сте икада играли скривање и идите у потрагу, сада знате нека добра места за скривање
То је добра игра без исправки грешака и грешака, само је добра игра 👍👍👍
... neko smatrao da je vreme vlasnika Android i iOS uređaja previše dragoceno ... sa visine pljucka po dalekim escape the room ili hidden object rođacima,
1. Игра је прекратка 2. Ако не гледамо рекламе, већина награда би изгубила 3. Скоро рекламна замка 3. Не можемо да бирамо реквизите да бисмо изабрали 4. Да ли сте икада размишљали да направите игру у којој је конкурентна, људи воле да проводе сате играјући, дајте мало више сложености и водите рачуна о игри коју развијате. Била је то заиста забавна игра за... 2 минута тбх.
Treasure Hunt. 11 views11 views. Oct 20, 2021. 0. Dislike. Share. Save. Vladan Jankovic. Vladan Jankovic ...
Ово је потребан Ви-Фи или мрежа
Pro iOS Persistence explains how to build apps in Objective-C and Swift ... you'll learn how to work with data objects and refine result sets to get the
Object Hunt የተለመደ kqp
Ова игра је као тајна. И волим тајне, не само као, лооооввввееее!!!! И свиђа ми се део који морате да сакријете као "случајне" ставке у овој игрици. Али важна ствар је: молимо додајте неке надоградње и ажурирања. Молитвено лице :🥺🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Концепт је веома добар, али сама игра није онлајн док други играју. Такође превише огласа. Огласи су ту да програмери зараде новац, али превише није прихватљиво.
Није лоше, само нема много места за скривање и не можете да изаберете шта желите да будете
Било је толико реклама да је постало досадно. Мабие смањи количину огласа
Потребна је временска повезаност и забавно је
Object Hunt – Апликације на Google Play-у
Object Hunt Įprastos temos vah
Забавна игра, али касни, пуно додатака, и ако је не оценим, ствар са стопом се појављује изнова и изнова.
👍👍👍👍🎮
Одлична игра Само много реклама
То је вифи игра, али играчи су очигледно лажни и ботови ме никада нису ухватили чак ни једном. Једном нисам чак ни покушао да се сакријем и био сам само у средини, али ме бот није ухватио, такође има превишеооооооооо много огласа добијам милионе огласа усред скривања/тражења концепт игре је заиста забаван и добар, а такође не можете да изаберете који објекат желите да будете
Занимљиво је играти и забавити се, али надам се да је на мрежи.. и мање реклама
Деинсталирање. Огласи у почетку нису били тако лоши, али у року од 15 минута играња постали су непрескочни и отворили су се директно у Плаи продавници. Најгоре грабљење новца које сам икада инсталирао.
Одлична је игрица
Не морам да играм ниједну игру и стално ме одјављује
Увек морате да имате огласе и не можете се вратити
Ова игра би се требала звати "додај симулатор" оно што ја кажем је да има ТОЛИКО ДОДАТАКА, али волим игру јер није досадна
Bubble Shooter Kasual isn